• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 11: סופגים 6:6 מבנפיקה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
יש לנו שלושה משחקים בשבוע הקרוב.
צריך להתמקד בתוצאות טובות ופחות ביכולת.

אם לא תתמקד ביכולת לא יהיו תוצאות טובות

לא בהכרח.
הרבה פעמים רואים קבוצות (ב''ש ות''א) שהיכולת לא משהו אבל בסופו של דבר משיגות את הניצחונות.
לאורך עונה הבלון מתפוצץ אבל ל-3 משחקים אפשר לשרוד

לא צריך ללכת רחוק, הניצחון שלנו מול חדרה היה בלי יותר מידי יכולת,אבל העיקר התוצאה.

לא מסכים. המון מצבים קורצים. חוסר אחריות להחמיץ ואז חוסר אחריות לזלזל ב - 1:0.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Smile אמר:
מה הקשר בין מה שהגרמנים עשו לבין התוצאה במשחק שלנו?
שאנחנו תמיד בועטים בדלי שיש הזדמנות להגדיל את הפער מהיריבה.

שואל בכנות - מתי זה קרה לאחרונה?
אני זוכר את זה היטב מהעונה של בלבול שתמיד בעטנו בדלי. אבל מתי זה קרה בעונות של בכר?...

ק״ש אמנגה, נתניה שנה שעברה שסיימנו תיקו מגול של אצילי, ב״ש משחק אליפות שהפסדנו 1-0, הפסד 3-1 לצהבת בבית שבמזל ב״ש הפסידו במקביל להפועל ת״א ואני יכול להמשיך פשוט אין לי כוח להצליב את זה עם התוצאות שנה שעברה של ב״ש.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
שאנחנו תמיד בועטים בדלי שיש הזדמנות להגדיל את הפער מהיריבה.

שואל בכנות - מתי זה קרה לאחרונה?
אני זוכר את זה היטב מהעונה של בלבול שתמיד בעטנו בדלי. אבל מתי זה קרה בעונות של בכר?...

ק״ש אמנגה, נתניה שנה שעברה שסיימנו תיקו מגול של אצילי, ב״ש משחק אליפות שהפסדנו 1-0, הפסד 3-1 לצהבת בבית שבמזל ב״ש הפסידו במקביל להפועל ת״א ואני יכול להמשיך פשוט אין לי כוח להצליב את זה עם התוצאות שנה שעברה של ב״ש.

כל מה שציינת זה לא בעיטה בדלי, זה משחקים שהיית במומנטום לא טוב והפסדת. יש הפסדים בכל עונה, קורה. ההפסדים בסוף העונה למכבי ת''א ולהפועל ב''ש הגיעו אחרי שהבטחת אליפות מעשית כמה מחזורים לפני כן.
ק''ש עם אמנגה בלתי ניתן להסבר איך קורה דבר כזה.

אצל בלבול המצב היה שונה ממה שתארת פה.
עונה שלמה רדפת אחרי מכבי ת''א וכל פעם שהייתה הזדמנות לצמצם ולהצמד אליהם אחרי איבוד שלהם - גם אנחנו איבדנו. אחרי ה1-1 שלהם מול נס ציונה עלינו באותו ערב ועשינו תיקו 0-0 מול רעננה. אחרי שהם עשו תיקו 1-1 נגד הפועל חיפה(?) אנחנו הגענו לטדי והפסדנו 2-0. היה גם איזה הפסד ביתי מביך לכפ''ס 1-0 בדקה 96. אז הבעיטות בדלי היו משובחות ובתנועה סיבובית.

גם שנה שעברה היו משחקים כאלה כשבש מעדו ולא הגדלנו את הפער. פשוט אין לי כרגע זמן להצליב את זה עם התוצאות הלא טובות שלהם

את בית"ר של השנה גם המחליפים שלנו צריכים לנצח
אבל טדי עם הדחיפה של הקהל שלהם וביהעדר הארגונים שלנו - יתן להם רוח גבית ואסור להיות שאננים, בטח לא נגד אבוקסיס האנטי כדורגל.

אי אפשר להתכונן למשחק ברצון רק להביא תוצאה, בטח לא לקבוצה כמונו. באים לעשות העבודה. יש לנו שחקנים שגם ב- 20% בטריה יכולים להכריע אותם

יאללה שיהיה בהצלחה!

שנה שעברה מול קבוצה לא פחות נוראית שלהם עם אבוקסיס ניצחנו בפוקס עם גול של צ׳יבוטה כשהם ישבו עלינו בחצי שעה האחרונה ובנס יצאנו משם עם 3 נקודות

לא מבין למה הארגון המעפן הזה מחרים את המשחק .
למה בכל המשחקים שהייתי אף פעם שוטרים לא ניסו לעצור אותי ?
הם כנראה רוצים שיתנו להם להתפרע וללכת מכות ושהמשטרה תעמוד, תסתכל ותמחא להם כפיים .
ארגון מביך יאללה תתפרקו כבר .

Daniel123 אמר:
הם כנראה רוצים שיתנו להם להתפרע וללכת מכות ושהמשטרה תעמוד, תסתכל ותמחא להם כפיים .
אל תביך. אפשר לבקר את אי ההגעה, מפה ועד להצדיק את מרחב מוריה - הזגמת.

Smurk אמר:
Daniel123 אמר:

נשמה אני באמת לא מבין מה הקטע לפגוע בקבוצה במשחק כזה קריטי, ברצינות אני שואל עכשיו למה שהשוטרים יתקרבו אליהם בכלל ?
שיבואו לעודד בלי לעורר פרובקציות והכל יעבור בשלום.
קצת קשה לי להאמין ששוטרים מחפשים ללכת מכות במשחקים עם אוהדי כדורגל ועם אוהדי מכבי חיפה בפרט .

Daniel123 אמר:
Smurk אמר:
Daniel123 אמר:

נשמה אני באמת לא מבין מה הקטע לפגוע בקבוצה במשחק כזה קריטי, ברצינות אני שואל עכשיו למה שהשוטרים יתקרבו אליהם בכלל ?
שיבואו לעודד בלי לעורר פרובקציות והכל יעבור בשלום.
קצת קשה לי להאמין ששוטרים מחפשים ללכת מכות במשחקים עם אוהדי כדורגל ועם אוהדי מכבי חיפה בפרט .
כתבתי שאפשר לבקר את אי ההגעה זה מובן לחלוטין. לא הסכמתי עם מה שכתבת לאחר מכן, תיארת מצב כאילו השוטרים במגרשים חבורה של מלאכים. מה שהיה בגמר גביע זה היה חריג, הרבה עדויות של אנשים שלא קשורים לארגון שחוו התנכלות. בכללי, השוטרים במגרשים בכדורגל הישראלי הורסים את החוויה.

בירקי אמר:
בקיצור, דילן ודולב מחוץ לסגל. עצוב
תכף נשמע את המנטרה: ״יחזרו אחרי פגרת המונדיאל״

איך חזיזה לא בסגל אפילו מה זה כמה זמן ?
איזו פציעה יש לו ?

לפי בן דור וויס עלי מוחמד לא כשיר (!) לפתוח היום וסיכוי טוב שהוא לא יהיה בסגל

אגב המאטצאפ של סק מול אספרייה בא לי בסיוטים.

חזרה
למעלה