ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מול נס ציונה אין פאני אז לא יודע מה יעשו בקישור. מתי כבר ניכנס לליגה מבחינת יכולת לא יודע. חיזוק בהקדם זה פשוט צורחApoc אמר:Shocking4U אמר:יששששששששששש חשוב
ומצד שני לא הגיע לנו. שיחקנו מחפיר. לא חזרנו טוב מהפגרה בכלל. זה יכולת מדאיגה מאוד
דיר בלאק אם לא נרים את הרמה נגד הפועל חיפה בגביע ונס ציונה בליגה
ניהול משחק מחפיר. איך פיירו סיים את המשחק? למה לא להכניס את ציבוטה מוקדם יותר למעברים כשהם הימרו על במשחק?hezildo אמר:משחק גרוע שלנו, הרבה שחקנים מתחת לרמה שלהם, גם בכר לא הכין אותנו טוב ואיחר בחילופים. הרבה מזל ניצח לנו את המשחק.
greenguy אמר:אני ממש לא רגוע מפער 6 אנחנו נראים ביזיון וגם המאמן שלנו משום מה לא מגיב. אין לנו קישור והחלוץ המרכזי שלנו בכושר מזעזע. לא יודע,מדאיג אותי
Shocking4U אמר:ניהול משחק מחפיר. איך פיירו סיים את המשחק? למה לא להכניס את ציבוטה מוקדם יותר למעברים כשהם הימרו על במשחק?hezildo אמר:משחק גרוע שלנו, הרבה שחקנים מתחת לרמה שלהם, גם בכר לא הכין אותנו טוב ואיחר בחילופים. הרבה מזל ניצח לנו את המשחק.
Shocking4U אמר:עם איך שאנחנו נראים לא יפתיע אותי מפלה בחוץ נגד נס ציונה. יש גבול לכמה אפשר להיות גרועים ולנצח
כן יודע שיגידו שאני כבר על אוטומט אבל בסוף יגמר המזל. תוסיף לזה שזה בחוץ ולא בבית וזה בלי פאני אז יש פוטנציאל להסתבךApoc אמר:Shocking4U אמר:עם איך שאנחנו נראים לא יפתיע אותי מפלה בחוץ נגד נס ציונה. יש גבול לכמה אפשר להיות גרועים ולנצח
חחחחח קלאסי שלך
לשם שינוי אבל מסכים איתך (ואני לא אומר את זה בכל משחק)