NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
מכירה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:די לזרוק על השחקנים.
אי אפשר לשחק כדורגל כשבאים בלי שום שיטת משחק ושום תוכנית.
מאמן אחד התכונן למשחק, שלח את השחקנים בהפתעה ללחוץ גבוה, ניצל יתרונות שיש לו בסגל. מאמן שני ישב עם אצבע בתחת, חשב שהמזל ימשיך לשחק לו, ושלח את הבלמים להתמסר ביניהם עד המוות ומשם לרגליים של היריבה. הופענו למשחק הזה עם 0 רעיונות של כדורגל. וכדי להוסיף חטא על פשע, בא החילוף המפגר במחצית שרק עזר לקדם את ההתפרקות.
לתבוסה כזו יש רק כתובת אחת לביקורת וזה ברק בכר. מכר אותנו היום.
זה לא בעיה, העונה כל מאמן שבא לשחק נגדנו כדורגל נותן לו נוקאאוטכובע קש אמר:Judokan אמר:די לזרוק על השחקנים.
מאמן אחד התכונן למשחק, שלח את השחקנים בהפתעה ללחוץ גבוה, ניצל יתרונות שיש לו בסגל. מאמן שני ישב עם אצבע בתחת, חשב שהמזל ימשיך לשחק לו, ושלח את הבלמים להתמסר ביניהם עד המוות ומשם לרגליים של היריבה. הופענו למשחק הזה עם 0 רעיונות של כדורגל. וכדי להוסיף חטא על פשע, בא החילוף המפגר במחצית שרק עזר לקדם את ההתפרקות.
מסכים בכל מילה, קרנאנקה עשה לו חתיכת נוקאוט היום.
Apoc אמר:רק בלי פנדל ובלי אדום בחייאת
Apoc אמר:למה הוא הוציא את לביא? לדעתי גם לא יותר גרוע מאבופאני היום וגם פאני עם צהוב
Apoc אמר:SaTla אמר:אני לא רואה משהו יותר הגיוני מלספוג פה עוד 2 שערים
אני בספק אם הם יעלו בגישה שונה במחצית הזאת
אני רואה כדורגל מספיק זמן כדי לדעת שאין סיכוי שלא יורדים פה היום עם לפחות 3 חתיכות ברשת
כובע קש אמר:Judokan אמר:די לזרוק על השחקנים.
מסכים בכל מילה, קרנאנקה עשה לו חתיכת נוקאוט היום.
זה לא נחשב, זה כולם ידעו את זה עוד לפני שמתחיל המשחק כשככה זה יגמרApoc אמר:Apoc אמר:רק בלי פנדל ובלי אדום בחייאת
כמובן #1
Apoc אמר:למה הוא הוציא את לביא? לדעתי גם לא יותר גרוע מאבופאני היום וגם פאני עם צהוב
כמובן #2
Apoc אמר:SaTla אמר:אני לא רואה משהו יותר הגיוני מלספוג פה עוד 2 שערים
אני בספק אם הם יעלו בגישה שונה במחצית הזאת
אני רואה כדורגל מספיק זמן כדי לדעת שאין סיכוי שלא יורדים פה היום עם לפחות 3 חתיכות ברשת
כמובן #3
Shocking4U אמר:הם עשו לנו פשוט בית ספר. באמת שראיתי קבוצות תחתית משחקות יותר טוב. גרמנו להם להראות כמו בנפיקה
כי נראה לך שרוצים במועדון שתראה שחזיזה מחוץ לסגל במשחק עונה אחרי שהוא שיחק שבוע שעבר?Amit Green אמר:גם לא הבנתי באמת למה לא לשים את זערורה על הספסל?? יש לך שחקן פצוע ועןד שני בלמים שאתה מכניס אותם רק עם סק ודילן קורעים צולבת