Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
RakMaccabi31 אמר:זרגרי יהיה בסגל?
לא. הוא טרם נרשם כשחקן של הקבוצה (כי עדיין שוקלים להשאיל אותו החוצה, ואם הוא יירשם זה יהיה בלתי אפשר).
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
RakMaccabi31 אמר:זרגרי יהיה בסגל?
lemmacantor אמר:Liberman אמר:אני קורא שיש התלבטות מסוימת לגבי סונדגרן - אז לדעתי אין מה לתת לו לפתוח, יש טעם לשלב אותו 15-20 דק כדי להכשיר אותו לעמלק. שחקן סופר חשוב למשחק מול עמלק.
סונדגרן היום בטח יהיה בספספול פרופגנדה.
היה משחק שנטע ועוד מישהו ישבו על הספסל כשהם פצועים ולא התחממו אפילוJudokan אמר:lemmacantor אמר:Liberman אמר:אני קורא שיש התלבטות מסוימת לגבי סונדגרן - אז לדעתי אין מה לתת לו לפתוח, יש טעם לשלב אותו 15-20 דק כדי להכשיר אותו לעמלק. שחקן סופר חשוב למשחק מול עמלק.
סונדגרן היום בטח יהיה בספספול פרופגנדה.
אני כנראה אטעה בזה בגדול, אבל אם סונגדרן על הספסל אני לא רואה סרט שלא ישחק כמה דקות. הרי לא יושיבו גם את רז וגם את סונדגרן על הספסל...
Liberman אמר:אני גם חושב שסונדגרן יקבל מספר דקות הערב במטרה לחמם אותו למשחק מול עמלק.
SaTla אמר:היה משחק שנטע ועוד מישהו ישבו על הספסל כשהם פצועים ולא התחממו אפילוJudokan אמר:lemmacantor אמר:סונדגרן היום בטח יהיה בספספול פרופגנדה.
אני כנראה אטעה בזה בגדול, אבל אם סונגדרן על הספסל אני לא רואה סרט שלא ישחק כמה דקות. הרי לא יושיבו גם את רז וגם את סונדגרן על הספסל...
הוא כן נרשם בהתאחדות, כן יכול להיות בסגל אבל "לא יכול" לשחקJudokan אמר:RakMaccabi31 אמר:זרגרי יהיה בסגל?
לא. הוא טרם נרשם כשחקן של הקבוצה (כי עדיין שוקלים להשאיל אותו החוצה, ואם הוא יירשם זה יהיה בלתי אפשר).
כרמליסט ירוק אמר:האם הפעם למדו לקח ועבדו באימונים על שחרור מלחץ?
סביר להניח שדרישה שלוSaTla אמר:לא הבנתי למה שומרים עליו אם הוא גם ככה עוזב?
Shocking4U אמר:אומרים ברדיו חיפה שהוא טוען שיש לו כאבים ברגל ומיחושים
איזה התנהגות דוחה
אתה באמת מאמין שפתאום שחקן ששיחק במשחקים האחרונים כל משחק כמעט 90 דקות מרגיש מיחושים במקביל לזה שהוא דורש לעזוב?Kaka אמר:עוד פעם התחלתם? הוא לא 100 אחוז פיט. יישחק נגד מכבי ת״א וייפרד רשמית.