• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 16: לעצור גמל דוהר בחוץ

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
עם איך שאנחנו נראים לא יפתיע אותי מפלה בחוץ נגד נס ציונה. יש גבול לכמה אפשר להיות גרועים ולנצח
בדיוק כמו שקרה עם ריינה והפועל ירושלים

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
עם איך שאנחנו נראים לא יפתיע אותי מפלה בחוץ נגד נס ציונה. יש גבול לכמה אפשר להיות גרועים ולנצח

חחחחח קלאסי שלך
לשם שינוי אבל מסכים איתך (ואני לא אומר את זה בכל משחק)
כן יודע שיגידו שאני כבר על אוטומט אבל בסוף יגמר המזל. תוסיף לזה שזה בחוץ ולא בבית וזה בלי פאני אז יש פוטנציאל להסתבך

גם כשאנחנו בשיא המומנטום כל משחק אתה כותב הפסד.
אז זה לא באמת משנה :mrgreen:

יש 2 מחשבות

אחת זה שאם מנצחים כשנראים גרוע אז מה יהיה כשנראה טוב

השנייה זה שבסוף זה יתיישר ועם היכולת הזאת גם התוצאות הלא טובות יגיעו ואז יהיה קשה להעלות את הרמה

בעונה שעברה היינו באותו מצב שאנחנו רחוקים מהיריבות בפער די זהה ואיבדנו נקודות אחר כך, רק שהפעם באמת שהסיפור שונה, הפועל באר שבע בקושי איבדה נקודות מול הקטנות העונה, ולמכבי תא יש שופטים שנותנים להם אשראי בתוספות זמן הזויות כשהם נמצאים בתיקו. אם לא יתעוררו במכבי ויביאו רכש מהר אז בסוף אנחנו נראה את התוצאות מתיישרות עם היכולת. יש גבול לגנבת דעת.

Green991 אמר:
בעונה שעברה היינו באותו מצב שאנחנו רחוקים מהיריבות בפער די זהה ואיבדנו נקודות אחר כך, רק שהפעם באמת שהסיפור שונה, הפועל באר שבע בקושי איבדה נקודות מול הקטנות העונה, ולמכבי תא יש שופטים שנותנים להם אשראי בתוספות זמן הזויות כשהם נמצאים בתיקו. אם לא יתעוררו במכבי ויביאו רכש מהר אז בסוף אנחנו נראה את התוצאות מתיישרות עם היכולת. יש גבול לגנבת דעת.
בעונה הראשונה של בכר איבדנו פער של 8/9 נקודות למכבי תל אביב

e8aaf27bcd864674b27360f6e4077a07.jpg

פיירו עם 10 איבודים, שרי עם 12,

מהטוב לרע:
3 נקודות
דין דוד ממשיך לכבוש
משפצי עם שער נקי
ברק בכר
איכות המשחק אתמול

יותר מדי שחקנים היו אתמול במשחק מזעזע. הזוי מאוד

Shocking4U אמר:
Green991 אמר:
בעונה הראשונה של בכר איבדנו פער של 8/9 נקודות למכבי תל אביב

נכון והיה לנו מזל שהם היו חדלי אישים, וגם בשנה שעברה אותו סיפור עם באר שבע שבעטה בדלי פעם אחר פעם... בעונה שעברה לא הבנו רכש טוב בינואר, בעונה הראשונה של בכר למזלנו אצילי התעורר בפלייאוף.

השנה הסיפור שונה, הם וגם באר שבע בקושי מאבדים נקודות מול שאר הליגה. מה שהיה למכבי תא מול קרית שמונה היה הזייה של ממש שסביר להניח שזה לא יקרה שוב.

אם מכבי לא תתחזק בשחקנים הנכונים הפעם יהיה קשה לקחת עוד אליפות.

אם ב״ש ישחקו ככה נגד הגרמנים הם ינצחו
נראו טוב אתמול
ועדיין הם קבוצה מסריחה

החשש האמיתי שלפני המשחק ומה שנתן לי תדרייב זה האופי של ב"ש שצץ מאז סוף הפגרה עם ניצחונות בדקות האחרונות

וכמה שהוא התנפץ אתמול. לא היה להם אופי והם כאילו התמודדו מולנו כמו נגד קיר. ויצאתי באופטימיות מאוד גדולה לגבי האליפות
כי משחקים כאלה באמת מביאים אותה

חזרה
למעלה