• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 1(דחוי): כמות סדרנים <<< כמות בלמים מועמדים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אין הרבה ברירה עם ההרכב, בכר חושב קדימה ואני מבין אותו.
שבת ב״ש שלישי בנפיקה, אם לא יעשה היום רוטציה אז מתי? השחקנים יפלו מהרגליים ולא יהיו כשירים לליגת האלופות .
יכול להיות שנאבד נקודות היום אבל אין מה לעשות כרגע הסגל לא מספיק עמוק כי משכו את הזמן במקום להנחית כאן כבר שחקנים ישר אחרי שהעפלנו לליגת האלופות .
אתמול עוד הייתי במחשבה לפתוח עם ההרכב החזק אבל אם אני מסתכל קדימה השחקנים לא יחזיקו מעמד .

Daniel123 אמר:
שבת ב״ש שלישי בנפיקה, אם לא יעשה היום רוטציה אז מתי? השחקנים יפלו מהרגליים ולא יהיו כשירים לליגת האלופות .
יכול להיות שנאבד נקודות היום אבל אין מה לעשות כרגע הסגל לא מספיק עמוק כי משכו את הזמן במקום להנחית כאן כבר שחקנים ישר אחרי שהעפלנו לליגת האלופות .
אתמול עוד הייתי במחשבה לפתוח עם ההרכב החזק אבל אם אני מסתכל קדימה השחקנים לא יחזיקו מעמד .
אפשר רוטציה אבל זאת רוטציה מוגזמת. קו הגנה שלא שיחק אי פעם ביחד ויותר מדי אלתורים. על אצילי לא היה עומס למה שלא יפתח במשחק כזה?

Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:
אפשר רוטציה אבל זאת רוטציה מוגזמת. קו הגנה שלא שיחק אי פעם ביחד ויותר מדי אלתורים. על אצילי לא היה עומס למה שלא יפתח במשחק כזה?

כי אתה צריך את אצילי 90 דקות בשבת וגם בליסבון מאמין שהוא יפתח איתו.
אז אם תיתן לו לשחק גם היום, גם שבת וגם שלישי זה יהיה מוגזם.
הוא בטוח יכנס במחצית השניה כמו כולם .

סונדגרן שיחק 90 דק' מתחילת העונה בכל משחק בערך לדעתי ובהמשך השבוע נחנו משחקים נגד ב''ש ובנפיקה בהפרש של כמה ימים, היה חייב לתת לו מנוחה.

ארד וגולדברג זה שני הבלמים הבכירים שלנו כרגע וסאן על קורנו זה חילוף לגיטימי (נגיד)

אצילי חייב לפתוח היום
זה פשוט מפגר אני לא מצליח להבין מה עובר לברק בראש.
למה שדין דוד יעלה בכלל??

אם ככה כבר היה יכול לתת גם לדוד לנוח ולעלות עם בן שהר.
גם לא ברור לי למה התעקשו לדחות את המשחק הזה, עם הרכב כזה אפשר היה בשקט לשחק גם לפני הכוכב האדום.

צריך את צ׳יבוטה טוב היום כדי שיהיה משהו בהתקפה

ינון אליהו לא ברמה.
צ׳יבוטה לא עושה שום משחק לחץ אני יכול להבין למה בכר לא מחזיק ממנו

איזה מרגש מסריח עם אווירה מסריחה.
ביחד עם ההרכב שלנו, זה מרגיש כמו משחק דירוג על מקום 13 בגביע הטוטו.

אנחנו נראים כמו מכבי פ״ת.
חבל
ומוחמד רך ברמות קשות השילוב שלו ושל פאני לא עובד

חזרה
למעלה