ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:מכבי חיפה ב׳ מסבירים לכם
הסגל העמוק
מאור לוי לא נכנס בסגל המורחב מורחב של הצהובים וינון אליהו לא נכנס גם בזה של ב״ש
מאור לוי זה שחקן שכולו קמפיין של רדיו חיפה. המחליף של שרי אומרים לך. אני לוקח את הקשר השמיני של הצהובים לפניו כל יום בשבוע. דן ביטון שלא נספר שם זה שחקן פי מאה יותר טוב ממנוירוק זה אני אמר:עכשיו אני מבין למה מאור לוי לא רוצה לצאת להשאלה.
הוא גם יודע שהתחנה הבאה אחרי ההשאלה זה ליגה לאומית.
אין לדין דוד ורוקאביצה מה לחפש ביחד. דין דוד גם משחק בצד ימין זה נראה מזעזעApoc אמר:סופסוף נגמר
סיכום מחצית:
סאן מנחם הכי חלש על המגרש בשני הצדדים, שחקן מיותר, הלוואי שילך כבר, לא מסוגל להניע כדור גם אם החיים שלו תלויים בזה וכל שחקן שבא מולו באגף זה התקף לב. מאבד גם כדורים לגמרי לבד מעצמו בצורה שיטתית, שזה מרשים.
מאור לוי זה לא שחקן כדורגל מקצועני אלא חובבן לכל דבר, לא יודע מה התרומה שלו בסגל כי כל שחקן מהנוער כנראה יתרום יותר, כמה איבודים שיא אללה.
דין דוד ורוקאביצה ביחד זה הזייה, דין דוד ורוקאביצה ביחד כשאין מי שיזין אותם בכדור נורמלי זה פי אלף יותר הזייה.
צ'יבוטה לא רע בכלל אבל הפעולה האחרונה שלו זה משהו נוראי.
אבופאני מאכזב רצח. בתור שחקן שאמור להוביל במקרה כזה ביחד עם מוחמד בקישור, הוא פשוט מאכזב. הוא מאוד מאוד טיפש בפעולות שלו. גם כבד.
אליהו עושה לי פוסט טראומה להגבהות של EM27 האגדי. אין לו רגש ברגל. שילך לאורתופד שיבדוק מה קורה שם. לא ראוי למכבי חיפה אבל בתור מגן ימני שלישי מה נעשה.
ארד לא מצליח לנצח מאבק. קשה לצפייה כרגיל.
Shocking4U אמר:אין לדין דוד ורוקאביצה מה לחפש ביחד. דין דוד גם משחק בצד ימין זה נראה מזעזע
ירוק זה אני אמר:עכשיו אני מבין למה מאור לוי לא רוצה לצאת להשאלה.
הוא גם יודע שהתחנה הבאה אחרי ההשאלה זה ליגה לאומית.