• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 16: לעצור גמל דוהר בחוץ

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

lemmacantor

פסל מחוץ לאיצטדיון
תאריך: 1/1
שעה: 20:30
איצטדיון: אבי רן ז"ל
שידור: ספורט 5

מכבי חיפה עם מאזן בית מושלם בליגה פוגשת את הפועל ב"ש עם מאזן חוץ מושלם בליגה. ברק בכר צפוי כנראה לשמור על ההרכב מנתניה, כאשר דילן אמור לחזור לסגל. בצד של האורחת פאון יעדר בגלל פציעה. ב"ש נהנת משום להרביץ דווקא לנו. מכבי חיפה צריכה לשמור על ריכוז ולהתעסק בכדורגל. בכדורגל אנחנו בדרך כלל מנצחים אותם. ניצחון יוריד אותם במידה רבה מהגב.

נובי גוד שמח, ליברמן!

משחק סופר קשה שתלוי אך ורק בנו,כמו שציינת לשחק את המשחק הרגיל שלנו ויהיה בסדר,צריך את ההגנה בשיאה

עם כל הרעש מסביב, נטע ומשטרה…. לא בטוח שבש לא עוקצים אותנו ומעירים את ההנהלה מתרדמת הרכש.

צריך לנצח, לא זוכר משחק בית נגד ב"ש שלא היינו שני רמות לפחות מעליהם, כולל ההוא שהפסדנו בצורה הזויה
גם אלה שבדר"כ "מככבים" נגד ב"ש - ארד, מנחם, ג'וש - לא צפויים לשחק.

רק לנעול את שאפי באגף ויהיה בסדר, גרמניה הכביאו לו חופש פעולה והוא דרס שם את המגן, חוץ ממנו אין לגמלים יותר מדי מה להציע, ספורי תמיד מחרבן מולנו וחטואל פצוע

תיקו.
תוסיפו את ההיעדרות של לביא וחזיזה(לא בכושר ישחק אולי רבע שעה).

בחוץ הייתי מסכים, בבית אנחנו פייבוריטים מול כל קבוצה בליגה ומול רוב הקבוצות באירופה, סומך על בכר

בדרך כלל ב"ש מחרבנת עוד באיזור עתלית. איפה שבכר נולד.

לא להגרר לפרובוקציות- במיוחד אבו פאני ובמשחקים האחרונים ראיתי גם את סק נכנס לויכוחים ומריבות מיותרות (עם היריב או השופט) והשחקנים שלנו לא ממש מצליחים להרגיע אותו.

חטואל ישחק- כל הפציעה שלו זה חרטא לדעתי.
לסגור את שאפי, לא לעשות פאולים מיותרים באיזורים מהם ספורי מגביה טוב.
החיסרון של פאון משמעותי לדעתי, נראה כמו שחקן קו שני יעיל.
לחץ, אינטנסיביות ואגרסיביות ויהיה בסדר.

וגם לא להוריד את הרגל מהגז כי ב"ש קבוצה עקשנית.

המשחק יוכרע על השחקנים של איזה קבוצה חגגו יותר בסילבסטר

מרגיש לי שיש קצת אנרגיה שלילית סביב הקבוצה. בין אם זה המכות שהאוהדים חטפו, היציאה מהיציעים שהקופים מתכננים, כל הסיפור עם העזיבה של נטע והחוסר כוונה של המועדון להשקיע בחזרה בשחקן רכש במקום מה שמוביל לתסכול מוצדק של הקהל. אני ממש מקווה שנדע להשכיל לשים את הכל בצד ולנצח מחר כי ב״ש קבוצה מאוד טריקית עם אופי מטורף שלא יוצאים מהמשחק וכל כך חשוב לשמור על הרקורד בבית.

הפך רשמית למשחק עונה

אסור אסור להפסיד. עוד אפשר לחיות עם תיקו

זה לא משחק העונה
אבל בדיעבד זה קרוב לוודאי יהיה המשחק הכי חשוב שלנו בליגה העונה

קשה לי בתקופה האחרונה לדמיין משהו חוץ מניצחון כשאני חושב על משחק שלנו נגד ב"ש

איזה משחק עונה?
צפויים לנו עוד מלא משחקים קשים עד הפלייאוף ושלא נדבר בפלייאוף.
הכל עוד פתוח גם אם ננצח מחר וכמובן שגם אם נפסיד.

Daniel123 אמר:
איזה משחק עונה?
צפויים לנו עוד מלא משחקים קשים עד הפלייאוף ושלא נדבר בפלייאוף.
הכל עוד פתוח גם אם ננצח מחר וכמובן שגם אם נפסיד.
ניצחת ואתה 7 נקודות הפרש מבש ו6 מהצהבת. זה לתת חתיכת מכה אנושה לב״ש שהרגע חיברו רצף מטורף של ניצחונות וכל זה כדי להיות בפער גדול ממך.

חזרה
למעלה