• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 18: איך זיו אריה מחכה לדפוק לבכר עוד רצף

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
צריך להפסיק לרעוד. יש חזיזה יש שרי יש אצילי יש מספיק מה לעשות. אנחנו אמורים להכנס בהם. אחלה אצילי, שער ובישול.

צד שמאל פרוץ ממש. סאן מנחם ממש חלש ועלי מוחמד מפסיד כל מאבק

נראה לי שיש פה קונצזוס שעלי מוחמד זה שחקן של 10 משחקים טובים בעונה גג.

רז מאיר צריך להיכנס במקום סאן בשמאל. סאן מול הצהבת בשמאל זה אסון. שחקן מופקר

Shocking4U אמר:
מגיע לנו לחטוף את הפנדל. למה? כי כל מועדון סביר היה דורש לפסול את שלומי בן אברהם במשחקים מולו. רק אנחנו הג׳נטלמנים נותנים לאוהד צהוב מוצהר לשפוט אותנו.

אשכרה

אין לנו ממש קישור. כל המשחק הולך דרך חזיזה ישירות. עלי מוחמד חלש להחריד ופאני ושרי לא במשחק

חברים אין לנו קישור, אנחנו הולכים לאכול חצץ בשבוע הבא אנחנו לא נעבור שם את החצי אם נטע לא ישחק.

שלומי אברהם צהוב אבל הוא לא זה שאשם בפנדל. האשם זה רק שמואלביץ' הבן זונה בואר, ברגע ששמואלביץ' קורא לו למסך קשה לו לצאת נגד ההחלטה.

Shocking4U אמר:
מגיע לנו לחטוף את הפנדל. למה? כי כל מועדון סביר היה דורש לפסול את שלומי בן אברהם במשחקים מולו. רק אנחנו הג׳נטלמנים נותנים לאוהד צהוב מוצהר לשפוט אותנו.

אני רק מזכיר לך שהוא בכלל לא התייחס למה שקרה וזה היה שמואלביץ׳ שקרא לו למסך. אבל בכללי כן אני מסכים.

אנחנו פרוצים בטירוף. האמצע לא קיים. אם עלי מוחמד זה הקשר האחורי שיצטרך להחזיק אותנו אז אוי ואבוי

בגלל זה אמרתי שאני לא אוהב את השלושה בלמים. כל הקישור הופך לרך להחריד. עלי מוחמד בכלל בתקופה מזעזעת ולא מסוגל לנצח אף מאבק

חזרה
למעלה