• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת 1:0, מח' 17: נס אם נשאר בליגה VS. נס אם אי פעם נופיע בהרכב מלא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

lemmacantor

פסל מחוץ לאיצטדיון
תאריך: 8/1
שעה: 20:15
איצטדיון: המושבה
שידור: ספורט 4

דרבי פרטי של שחר יפגיש את מכבי חיפה עם הקבוצה שנאבקת קשות בשביל לשרוד - סקציה נס ציונה, כאשר רק הפרש שערים עדיף על בני ריינה משאיר אותה בינתיים מעל הקו.
המאמן החדש של היריבה הוא שלומי דורה המוכר לנו מדרבים רווי מכות מהעבר.
מכבי חיפה תגיע למשחק בלי קורנו הפצוע, אבו פאני המוצהב וכמובן הפצועים הותיקים סונדגרן, סוף וג'אבר. בכר מתלבט אם להחזיר להרכב את דילן. חזיזה יחזור להרכב כנראה במקום פיירו.
יתכן וזה יהיה משחק הפרידה של לביא מהקבוצה.

רועי השמטתי
גולדברג דילן סק
חזיזה לביא מוחמד אצילי
שרי
דוד פיירו

Apoc אמר:
רועי השמטתי
גולדברג דילן סק
חזיזה לביא מוחמד אצילי
שרי
דוד פיירו

הסיכוי שאצילי יפתח על כל הקו במערך של 3 בלמיםצשווה לסיכוי שנטע ימשיך

שובם של רוברטו קרלוס וקאפו הישראלים, סאן מנחם ורז מאיר. הזייה שלקחנו אליפות עם שניהם.

Smurk אמר:
שובם של רוברטו קרלוס וקאפו הישראלים, סאן מנחם ורז מאיר. הזייה שלקחנו אליפות עם שניהם.

זה כבר מתחיל להרגיש שהם הולכים לאיזו מכשפה שתעשה וודו על כל מחליף שבא להם על בראש.

אי אפשר להיפטר מהם.

3 בלמים נגד נס ציונה? מי מת? לשחק במערך הרגיל, סאן ורז זאת נפילה גדולה ברמה אבל לא צריך להגזים ולהפוך אותם לאפסים, בכל מקרה הדבר היחידי שיכריע את המשחק זה הכושר של שחקני ההתקפה שלנו, אם יהיו טובים זה ייגמר בדקה 10, לנס ציונה יש הגנה פח

משפתי
גולדברג דילן סק מאיר
לביא מוחמד
חזיזה שרי אצילי
דוד

בגלל שיש לנו מגינים שאין להם מושג בהגנה/התקפה, חייב מערך של קו 4, כי התקפית הם לא יתרמו כלום בכל מקרה.
הייתי מנסה 4-4-2, שרי יכול לנוח קצת לא יקרה כלום.

משפתי
גולדברג/סאן סק דילן מאיר/אליהו
חזיזה מוחמד נטע אצילי
פיירו דוד/ניקיטה

Jerry אמר:
3 בלמים נגד נס ציונה? מי מת? לשחק במערך הרגיל, סאן ורז זאת נפילה גדולה ברמה אבל לא צריך להגזים ולהפוך אותם לאפסים, בכל מקרה הדבר היחידי שיכריע את המשחק זה הכושר של שחקני ההתקפה שלנו, אם יהיו טובים זה ייגמר בדקה 10, לנס ציונה יש הגנה פח

אתה צודק לגמרי, לא צריך להגזים ולהפוך אותם לאפסים. הם מינוס, מזיקים לקבוצה, ולא צריך להגזים ולהעלות אותם לרמה של אפס שזה לא מועיל ולא מזיק.
צריך למצוא כל קומבינציה אפשרית כדי לא לשלב את השניים האלה במשחק.

לגבי סאן אני מסכים, אבל רז מאיר? סביר לגמרי הלכתם רחוק מידי.

רז טוב הגנתית אבל התקפית הוא חסר מושג.

Daniel123 אמר:
לגבי סאן אני מסכים, אבל רז מאיר? סביר לגמרי הלכתם רחוק מידי.
לגמרי, אתם עושים לו עוול, ראיתם את הרמה של שאר המגנים בליגה עם ינון אליהו, לא נמצא מחליף יותר טוב מרז הוא עושה את העבודה. סאן יותר בעייתי ומאז האליפות הראשונה של בכר הוא לא מפסיק לעשות נזק, ועדיין חושב שהוא לא יהיה ההבדל בין הפסד לניצחון מול נס ציונה

רז מאיר לא שחקן איום ונורא ביחס לשאר המגנים בליגה
הוא כן איום ונורא ביחס לרמה שאנחנו רוצים לשאוף אליה
סאן מנחם אין מה לדבר, לא משלב אותו בהרכב גם בעד שלום עולמי

Apoc אמר:

יש רצוי ויש מצוי, מה לעשות שאין מגנים ישראליים יותר טובים, גם באנגליה הרבה קבוצות מתפשרות על מקומיים שהם לא ברמה גבוהה כי זה מה יש. הייתי שמח אם ינסו לפתח את פיינגולד כדי שבעוד שנתיים נרוויח מגן טוב וצעיר

אני לעולם לא אצליח להבין איך רז שהתחיל את הקריירה כשחקן התקפה כל כך חסר מושג בהתקפה. ברמה של לא יודע להעביר פס רוחב

Jerry אמר:
Apoc אמר:

יש רצוי ויש מצוי, מה לעשות שאין מגנים ישראליים יותר טובים, גם באנגליה הרבה קבוצות מתפשרות על מקומיים שהם לא ברמה גבוהה כי זה מה יש. הייתי שמח אם ינסו לפתח את פיינגולד כדי שבעוד שנתיים נרוויח מגן טוב וצעיר
קנדיל טוב ממנו ואם הוא חופשי בתום החוזה אני עושה עליו מהלך

Smurk אמר:
אני לעולם לא אצליח להבין איך רז שהתחיל את הקריירה כשחקן התקפה כל כך חסר מושג בהתקפה. ברמה של לא יודע להעביר פס רוחב

מניח היה לו יתרון פיזי בגילאי נוער והיה לו יותר קל בהתקפה. עובדה שעשה אחר כך הסבה למגן.

lemmacantor אמר:
Smurk אמר:

מניח היה לו יתרון פיזי בגילאי נוער והיה לו יותר קל בהתקפה. עובדה שעשה אחר כך הסבה למגן.
בסדר, לא ביקשתי ממנו להיות מרסלו אבל לפחות שיהיה לו את הבסיס. זה נראה שהוא בלם שעשה הסבה למגן לא שחקן התקפה שעשה הסבה למגן.

Smurk אמר:

לא בהכרח שון גולדברג ישחק מגן שמאל וסק ודילן בלמים לא נראה לי שבכר סומך על מנחם

חזרה
למעלה