בכר
״לא מבין את הפרסומים על נטע שזה שזה המשחק האחרון שלו וזה המשחק האחרון שלו. כשזה יהיה המשחק האחרון שלו אנחנו נודיע״
״לא מבין את הפרסומים על נטע שזה שזה המשחק האחרון שלו וזה המשחק האחרון שלו. כשזה יהיה המשחק האחרון שלו אנחנו נודיע״
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
SaTla אמר:Shocking4U אמר:https://twitter.com/yossport1/status/1612182448913403904?s=46&t=00EkAFc1-OKklAB-_CUO4g
זה אומר שאם מפסידים נקודות שם ואז גם נגד הגרמנים הכל משתנה בשבועיים
Shocking4U אמר:בכר
Green991 אמר:Shocking4U אמר:https://twitter.com/yossport1/status/1612182448913403904?s=46&t=00EkAFc1-OKklAB-_CUO4g
כתוב על זה תיקו או הפסד והפסקת הרצף בסמי.
בטח שביכולת כלכך חלשה עם שחקנים שממש עושים טובה.
lemmacantor אמר:SaTla אמר:לנצל את ההזמנות ולהביא במקומו קשא זרShocking4U אמר:פיירו נראה שלא יכול לחכות לא להיות פה
לא יקרה. גם דינדה היה בדאון וחזר.
לא יודע למה אתם מצפים לכדורגל גדול במשחק חוץ עם מבול פציעות. זה לא עולה עדיין בנקודות, אבל כל הסוגיה הזו פוגעת באיכות המשחק. מה אתם רוצים הכל? אין דבר כזה.
מכבי חיפה לא משחקת כדורגל בליגה עוד מלפני הפגרה.Daniel123 אמר:Green991 אמר:Shocking4U אמר:https://twitter.com/yossport1/status/1612182448913403904?s=46&t=00EkAFc1-OKklAB-_CUO4g
כתוב על זה תיקו או הפסד והפסקת הרצף בסמי.
תיקו נגד קטמון והפסד בבלומפילד והפער יצטמצם לנקודה.זה התסריט שאני רואה.
אלא אם מכבי חיפה תחזור פתאום לשחק כדורגל, כי מאז הפגרה הם לא משחקים.
גם בלי המגנים זו לא סיבה להיראות ככה.
מאמין שבבלומפיד יהיה גם את שרי וגם את פאני.
Apoc אמר:SaTla אמר:Shocking4U אמר:https://twitter.com/yossport1/status/1612182448913403904?s=46&t=00EkAFc1-OKklAB-_CUO4g
זה אומר שאם מפסידים נקודות שם ואז גם נגד הגרמנים הכל משתנה בשבועיים
אין את הפריבלגיה העונה להפסיד נקודות באף משחק
ובטח שלא להפסיד שוב להפועל ירושלים שהיא שטיח לב"ש ות"א במשחקים מולם
Green991 אמר:מכבי חיפה לא משחקת כדורגל בליגה עוד מלפני הפגרה.Daniel123 אמר:Green991 אמר:כתוב על זה תיקו או הפסד והפסקת הרצף בסמי.
תיקו נגד קטמון והפסד בבלומפילד והפער יצטמצם לנקודה.זה התסריט שאני רואה.
יש משחק אחד שהיה ממש טוב העונה בליגה מול מכבי תא בסמי שאף אחד לא יודע איך הם הצליחו לחטוף רק 2 שערים.
Green991 אמר:lemmacantor אמר:SaTla אמר:לנצל את ההזמנות ולהביא במקומו קשא זר
לא יקרה. גם דינדה היה בדאון וחזר.
לא יודע למה אתם מצפים לכדורגל גדול במשחק חוץ עם מבול פציעות. זה לא עולה עדיין בנקודות, אבל כל הסוגיה הזו פוגעת באיכות המשחק. מה אתם רוצים הכל? אין דבר כזה.
משחק חוץ זה לא היה כלכך. איצטדיון מפוצץ באוהדים שלנו, זה היה משחק בית לכל דבר.
פציעות אפשר להבין, אבל יש אווירה לא משהו בקבוצה, רואים שמשהו חורק, שחקנים נראים בדיכאון, בכר נראה בדיכאון. זה רק עניין של זמן עד שזה ישפיע גם על התוצאות.
Apoc אמר:Green991 אמר:מכבי חיפה לא משחקת כדורגל בליגה עוד מלפני הפגרה.Daniel123 אמר:תיקו נגד קטמון והפסד בבלומפילד והפער יצטמצם לנקודה.זה התסריט שאני רואה.
יש משחק אחד שהיה ממש טוב העונה בליגה מול מכבי תא בסמי שאף אחד לא יודע איך הם הצליחו לחטוף רק 2 שערים.
לדעתי גם המשחקים נגד ב"ש, אשדוד ונתניה (סיבוב ראשון) היו טובים למרות שהתקשנו.
זהבי נראה יותר טוב, הוא נראה לי כבש מאז הפגרה כל משחק בליגה. אני דואג בעיקר מהמאטצאפ בקישור וההגנה שלנוDaniel123 אמר:ראינו מה קורה להגנה של ת״א כשהם פוגשים אותנו ואת ב״ש.
אנחנו שווים שם גול אחד לפחות, השאלה איך ההגנה שלנו תסתדר עם גלוך ויובאנוביץ,מזהבי אני לא חושש .
אני גם בטוח שהמאמן שלהם יפתח עם שלישיית קשרים של גלזר,פרץ וגולסה.
Shocking4U אמר:זהבי נראה יותר טוב, הוא נראה לי כבש מאז הפגרה כל משחק בליגה. אני דואג בעיקר מהמאטצאפ בקישור וההגנה שלנוDaniel123 אמר:ראינו מה קורה להגנה של ת״א כשהם פוגשים אותנו ואת ב״ש.
אנחנו שווים שם גול אחד לפחות, השאלה איך ההגנה שלנו תסתדר עם גלוך ויובאנוביץ,מזהבי אני לא חושש .
אני גם בטוח שהמאמן שלהם יפתח עם שלישיית קשרים של גלזר,פרץ וגולסה.
Smurk אמר:זהבי נראה מעולה מאז החזרה מהפגרה. ממש לא הייתי מזלזל בו