הייתי מוציא את פיירו ושון ומכניס את רז וזערורה ועובר ל4-3-3 עם אצילי בימין וחזיזה בשמאל.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כרמליסט ירוק אמר:שמישהו ייתן לי סיבה טובה למה לא להקפיא את פיירו (או לנסות למכור אותו בינואר) ולהביא קשר זר
סמי זה סמי. הבעיה האמיתית זה המשחק חוץ בבלומפילדDaniel123 אמר:עם יכולת כזאת ועם על החיסורים,בהחלט רואה מצב שקטמון מוציאים נקודה בסמי.
Shocking4U אמר:סמי זה סמי. הבעיה האמיתית זה המשחק חוץ בבלומפילדDaniel123 אמר:עם יכולת כזאת ועם על החיסורים,בהחלט רואה מצב שקטמון מוציאים נקודה בסמי.
Shocking4U אמר:סמי זה סמי. הבעיה האמיתית זה המשחק חוץ בבלומפילדDaniel123 אמר:עם יכולת כזאת ועם על החיסורים,בהחלט רואה מצב שקטמון מוציאים נקודה בסמי.
הפועל ירושלים אכן מדאיגה. לפחות זה שזה בסמי זה עוזר אבל הם תמיד עולים נגדנו בטירוף וזיו אריה יודע להעמיד קבוצה נגד מכבי חיפהGreen991 אמר:Shocking4U אמר:סמי זה סמי. הבעיה האמיתית זה המשחק חוץ בבלומפילדDaniel123 אמר:עם יכולת כזאת ועם על החיסורים,בהחלט רואה מצב שקטמון מוציאים נקודה בסמי.
גם ככה אנחנו לא מנצחים שמה מעל לעשור אז עם פציעות ובלי פציעות זה לא משנה כלכך, לפני כן יש את הפועל ירושלים שהולכת לעלות מולנו כמו ריאל של 2018 עם המאמן הגרמני שלהם, זה יותר מטריד אותי.
Shocking4U אמר:חזיזה לא משחק חכם