• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 11: סופגים 6:6 מבנפיקה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Jerry אמר:
לא כזה גרוע חברים אי אפשר לבנות על הצגה בכל משחק, בכר רוצה לעלות בצורה זהירה ולשם שינוי לתת את הכדור לאבוקסיס, רוני לוי עשה את זה בשבוע שעבר וגרם לבית"ר לחרבן במכנסיים ולנו יש שחקנים יותר מסוכנים מהם למעלה. אם לא יילך אז יעלה את קורנו אצילי ושרי שזה חתיכת נוקאאוט לכל קבוצה בדקות המאוחרות. רק נקווה שההגנה תהיה מתואמת ויהיה בסדר
אני בעיקר שמח שכנראה לא נתפס כמו טירונים עם המכנסיים למטה מול הסילונים של אבוקסיס בהתקפה. סומך על בכר בקיצור
ומי אמור בדיוק לייצר בהרכב הזה? חוץ מזה שגם מספיק שהם עוקצים אותך במתפרצת ואז לך תצא מהברוך שנכנסת אליו עם ההרכב הזה

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
לא כזה גרוע חברים אי אפשר לבנות על הצגה בכל משחק, בכר רוצה לעלות בצורה זהירה ולשם שינוי לתת את הכדור לאבוקסיס, רוני לוי עשה את זה בשבוע שעבר וגרם לבית"ר לחרבן במכנסיים ולנו יש שחקנים יותר מסוכנים מהם למעלה. אם לא יילך אז יעלה את קורנו אצילי ושרי שזה חתיכת נוקאאוט לכל קבוצה בדקות המאוחרות. רק נקווה שההגנה תהיה מתואמת ויהיה בסדר
אני בעיקר שמח שכנראה לא נתפס כמו טירונים עם המכנסיים למטה מול הסילונים של אבוקסיס בהתקפה. סומך על בכר בקיצור
ומי אמור בדיוק לייצר בהרכב הזה? חוץ מזה שגם מספיק שהם עוקצים אותך במתפרצת ואז לך תצא מהברוך שנכנסת אליו עם ההרכב הזה
אנחנו מאוד אפורים זה נכון, בונים על התקפות מעבר ועל המהירות של דוד וצ'יבוטה, מסכים שהייתי פותח עם שרי במקום פיירו אבל תוכנית המשחק לא תלושה

ארד עושה היום או פנדל או מקבל אדום. אין אמצע

סאן על אספרייה. שנה שעברה בכל מאטצאפ ביניהם הוא התעלל בו פשוט

שוב פעם בכר מגזים עם הרוטציה, או שבאמת השחקנים מותשים ואין ברירה.
לא נראה לי שבית"ר יבואו להתבנקר לגמרי, יש להם שלישייה קדמית מסוכנת (שועה, אספרייה וניקולסקו) שיכולה לעקוץ.

ע״פ ההרכב, בכר בונה על 0:0 עד המחצית והכרעה במחצית השניה.
עם ההרכב הזה לא יודע אם נגיע בכלל למצבים.
בית״ר אגב לא תתבנקר היום.

Daniel123 אמר:
התוכנית הזאת של לבנות על 0-0 זה מפגר כי בקלות אתה יכול לספוג ואז נכנסת לברוך או שאתה יכול להיכנס למומנטום שלילי מאוד שיהיה קשה לצאת ממנו

Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:
התוכנית הזאת של לבנות על 0-0 זה מפגר כי בקלות אתה יכול לספוג ואז נכנסת לברוך או שאתה יכול להיכנס למומנטום שלילי מאוד שיהיה קשה לצאת ממנו

ברור, ואנחנו נספוג לדעתי במחצית הראשונה לפחות שער אחד.
שועה, ניקולאוסקו ואספרייה בכיף יכולים להביך את ארד סאן וסק.

במקום לבוא להכריע ואז להחליף, בכר הולך על לתת ליריבה מתנות בהרכב מגוחך ואז להתחיל חילופי פאניקה.

אני לא מבין איך הוא עדיין לא קלט שלהחליף חוליה שלמה במכה זה נזק אדיר. בטח בהגנה.

יש לי תחושה שבכר אומר לעצמו שבעקבות ההפסד של הצהבת, יש לו יותר מרחב ביטחון לתת לשחקנים לנוח ולהמר על רוטציה. ושאם הצהבת היו מנצחים את נס ציונה זה לא ההרכב שהיה עולה

Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:

או להישאר ב10 שחקנים בנוסף לפיגור כמו נגד ריינה

בכר חושב גם על המשך השבוע, יש לנו עוד שני משחקים קשים, אז הוא מהמר על המשחק הזה. נקווה שההימור יצליח.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:

סמוך על ארד בקטע הזה

hezildo אמר:
בכר חושב גם על המשך השבוע, יש לנו עוד שני משחקים קשים, אז הוא מהמר על המשחק הזה. נקווה שההימור יצליח.
דווקא זה והדרבי אלה המשחקים הקשים. הפועל תא הנוכחית בבית זה משחק הרבה יותר קל ממשחק חוץ בטדי בלי רוב האוהדים שלנו

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

סמוך על ארד בקטע הזה

למה ארד אני דווקא סומך על סק
הוא יותר מדאיג אותי מארד

על פניו הרכב מזעזע.
ולקוות ל 0-0 כדי לנצח אחרי החילופים זה להמר בווינר על עיוור.
אין שום שחקן יצירתי בקישור, ואם נספוג, אז בחסות הפאניקה, אנחנו יכולים בקלות לספוג את השני לפני החילופים ויהיה קשה עד בלתי אפשרי לצאת מזה.

אצילי לא פתח נגד בנפיקה לא מבין מה הטעם לא לפתוח איתו גם היום.

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
סמוך על ארד בקטע הזה

למה ארד אני דווקא סומך על סק
הוא יותר מדאיג אותי מארד
כי ארד אוהב שערים עצמיים, פנדלים ואדומים.

אגב כנעאן היה יכול להיות קלאסי היום בעמדה של שרי וגם ערבי מול בית״ר אז בכלל

נראה לי בכר חושב שבמחצית הראשונה לא יהיה כדורגל אז לכאורה לא אכפת לו שהמחליפים יבזבזו את המחצית על קרבות רחוב ומכות.
זה הימור מטורף, כי באמת אין שום יצירתיות - ולא לשכוח שגם קורנו הוא כלי התקפי.

שלושה בלמים ו2 המגני כנף לא טובים במיוחד התקפית, אין אף שחקן יצירתי בחלק הקדמי עם איכות מוכחת לתת כדור לגול. לא רואה איך מגיעים בכלל למצבים היום.

חזרה
למעלה