ירוק רפואי
שחקן העונה
הוא לא כשיר בגלל צוות פיזיולוגי כושל וחובבני
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אני מהמבקרים הגדולים שלו אבל הוא מהשחקנים הבודדים בסגל שלנו שלא הייתי רוצה לראות בסגל של היריבה.
לא הייתי ממהר לשחרר אותו, בטח שבניגוד לאחרים בסגל הוא גם הוכיח לפרקים השנה שהוא ברמה גבוהה מאוד.
אני לגמרי אתך בנושא של הבראה (ולכן הייתי הראשון שצעק עוד בעונה שעברה לשחרר כמה שיותר שחקנים שהיו פה וגם כרגע אני מחזיק בדעה הזו), אבל אני חושב שעלי מוחמד הוא שחקן שלא הייתי משחרר עדיין למרות הכל, בטח ובטח שמדובר בישראלי שעוד על הנייר יכול לחזק יריבה ישירה.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אני מהמבקרים הגדולים שלו אבל הוא מהשחקנים הבודדים בסגל שלנו שלא הייתי רוצה לראות בסגל של היריבה.
לא הייתי ממהר לשחרר אותו, בטח שבניגוד לאחרים בסגל הוא גם הוכיח לפרקים השנה שהוא ברמה גבוהה מאוד.
המועדון הזה צריך לעבור תהליך הבראה. כדי להיבנות מחדש צריך לשחרר עודפים ולפנות את תקציב.
ואין אוהד שמחזיק מעלי מוחמד יותר ממני. שחקן שהוא טוב יותר מפאני ונטע.
הם עדיין חושבים על לשחרר אותוכובע קש אמר:איך יש גאונים אצלנו בקבוצה שבכלל חשבו על לשחרר אותו
Daniel123 אמר:למה יצא?
יש הבדל בין להגיד עלי ועוד 10 שמשחק 90 דק' כל משחק שבת ורביעי לבין עלי שחקן סגל שיכול לעלות מהספסל, יכול מדי פעם לפתוח בהרכב ולקחת אותו כפרויקט בצורה דומה נניח למה שעשו למיכאל אוחנה השנה ולווסת את הדק' שלו בצורה יותר מתונה.רק מכבי אמר:Daniel123 אמר:למה יצא?
נפצע מהכניסה של דהן.
אני אוהב מאוד את עלי, לצערי אי אפשר לקחת אותו בחשבון בצורה רצינית שהוא כל שני וחמישי פצוע.
יש לו בעיה פיזיולוגית של נטייה לפציעות "קטנות". זה לאו דווקא פציעות ארוכות טווח. הגוף שלא לא עומס בעומסים, ומתקשה להתמודד(דרור שמשון דיבר על זה בעבר באחד הפודקאסטים).
ככל שעלי מתבגר הנושא הזה מחריף ומתגבר.
KevinDurant אמר:יש הבדל בין להגיד עלי ועוד 10 שמשחק 90 דק' כל משחק שבת ורביעי לבין עלי שחקן סגל שיכול לעלות מהספסל, יכול מדי פעם לפתוח בהרכב ולקחת אותו כפרויקט בצורה דומה נניח למה שעשו למיכאל אוחנה השנה ולווסת את הדק' שלו בצורה יותר מתונה.רק מכבי אמר:Daniel123 אמר:למה יצא?
נפצע מהכניסה של דהן.
אני אוהב מאוד את עלי, לצערי אי אפשר לקחת אותו בחשבון בצורה רצינית שהוא כל שני וחמישי פצוע.
יש לו בעיה פיזיולוגית של נטייה לפציעות "קטנות". זה לאו דווקא פציעות ארוכות טווח. הגוף שלא לא עומס בעומסים, ומתקשה להתמודד(דרור שמשון דיבר על זה בעבר באחד הפודקאסטים).
במקום שישחק 90 דק' ב20 משחקים ויעשה 1,800 דק', שישחק את אותם דקות ב30-35 משחקים.
בניגוד לאוחנה, הוא מספיק איכותי כדי ליהנות ממנו בדק' שהוא משחק.
רק מכבי אמר:Daniel123 אמר:למה יצא?
נפצע מהכניסה של דהן.
Adi81 אמר:רק מכבי אמר:Daniel123 אמר:למה יצא?
נפצע מהכניסה של דהן.
כנראה שניהול העומסים שלו לא נכון