• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 10: תודה בן דב על מבצעים במשביר VS. תודה בן דב על כנעאן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
יהיה קשה בטירוף. העייפות, השעה, סגל קצר. אם נצליח לעקוץ איכשהוא ניצחון זה נס

כל משחק מוקדם עם ההפנינג וכל שאר השטויות זה מבוא בלתי נמנע לאובדן נקודות

מעניין שההרכב לא הודלף היום שעתיים לפני

2 חלוצים סחתיין בכר סוף סוף שינית. גם אחלה רוטציה בהגנה אהבתי מאוד את ההרכב. יאללה מכבי

FgPPQkiXgAEKJTw

הייתי אומר שחסר שחקן קישור אבל אין לנו שחקן קישור מחליף

Jerry אמר:
2 חלוצים סחתיין בכר סוף סוף שינית. גם אחלה רוטציה בהגנה אהבתי מאוד את ההרכב. יאללה מכבי
לא חושב שזה 2 חלוצים. אצילי קשר התקפי ודוד וצ׳יבוטה בצדדים

NOSFERATU ZODD אמר:
מפחיד סק במשחק הזה מול המהירים של אשדוד.
לא כאלו מהירים רק ממאטה שהוא יותר שמן ממהיר, השחקנים המהירים שלהם זה מוגיס ובריהון ושניהם על הספסל, כנעאן לא בדיוק חלוץ והעבודה לסגור אותו צריכה להיות על נטע. את אלאבי אני זוכר כקשר אמצע, מערך מאוד הגנתי של רבש כמו שחשבתי

לא מבין למה גולדברג לא נח ודילן פותח עם סק. סק וגולדברג ביחד לא עבד מול ריינה

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
חח זה יהיה עיוות מוגזם של המערך אפילו בשביל בכר, לאשדוד יש הגנה בעייתית וכבדה, תראו את הקרקס שהירושלמיות עשו להם במרכז ההגנה, לא אופתע אם בכר מנסה "להעתיק" מהם

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
חח זה יהיה עיוות מוגזם של המערך אפילו בשביל בכר, לאשדוד יש הגנה בעייתית וכבדה, תראו את הקרקס שהירושלמיות עשו להם במרכז ההגנה, לא אופתע אם בכר מנסה "להעתיק" מהם
כבר פתחנו ככה מול נתניה בליגה במשחק הראשון

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
כבר פתחנו ככה מול נתניה בליגה במשחק הראשון
מרגיש לי שזה היה לפני שנה עם כל המשחקים שעברו מאז, בדקתי ופתחו שם ניקי וחזיזה במקום פיירו וצ'יבוטה, עם פיירו כחלוץ נראה לי יותר הגיוני לשחק 442 מאשר עם דוד וניקי. נחכה ונראה

dsgreen4 אמר:
אם שרי לא יכול לשחק הייתי מנסה לעלות במערך של 4-4-2 קלאסי עם אצילי וצ'יבוטה באגפים ושילוב של 2 מתוך פיירו/דוד/רואקביצה.
כל נסיון לשים שחקן אחר על העמדה של שרי (במיוחד מ.ל.) שווה ערך לחיסרון מספרי מתחילת המשחק.

לא מאמין שהוא באמת עלה בהרכב הזה.
עכשיו נשאר רק לראות אם זה באמת יהיה 4-4-2 או שהוא ינסה לעשות שטויות עם המצאות של שחקנים לא בעמדות המקוריות שלהם.

מעניין באמת מה המערך, אפשר יהיה ללמוד מזה על שיטת המשחק המתוכננת.
אם אצילי משחק באמצע, אז תוכנית המשחק תהיה ללחוץ ולהעיף כדורים קדימה ברבעק, בתקווה שפיירו יוריד לאחד משני השחקנים המהירים באגף.

אם זה 4-4-2, זה אומר שנבוא למשחק הרגיל של שליטה בכדור והנעה איטית עם הרבה הגבהות לרחבה

חזרה
למעלה