• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עלי (עלי) מוחמד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
איזה הבדל אצל עלי מוחמד שהוא משחק ב8 כשהוא יודע שיש מאחוריו שחקן שיגבה אותו ובין עלי מוחמד שהוא משחק כ6.

היה טוב מאוד היום.

רק מכבי אמר:
הוא לא יודע ולא יכול לשחק 6. מספיק עם זה.

אז טוב שהפסקנו עם זה.
וטוב שעלי חזר להיות עלי.

אני גם חושב שיש כאן עניין של כושר גופני. תסתכלו לאורך הקריירה שלו, ותראו שמוחמד פותח עונות בצורה פחות טובה לרוב. יש שחקנים שלוקח להם יותר זמן להניע. ועלי הוא אחד מהם. הגוף שלו לא סטנדרטי. לוקח לו הרבה יותר זמן להתאושש משחקנים אחרים ממשחק, והעומסים לאורך העונה משפיעים עליו הרבה יותר מהסטנדרט, וזה מגובה בנתונים. וזה גם חלק מכך שלוקח לו יותר זמן לחזור לעניינים בתחילת עונה, אחרי פגרה וכו'.

הלוואי ויצליח לשמור על יציבות לאורך זמן. משהו שהוא די לוקה בו בחסר.

רק מכבי אמר:
רק מכבי אמר:
הוא לא יודע ולא יכול לשחק 6. מספיק עם זה.

אז טוב שהפסקנו עם זה.
וטוב שעלי חזר להיות עלי.

אני גם חושב שיש כאן עניין של כושר גופני. תסתכלו לאורך הקריירה שלו, ותראו שמוחמד פותח עונות בצורה פחות טובה לרוב. יש שחקנים שלוקח להם יותר זמן להניע. ועלי הוא אחד מהם. הגוף שלו לא סטנדרטי. לוקח לו הרבה יותר זמן להתאושש משחקנים אחרים ממשחק, והעומסים לאורך העונה משפיעים עליו הרבה יותר מהסטנדרט, וזה מגובה בנתונים. וזה גם חלק מכך שלוקח לו יותר זמן לחזור לעניינים בתחילת עונה, אחרי פגרה וכו'.

הלוואי ויצליח לשמור על יציבות לאורך זמן. משהו שהוא די לוקה בו בחסר.
דווקא אני תמיד זוכר שהוא פתח עונות עם יכולת של שחקן פרמיירליג ונתן הופעות גדולות גם בליגה וגם באירופה. באופן קבוע ניהיה חלש מאוד באמצע העונה ואז קצת משתפר לקראת הסוף

המשחק אתמול המחיש כמה נוח לו לשחק כקשר אמצע שיש מאחוריו קשר אחורי.

כמעט כל הפעולות הטובות שלו הגנתית מגיעות מזה שהוא יכול להסתובב בחופשיות באמצע, ללחוץ גבוה ולהמר בלחץ עם קבלת החלטות טובה ונכונה.

שהוא עובר לשחק ב6 זה מסרס אותו ומבליט את כל החסרונות שלו (לשחק עם הגב שהוא שחקן אחרון בקישור) ולוקח את היתרונות שלו (הלחץ הגבוה המצוין).

היו לו דקות טובות מאוד
הוא רק בן 29, זה גיל שיא לקשר אחורי אבל איכשהו הוא מרגיש לי בן 40, אולי כי הוא המון שנים בכדורגל הישראלי

איזה הבדל מטורף שהוא על המגרש לעומת גוני. עולם אחר

חתכתי אותו פה הרבה אבל במשחק האחרון הוא בעיקר הראה המון המון אחריות.

לא התפזר יותר מדי במשחק שלו, מיקומים טובים, צמצם כמעט לגמרי את האיבודים. כל מה שאתה מצפה מקשר 6.

לא מגיע לו, השחקן היחיד שטוב כמעט בכל משחק העונה וגם היום משחק מעולה

משחק מצוין שלו, היה בכל מקום הגנתית וכמעט חף מטעויות. הרגיש ששיחק לבד בקישור שלנו וזה משהו שאפיין את כל הקדנציה השנייה של בכר בקטע רע.

עוד משחק טוב שלו.
הלוואי והיה כאן מישהו שיכול להשלים אותו כמו שצריך כי אזולאי פשוט גורם לו לעבוד יותר קשה כי הוא לא תורם באמצע כמעט כלום.

חזרה
למעלה