ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:למה להחליף אותו בדיוק? אתה מוביל 4-1 ואתה יוצא לפגרה. שיסיים 90 דקות אולי עוד יבקיע גול ויצבור ביטחון.NOSFERATU ZODD אמר:אני הייתי מחליף את ניקיטה במחצית ומכניס את מאביס.
שיכניס את מאוויס על דין. ניקיטה לא בעומסים בכלל אין שום סיבה כשאתה מוביל בבטחה שלא יסיים פה 90 דקות אם הוא מסוגל.NOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:למה להחליף אותו בדיוק? אתה מוביל 4-1 ואתה יוצא לפגרה. שיסיים 90 דקות אולי עוד יבקיע גול ויצבור ביטחון.NOSFERATU ZODD אמר:אני הייתי מחליף את ניקיטה במחצית ומכניס את מאביס.
אולי.
אני חושב שלהכניס את מאביס גם חשוב.
גם לדעתי יביאו חלוץ בפגרה אז לא נראה לי ניקיטה יהיה פאקטור.
למה?Smurk אמר:מכניס במחצית את לוי, גרשון וצ'יבוטה.
hezildo אמר:להמשיך לדרוס, יש הפרש שערים לצמצם.
צריך להיות כאן לסגור גדול.
המשחק נראה גמור. שון על אדי הדלק האחרונים, שרי עשה את שלו וזה הזמן להכניס את צ'יבוטה לעניינים.greenguy אמר:למה?Smurk אמר:מכניס במחצית את לוי, גרשון וצ'יבוטה.
אל תהיה מופתע אם תשמע שהוא נפצעShocking4U אמר:יוסי בניון פושע ושונא מכבי חיפה אגב. שון גולדברג בקושי מסוגל לנשום והבן אדם עדיין מזמן אותו למשחק חסר משמעות. העיקר את דוידזאדה שיחררו
Shocking4U אמר:שונא את זה שאנחנו תמיד מורידים את הרגל מהגז גם התקפית וגם מאבדים ריכוז הגנתית. יש הפרש שערים חשוב שצריך לצמצם. למה לא לדרוס כשהקבוצה השנייה בבירור מאפשרת את זה ולספוג גולים מפגרים?