• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 16: לעצור גמל דוהר בחוץ

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אנחנו בלי 5 שחקני הרכב (לביא ג'וש סונדגרן בטובינסיקה וחזיזה)
אבל גם בלעדיהם יש לנו עדיין הרכב יותר טוב מב"ש וזה לא "יהיה שאפו ענק" אם ננצח, בטח בבית
צריך לנצח פשוט

Apoc אמר:
אבל גם בלעדיהם יש לנו עדיין הרכב יותר טוב מב"ש וזה לא "יהיה שאפו ענק" אם ננצח, בטח בבית
צריך לנצח פשוט

אני לא בטוח שבהרכב כזה ההגנה שלנו יותר טובה מב״ש.
הגנה של משפתי, מאיר וסק קצת מטרידה אותי.
גם עלי מוחמד כ 6 קצת מלחיץ הוא נמצא בכושר ירוד כרגע.
דין דוד באגף זה כמו פחות שחקן.
לא יהיה הישג ענק אם ננצח, אבל יפתיע אותי אם כן ננצח בכושר הנוכחי ועם כל החיסורים.

יש 5 חילופים, אנחנו בכושר לא כזה רע. ההגנה של ב"ש אוברייטד. מקווה שאצילי יבוא במוד זיון.

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:
צריך לנצח פשוט

אני לא בטוח שבהרכב כזה ההגנה שלנו יותר טובה מב״ש.
הגנה של משפתי, מאיר וסק קצת מטרידה אותי.
גם עלי מוחמד כ 6 קצת מלחיץ הוא נמצא בכושר ירוד כרגע.
דין דוד באגף זה כמו פחות שחקן.
לא יהיה הישג ענק אם ננצח, אבל יפתיע אותי אם כן ננצח בכושר הנוכחי ועם כל החיסורים.

לא נכנס לרמה של הגנה, קישור, התקפה, שוער מול שוער וכו'. כמכלול ההרכב טוב יותר משלהם, לכן לא הפתעה ולא הישג אם ננצח. אנחנו פייבוריטים הרי.

יש רוח פסיכית ברמה שכל האוטו שלי רעד. גרוע כמו נתניה אם לא יותר.

זה משחק לטובת ב״ש כי עם כל הבעיטות מרחוק שלהם עם ספורי וכו׳ זה עוד יכול לקבל תפנית לשער

הרכב מכבי חיפה: רועי משפתי, רז מאיר, עבדולאי סק, שון גולדברג, פייר קורנו, עלי מוחמד, מוחמד אבו פאני, צ'ירון שרי, עומר אצילי, דין דוד, ופרנזי פיירו. אין שינויים.

אנסה עושה לנו בעיות משנה שעברה והוא פותח. מקווה שסק ידע להתמודד איתו ועם המהירות שלו. כניסה של חטואל מהספסל יכולה לשנות את המשחק וצריך לשים לב לזה

הרכב מפתיע מאוד של ברדה. ספורי בספסל, אנסה בהרכב.

הכלים שלהם מהספסל טובים יותר בהתחשב הכושר של חזיזה. ספורי וחטואל זה בוסט רציני מהספסל.

Smurk אמר:
הרכב מפתיע מאוד של ברדה. ספורי בספסל, אנסה בהרכב.
אנסה לא הפתיע אותי. הוא אוהב אותו נגד הגדולות כדי לעשות מעברים והוא גם בדרך כלל טוב נגדנו. ספורי כן אבל הוא הלך על קישור חזק והימר על מיכה כיצירתי. חטואל וספורי מהספסל זה חתיכת כוח

ברדה רוצה לשלוט באמצע. יהיה להם שם יתרון של שחקן אולי אפילו שניים.

אנסה מול סק זה מסוכן, נקווה לקבל את סק ביום גדול ונקי מטעויות, אנסה שחקן פח אבל יודע לעשות לנו בעיות, מצפה לשמירה כפולה על שאפי וכל השאר יהיה מנוטרל, מיכה זה אוויר

מקווה שדיברו עם פיירו וקורנו על הפרובוקציות שלהם כי שניהם מרגישים לי בסכנה לקבל אדום היום עם הפרובוקטורים דוחים באדום ממול ובמיוחד שכטר

עכשיו ראיתי שספורי לא פותח, חבל, תמיד הוא משלשל נגדנו אבל בכל מקרה זה מוקש שצריך לעבור, לא צריך להפוך אותם לקבוצה גדולה ולהביא להם יותר מדי כבוד, לשחק את הכדורגל שלנו וזהו

מי שמגיע לאיצטדיון ועוד לא יצא מהבית אני ממליץ להביא עוד שכבה כי יש רוח פסיכית וקרה אחושרמוטה. אני עם חולצה וסווטצרט וקר ממש

אבו פאני עם הפוטנציאל הכי גדול לאדום לדעתי

ברדה פותח עם אמצע מעובה. הוא בא לסגור במחצית הראשונה ואז להכניס את חטואל וספורי כשכל האמצע שלנו גמור במחצית השניה.

רוב האיצטדיון בשחור

נקווה שהקטע של המחאה לא ידפןק אותנו ב10 דקות הראשונות

חזרה
למעלה