• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת 1:0, מח' 11: סופגים 6:6 מבנפיקה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
benrey אמר:
hezildo אמר:
lemmacantor אמר:
אבל זה מה שאנחנו צריכים עכשיו. מאמן פחדן ובונקריסט. לא אחד שיתחיל ללחוץ עלינו.

מה הסיכוי שאבוקסיס ישתה מיץ אומץ ויחליט להפתיע ולתקוף/ללחוץ אותנו?
אין לו כל כך כלים לעשות בונקר

ועדיין זה בדיוק מה שהוא עשה מול הצהבת.
אבוקסיס לא יודע לבוא למשחק בסדר הגודל הזה ולשחק פתוח. זה בטוח יתחיל כבונקר ציני

Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:
Jerry אמר:
תגידו מה שתגידו אין על טדי מלא וגם הקהל שלנו תמיד מפגיז שם, מי שהיה בקרנבל נגדם בגביע ביציע הצפוני לפני 10 שנים בערך יודע על מה אני מדבר, מה שמבאס שהמשחק יהיה נגד אבוקסיס שיבוא להסריח, בכל מצב אחר היה יכול להיות משחק כיפי

אבל זה מה שאנחנו צריכים עכשיו. מאמן פחדן ובונקריסט. לא אחד שיתחיל ללחוץ עלינו.
דווקא השנה אנחנו מתקשים בלפצח בונקרים בניגוד לשנה שעברה.

נגד מי? חדרה? החמצנו שם מצבים נוחים. אם מחמיצים ,אז מתקשים בכל מצב. הפועל ירושלים דרסה אותנו בכדורגל יוזם. מול ריינה לא היינו באמת קיימים.

פחות מ3-0 לנו זה רע מאוד בעיניי.
אי אפשר כל הזמן להתקשות ולהתקשות, בטח לא נגד קבוצות כל כך חלשות.

Apoc אמר:
אנחנו נתקשה עד הפגרה. הקבוצה הזאת לא מסוגלת כרגע לייצר כדורגל חיובי בטח עם החיסרון של חזיזה.

מול אשדוד לא התקשינו מי יודע מה 75 דקות. נקווה לאותה יכולת לפחות.

lemmacantor אמר:
מול אשדוד לא התקשינו מי יודע מה 75 דקות. נקווה לאותה יכולת לפחות.

יש הבדל בין משחק בית למשחק חוץ .
אם היינו משחקים בבית מחר לא היה לי ספק שננצח.
אנחנו משחקים ממש גרוע בחוץ העונה כל הסימנים מראים מחר על איבוד נקודות .

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
אנחנו נתקשה עד הפגרה. הקבוצה הזאת לא מסוגלת כרגע לייצר כדורגל חיובי בטח עם החיסרון של חזיזה.

עצוב מאוד אם 2-3 חיסורים זה מה שיהפוך קבוצה שלקחה שתי אליפויות ועלתה לליגת האלופות וניצחה את יובנטוס ורוצה לקחת אליפות גם העונה לכזו שלא מסוגלת לייצר כדורגל חיובי.

אין לבכר שום תירוץ ללמה לא לתת בראש לשלושת היריבות הקרובות שלנו. אלה קבוצות ברמה של ליגה לאומית בהרבה עונות כדורגל אחרות. (גם היריבה הרביעית הבאה שלנו, היא כבר באמת קבוצת ליגת לאומית)

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

עצוב מאוד אם 2-3 חיסורים זה מה שיהפוך קבוצה שלקחה שתי אליפויות ועלתה לליגת האלופות וניצחה את יובנטוס ורוצה לקחת אליפות גם העונה לכזו שלא מסוגלת לייצר כדורגל חיובי.

אין לבכר שום תירוץ ללמה לא לתת בראש לשלושת היריבות הקרובות שלנו. אלה קבוצות ברמה של ליגה לאומית בהרבה עונות כדורגל אחרות. (גם היריבה הרביעית הבאה שלנו, היא כבר באמת קבוצת ליגת לאומית)

זה לא רק החיסורים, זה גם העייפות של השחקנים שאחרי דקה 60 כבר עוברים לזחילה.
ואגב זה לא רק 2-3 חיסורים גם שרי ומוחמד בספק לפי מה שהבנתי.

לא צריך שום 3-0 ושום הצגה.
ניצחון זה העיקר, גם אם הוא בשיניים כמו מול קרית שמונה.
ראינו מה נתן לצהבת לתקוע שישייה וחמישייה לריינה בטווח הארוך.

את הכדורגל ה"איכותי" נוכל לשחק אחרי הפגרה כשהקבוצה תחזור לנשום

צריך לשלוח מסר לליגה וגם לקבוצה עצמה כדי שנתחיל להכנס למומנטום. זה חשוב מאוד. ברור שהניצחון הוא העיקר (לא אמרת כלום), זה בנוסף לא במקום.
דווקא לצאת לפגרה בטעם טוב זה משהו הרבה יותר חשוב לדעתי מאיך נראה במשחק החזרה ממנה.

לאחר התוצאה של מכבי ת"א ניצחון זה הדבר הכי חשוב, ביכולת נתעסק לאחר הפגרה.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

אתה אומר 2/3 חיסורים אבל לא מתייחס לעובדה שאנחנו עם חוליית הגנה מפורקת ושהשחקנים שלנו על האדים האחרונים שלהם. אין להם יכולת כרגע לייצר הצגות כדורגל, נקווה שהם יצליחו בכלל לייצר ניצחון מחר כי גם בזה אני לא בטוח. מבחינתי צריכים לעשות הכל כדי לקחת כמה שיותר נקודות עד הפגרה גם אם זה יהיה מכוער ובינואר לעשות הרבה שינויים בסגל כי הסגל הנוכחי לא שווה אליפות לדעתי. יש פה יותר מדי שחקנים שלא תורמים כלום ואי אפשר לצפות מה11 הראשונים כל משחק לנצח גם כשלא הולך.

Shocking4U אמר:
לפני התיקו של הצהבת היום חשבתי שיגמר בתיקו עכשיו לא יפתיע אותי אם נפסיד. כל כך הרבה חיסורים + אנחנו גם בשנה שעברה בעטנו בדלי כל פעם שהיה הזדמנות להגדיל את הפער

מה הקשר בין מה שהגרמנים עשו לבין התוצאה במשחק שלנו?

Smile אמר:
Shocking4U אמר:
לפני התיקו של הצהבת היום חשבתי שיגמר בתיקו עכשיו לא יפתיע אותי אם נפסיד. כל כך הרבה חיסורים + אנחנו גם בשנה שעברה בעטנו בדלי כל פעם שהיה הזדמנות להגדיל את הפער

שאנחנו תמיד בועטים בדלי שיש הזדמנות להגדיל את הפער מהיריבה.

Shocking4U אמר:
Smile אמר:
Shocking4U אמר:

שאנחנו תמיד בועטים בדלי שיש הזדמנות להגדיל את הפער מהיריבה.

שואל בכנות - מתי זה קרה לאחרונה?
אני זוכר את זה היטב מהעונה של בלבול שתמיד בעטנו בדלי. אבל מתי זה קרה בעונות של בכר?...

Apoc אמר:
צריך לשלוח מסר לליגה וגם לקבוצה עצמה כדי שנתחיל להכנס למומנטום. זה חשוב מאוד. ברור שהניצחון הוא העיקר (לא אמרת כלום), זה בנוסף לא במקום.
דווקא לצאת לפגרה בטעם טוב זה משהו הרבה יותר חשוב לדעתי מאיך נראה במשחק החזרה ממנה.

אמרת שאם לא ננצח בהפרש גדול זה "רע מאוד". אם זה אני לא מסכים ולזה עניתי שחשוב רק הניצחון במשחקים שנותרו עד הפגרה. אם אתה אומר בעצם ש"טוב שננצח בהפרש גדול", אז גם אתה לא אמרת בזה כלום.

3 ניצחונות עד הפגרה בכל צורה שלא תהיה זה מה שאני מחפש. בכל מקרה המומנטום לא יגלוש מעבר לפגרת המונדיאל והכל יתחיל מ-0.

Judokan אמר:
Apoc אמר:

אמרת שאם לא ננצח בהפרש גדול זה "רע מאוד". אם זה אני לא מסכים ולזה עניתי שחשוב רק הניצחון במשחקים שנותרו עד הפגרה. אם אתה אומר בעצם ש"טוב שננצח בהפרש גדול", אז גם אתה לא אמרת בזה כלום.

3 ניצחונות עד הפגרה בכל צורה שלא תהיה זה מה שאני מחפש. בכל מקרה המומנטום לא יגלוש מעבר לפגרת המונדיאל והכל יתחיל מ-0.

זה רע מאוד למרות ה3 נקודות כי אי אפשר כל העונה רק להתקשות ולהתקשות, בטח לא כשפוגשים קבוצות כל כך מחרידות שהסגל שלהן הוא 2 ליגות מתחת לשלנו.
לא לקחת 3 נקודות זה לא רע מאוד - זה נורא ואיום.

חזרה
למעלה