ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא חושב שזה 2 חלוצים. אצילי קשר התקפי ודוד וצ׳יבוטה בצדדיםJerry אמר:2 חלוצים סחתיין בכר סוף סוף שינית. גם אחלה רוטציה בהגנה אהבתי מאוד את ההרכב. יאללה מכבי
לא כאלו מהירים רק ממאטה שהוא יותר שמן ממהיר, השחקנים המהירים שלהם זה מוגיס ובריהון ושניהם על הספסל, כנעאן לא בדיוק חלוץ והעבודה לסגור אותו צריכה להיות על נטע. את אלאבי אני זוכר כקשר אמצע, מערך מאוד הגנתי של רבש כמו שחשבתיNOSFERATU ZODD אמר:מפחיד סק במשחק הזה מול המהירים של אשדוד.
חח זה יהיה עיוות מוגזם של המערך אפילו בשביל בכר, לאשדוד יש הגנה בעייתית וכבדה, תראו את הקרקס שהירושלמיות עשו להם במרכז ההגנה, לא אופתע אם בכר מנסה "להעתיק" מהםShocking4U אמר:לא חושב שזה 2 חלוצים. אצילי קשר התקפי ודוד וצ׳יבוטה בצדדיםJerry אמר:2 חלוצים סחתיין בכר סוף סוף שינית. גם אחלה רוטציה בהגנה אהבתי מאוד את ההרכב. יאללה מכבי
כבר פתחנו ככה מול נתניה בליגה במשחק הראשוןJerry אמר:חח זה יהיה עיוות מוגזם של המערך אפילו בשביל בכר, לאשדוד יש הגנה בעייתית וכבדה, תראו את הקרקס שהירושלמיות עשו להם במרכז ההגנה, לא אופתע אם בכר מנסה "להעתיק" מהםShocking4U אמר:לא חושב שזה 2 חלוצים. אצילי קשר התקפי ודוד וצ׳יבוטה בצדדיםJerry אמר:2 חלוצים סחתיין בכר סוף סוף שינית. גם אחלה רוטציה בהגנה אהבתי מאוד את ההרכב. יאללה מכבי
מרגיש לי שזה היה לפני שנה עם כל המשחקים שעברו מאז, בדקתי ופתחו שם ניקי וחזיזה במקום פיירו וצ'יבוטה, עם פיירו כחלוץ נראה לי יותר הגיוני לשחק 442 מאשר עם דוד וניקי. נחכה ונראהShocking4U אמר:כבר פתחנו ככה מול נתניה בליגה במשחק הראשוןJerry אמר:חח זה יהיה עיוות מוגזם של המערך אפילו בשביל בכר, לאשדוד יש הגנה בעייתית וכבדה, תראו את הקרקס שהירושלמיות עשו להם במרכז ההגנה, לא אופתע אם בכר מנסה "להעתיק" מהםShocking4U אמר:לא חושב שזה 2 חלוצים. אצילי קשר התקפי ודוד וצ׳יבוטה בצדדים
dsgreen4 אמר:אם שרי לא יכול לשחק הייתי מנסה לעלות במערך של 4-4-2 קלאסי עם אצילי וצ'יבוטה באגפים ושילוב של 2 מתוך פיירו/דוד/רואקביצה.
כל נסיון לשים שחקן אחר על העמדה של שרי (במיוחד מ.ל.) שווה ערך לחיסרון מספרי מתחילת המשחק.