• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת 1:0, מח' 19: נטע, תן לנו מתנת פרידה יפה ותוריד מהגב את הצהבת

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smile אמר:
בירקי אמר:
Shocking4U אמר:
מה גם שבלי חזיזה לדעתי אין טעם לשחק 3-5-2. במצב שהוא לא פותח צריך לחזור ל4-3-3

4-3-3 עם סאן מנחם? בואו לא נעלה וזהו 😂

בנוסף למה ש@Judokan אמר, אפשר לעלות גם עם שון במקום סאן ולפתוח עם סק ודילן כצמד בלמים במידה והולכים על קו 4.
זה מה שהייתי עושה. לפחות ככה נרוויח את אצילי.

אם מנצחים מחר זה פער 12 על ב״ש ו11 על הצהבת.

Shocking4U אמר:
אם מנצחים מחר זה פער 12 על ב״ש ו11 על הצהבת.

תרשה לי להיות יותר פאסימי ממך, לתחושתי מקבלים בראש מחר. אולי זה יעיר את יענקלך העמלק

לא מאמין שזה עובד לפי משחק אחד ושוב רשמתי את דעתי על כל נושא של הלהתחנן כל פעם בפני הנהלה. כולם יודעים איזה מאמן יש ביד וכולם יודעים מה דרוש וכולם יודעים איזה הכנסות יש.
לא חושב שמשחק אחד ישנה את זה.

ניצחון ותם הטקס. צריך להיות ממש ממש ממש ממש x100 פסימי כדי להאמין שהקבוצה הזאת תאבד יתרון של 10+ לקבוצות לא יציבות כמו ב"ש וגרמניה. אנחנו נראים רע, האנרגיות ברצפה, הכל נכון, ועדיין מצפה מהשחקנים להרים את הרמה כי זה המשחק הכי חשוב שלנו העונה

משמח שגם הצהבת וגם באר שבע סידרו לנו מחזור מראש תיקון להפסד הנקודות הצפוי בבלומפילד

חותם על תיקו מחר.
מה גם שאחרי זה יש להם דרבי חוץ, סכנין, נתניה וב״ש והם יאבדו שם נקודות בכיף.

Jerry אמר:
ניצחון ותם הטקס. צריך להיות ממש ממש ממש ממש x100 פסימי כדי להאמין שהקבוצה הזאת תאבד יתרון של 10+ לקבוצות לא יציבות כמו ב"ש וגרמניה. אנחנו נראים רע, האנרגיות ברצפה, הכל נכון, ועדיין מצפה מהשחקנים להרים את הרמה כי זה המשחק הכי חשוב שלנו העונה
גם תיקו לדעתי שם אותנו בעמדה מדהימה. הפסד וכבר מתחילים להסתבך.

ניר ביטון לא בסגל של הצהבת למשחק נגדנו היום. מקצועית זאת הטענה לפי ספורט5. זה אומר שהוא כנראה יפתח עם ייני, פיבן וסאבוריט. חבל כי היינו יכולים לנצל את האיטיות והכבדות של ביטון.

חבל. פיבן נגדנו תמיד נראה פריים קנבארו

Apoc אמר:
תגיד את זה לדין דוד
זה היוצא מן הכלל. גם ייני נגדנו בדרך כלל מפציץ. עושה דריבלים ברחבה שלנו כמו מסי.

אני חושב שיש סיכוי לא רע שהם משחקים היום עם קו 4. סאבוריט יזוז שמאלה והוא יפתח עם פיבן וייני כבלם וג׳ראלדש בימין.

לדעתי הוא יפתח עם סאבוריט, פיבן וייני בהגנה, כהן וג'ראלדש בכנפיים. בעייתי מצידם גם לפתוח עם זהבי ויובאנוביץ' וגם לפתוח בקו של 4.

Smurk אמר:
לדעתי הוא יפתח עם סאבוריט, פיבן וייני בהגנה, כהן וג'ראלדש בכנפיים. בעייתי מצידם גם לפתוח עם זהבי ויובאנוביץ' וגם לפתוח בקו של 4.
הוא לא יפתח עם כהן במגן כנף נגדנו. אם זה יהיה שלושה בלמים אז דוידזאדה יהיה בצד שמאל. גם אני מאמין שקניקובסקי לא יפתח אלא שהוא ילך על אמצע חזק יותר עם גלזר ופרץ מאחורי גלוך. אני גם לא פוסל אפשרות שדור פרץ יפתח כבלם שזז לקישור כשהקבוצה תוקפת.

לדעתי הם יפתחו או ככה

דניאל פרץ
סאבוריט ייני פיבן גראלדש
גלזר פרץ גלוך
יובאנוביץ זהבי כהן
4-3-3
או

דניאל פרץ
דוידזאדה סאבוריט ייני פיבן גראלדש
גלזר פרץ גלוך
יובאנוביץ זהבי
3-5-2

Shocking4U אמר:
ניר ביטון לא בסגל של הצהבת למשחק נגדנו היום. מקצועית זאת הטענה לפי ספורט5. זה אומר שהוא כנראה יפתח עם ייני, פיבן וסאבוריט. חבל כי היינו יכולים לנצל את האיטיות והכבדות של ביטון.

כי ייני זה אוסיין בולט
כל ההגנה שלהם לא מהירה במיוחד.
סבוריט השחקן הכי איכותי שלהם בהגנה.

Shocking4U אמר:
Smurk אמר:
הוא לא יפתח עם כהן במגן כנף נגדנו. אם זה יהיה שלושה בלמים אז דוידזאדה יהיה בצד שמאל. גם אני מאמין שקניקובסקי לא יפתח אלא שהוא ילך על אמצע חזק יותר עם גלזר ופרץ מאחורי גלוך. אני גם לא פוסל אפשרות שדור פרץ יפתח כבלם שזז לקישור כשהקבוצה תוקפת.

לדעתי הם יפתחו או ככה

דניאל פרץ
סאבוריט ייני פיבן גראלדש
גלזר פרץ גלוך
יובאנוביץ זהבי כהן
4-3-3
או

דניאל פרץ
דוידזאדה סאבוריט ייני פיבן גראלדש
גלזר פרץ גלוך
יובאנוביץ זהבי
3-5-2
ההרכב השני שרשמת יפתח. זה מה שבגדול חשבתי שקראנקה יעלה איתו

Smile אמר:
Shocking4U אמר:

כי ייני זה אוסיין בולט
כל ההגנה שלהם לא מהירה במיוחד.
סבוריט השחקן הכי איכותי שלהם בהגנה.
ייני יותר מהיר מביטון. ביטון מאוד כבד ועם יציאה מהמקום איטית מאוד.

ככל שאני חושב על זה יותר לדעתי הוא יפתח עם דור פרץ כבלם שעובר לקישור כשהם תוקפים וייצר להם יתרום מספרי בקישור של 4 מול 3. כמו מה שרודריגס היה עושה אצלנו.

לפי גולדשטיין הצוות המקצועי נוטה שלא לסכן את חזיזה. סונדגרן גם לא בטוח יפתח כי השלים רק אימון מלא אחד אחרי שהיה חולה 3 ימים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה