• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת 1:0, מח' 17: נס אם נשאר בליגה VS. נס אם אי פעם נופיע בהרכב מלא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רז מאיר לא שחקן כדורגל. יאללה ביי.

משפתי
מאיר דילן סק מנחם
נטע מוחמד
אצילי שרי חזיזה
דוד

זה ה11 שלי למשחק. פיירו צריך לראות ספסל הפעם לאור התקופה הלא טובה. חזיזה הרוויח לגמרי את המקום בהרכב.
וצריך לנצל את ההזדמנות לתת מנוחה לשון במשחק הזה, ולראות איך דילן וסק נראים יחד.

ואז יש על הספסל את זערורה, צ'יבוטה, ניקיטה ופיירו. פתאום זה לא נראה כל כך גרוע כמו במחזורים קודמים ולפני פגרת המונדיאל מבחינת אופציות לחילוף.

משפתי
רז סק שון סאן
לביא מוחמד שרי
אצילי דוד חזיזה

ולסיים את המשחק לשם שינוי כבר במחצית הראשונה.

מילא אם זה היה רק נגד נס ציונה. אין לנו שמץ כמה זמן הם יהיו המגנים שלנו עכשיו.

עם רז אני יכול לחיות. הוא סולידי הגנתית. סאן גם לא תורם התקפית וגם הוא בור הגנתית. כמה פעמים הוא יורד לתיקול מפגר ומפספס אותו ואז משאיר חור מאחוריו? או נותן המון מרחב לשחקן שמולו להכניס כדור לרחבה? הוא מציג יכולת מביכה.

Shocking4U אמר:
עם רז אני יכול לחיות. הוא סולידי הגנתית. סאן גם לא תורם התקפית וגם הוא בור הגנתית. כמה פעמים הוא יורד לתיקול מפגר ומפספס אותו ואז משאיר חור מאחוריו? או נותן המון מרחב לשחקן שמולו להכניס כדור לרחבה? הוא מציג יכולת מביכה.
הוא צריך להופיע בווינר על זה שהוא נותן מתנה אנדר/אובר

לשחק עם סאן זו בחירה, לא גזירת גורל.
אין שום בעיה לשים בשמאל את שון, או לשים שם את רז ואת חזיזה בימין בקו חמש או את חזיזה עצמו בשמאל.

אני מקווה שכבר מול הפועל ירושלים נראה ניסיון לשחק במערך כזה, כי בפעם הקודמת הם השפילו אותנו מהאגפים וזה כוח בקבוצה שלנם.

Judokan אמר:
לשחק עם סאן זו בחירה, לא גזירת גורל.
אין שום בעיה לשים בשמאל את שון, או לשים שם את רז ואת חזיזה בימין בקו חמש או את חזיזה עצמו בשמאל.

אני מקווה שכבר מול הפועל ירושלים נראה ניסיון לשחק במערך כזה, כי בפעם הקודמת הם השפילו אותנו מהאגפים וזה כוח בקבוצה שלנם.
הבעיה שבקו 4 שון ורז בצדדים זה כבר מאוד מגביל אותך התקפית ולדעתי לא ירצו לגעת בתפקוד של שון. בקו 5 אתה פוגע באצילי ובליגה הוא קריטי לנו התקפית מבחינת מספרים

בעיניי עדיף לשחק עם שני מגינים עם אחריות הגנתית ותרומה התקפית מוגבלת, על פני שחקן שהוא כביכול התקפי ובפועל יש לו 0 בישולים והוא תוקע את ההתקפה.
עם קו הגנה של רז ושון בצדדים, ודילן וסק באמצע, אפשר לשחק לחץ מאוד גבוה וקבוצות מאוד יתקשו לתקוף אותנו.
סומך על יתר ההתקפה שלנו במצב כזה להביא את הגולים

חייבים לנסות לשלב יותר את אצילי במערך הזה. חושב שלא נתנו לזה מספיק צ'אנסים.

מקווה שכל הרעש סביב המועדון לא יפריע לשחקנים לבוא ולעשות את מה שצריך. כל דבר חוץ מניצחון לא מתקבל על הדעת בטח לפני משחק קשה מול קטמון בסמי.

Shocking4U אמר:
מקווה שכל הרעש סביב המועדון לא יפריע לשחקנים לבוא ולעשות את מה שצריך. כל דבר חוץ מניצחון לא מתקבל על הדעת בטח לפני משחק קשה מול קטמון בסמי.

מה אומר דוד, תחושה של תיקו או תחושה של הפסד?

שרי לא בסגל עקב התוצאות הGPS

בהצלחה לנו בלעדיו היום

שרי לא בסגל היום. לאור ההיעדרות שלו פותח ב-343
משפתי
שון דילן סק
סאן נטע עלי חזיזה
מאוויס דין אצילי

לקחו ללב את הכתבה של בן דור עם שרי, רוצים להראות שהם כן קיימים מבחינת אבחון עומסים

חזרה
למעלה