אשמת המועדון. יכולים לבקש שלא ישפוט וזה יתקבל.כרמליסט ירוק אמר:סורי אבל להביא את בן אברהם לשפוט אותנו כשאנחנו במאסק אליפות נגד הקבוצה האהובה עליו זה הזייה. בלי קשר לאיך הוא שופט אותנו היום
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אשמת המועדון. יכולים לבקש שלא ישפוט וזה יתקבל.כרמליסט ירוק אמר:סורי אבל להביא את בן אברהם לשפוט אותנו כשאנחנו במאסק אליפות נגד הקבוצה האהובה עליו זה הזייה. בלי קשר לאיך הוא שופט אותנו היום
כי מה הם יכולים לעשות?NOSFERATU ZODD אמר:מתעסקים יותר מדי בשופט.
מה יהיה?
SaTla אמר:כי מה הם יכולים לעשות?NOSFERATU ZODD אמר:מתעסקים יותר מדי בשופט.
מה יהיה?
הם לא מקבלים פאולים, נשרקים נגדם פאולים על כלום, נשרק נגדם פנדל שלא היה.
גם אם תשחק נגד קבוצה שהיא ליגה ג' ויבוא שופט כזה אתה לא תתעסק באמת במשחק
אדום תקף למשחק אחרי הגרמנים, לא?hezildo אמר:בכר צריך להרגיע את השחקנים שלנו,
שלא יחטפו בטעות אדום עם השיפוט הזה.
DelPiero אמר:השחקנים מתעסקים בשופט כדי להפעיל לחץ, כדי שחלילה לא יחשוב שהבית זונות הזה יכול להמשיך
אבל מישהו חייב להסביר לי משהו -
מה הטעם בכל הטקס של השופט שהולך לתסכל במסך אם הוא לא באמת מפעיל את המוח שלו ? אני מבין שיש הנחייה ללכת עם הואר אבל רק מטומטם עושה את מה שהוא עשה
או שהוא באמת כלכך שונא אותנו שהוא ניצל את ההזדמנות לנסות ליין אותנו. עם כל זה שהיא צהוב, אני הולך עם זה שהוא פשוט מטומטם
לא. למשחק נגדם.SaTla אמר:אדום תקף למשחק אחרי הגרמנים, לא?hezildo אמר:בכר צריך להרגיע את השחקנים שלנו,
שלא יחטפו בטעות אדום עם השיפוט הזה.
שמואלביץ שרוף אצלי עוד מהמקרה שהוא הרחיק את טאלב על התחזות של בוזגלו וגמר לנו את המשחקApoc אמר:DelPiero אמר:השחקנים מתעסקים בשופט כדי להפעיל לחץ, כדי שחלילה לא יחשוב שהבית זונות הזה יכול להמשיך
אבל מישהו חייב להסביר לי משהו -
מה הטעם בכל הטקס של השופט שהולך לתסכל במסך אם הוא לא באמת מפעיל את המוח שלו ? אני מבין שיש הנחייה ללכת עם הואר אבל רק מטומטם עושה את מה שהוא עשה
או שהוא באמת כלכך שונא אותנו שהוא ניצל את ההזדמנות לנסות ליין אותנו. עם כל זה שהיא צהוב, אני הולך עם זה שהוא פשוט מטומטם
יש הנחיה לתת עדיפות להחלטה של הVAR אבל אל תקשיב לשדרים ופרשנים המפגרים בארץ, אין שום קביעה שברגע שהVAR אומר משהו אז חובה ללכת איתו. זה טעות קודם כל של בן אברהם. זה ששלומיאליץ' הוא אידיוט בלי הכנה למוח שצריך להתרחק ממשרוקית כמו מאש זה לא חדש.