• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 2: הנה היא עולה VS. בעזרת השם תרד

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
על איזה עומס מטורף הוא מדבר? היינו בקצב של משחק בשבוע. מה זה הבכיינות הזאת

יכולת לא מספיק יציבה לאורך המשחק, על אף דקות טובות במחצית הראשונה. חזיזה (לא ברור למה החליף דווקא את חלאיילי) וג׳אבר לא הכניסו את הבוסט שהיה מצופה מהם. בנוסף, אנחנו לא מספיק חדים מול השער כבר כמה משחקים ובניגוד למשחקים הראשונים של דגו פה. חבל.

העיקר שיוצאים עם הנקודות ממשחק חוץ קשה

רפאלוב אומר שדגו ביקש מהם סטייל בכר להוכיח ששלושתם (סבע, הוא ושרי) יכולים לשחק ביחד. לדעתי הם די הוכיחו את ההפך

Shocking4U אמר:

זה לא עומס פיזי כמו שזה עומס מנטלי וירידת מתח שהשפיעו.
ההדחה מהצ'מפיונס לחלוטין פגעה, וזה שהגענו משם ישירות לטדי נגד הכבשה השחורה שלנו לא תרם.

בצד החיובי קודם כל היה חשוב להביא את 3 הנקודות, שהן גם 3 נקודות יותר ממה שהשגנו אשתקד, אז מהבחינה הזאת לפחות אפשר להיות מרוצים.

בצד הפסימי, נכון שפיירו היה חסר, שימיץ' ושואו עוד לא בעניינים, אבל מסתמן שהסגל העונה קצר מדי לוקאסן.

צריך להגיד לזכות דגו שהמשכנו ללחוץ גם בדקות האחרונות וזה שיבש את המשחק של הפועל ירושלים.

Kozmo אמר:
Shocking4U אמר:

זה לא עומס פיזי כמו שזה עומס מנטלי וירידת מתח שהשפיעו.
ההדחה מהצ'מפיונס לחלוטין פגעה, וזה שהגענו משם ישירות לטדי נגד הכבשה השחורה שלנו לא תרם.

בצד החיובי קודם כל היה חשוב להביא את 3 הנקודות, שהן גם 3 נקודות יותר ממה שהשגנו אשתקד, אז מהבחינה הזאת לפחות אפשר להיות מרוצים.

בצד הפסימי, נכון שפיירו היה חסר, שימיץ' ושואו עוד לא בעניינים, אבל מסתמן שהסגל העונה קצר מדי לוקאסן.
הוא דיבר על עומס פיזי.

ואם יש עומס פיזי אז אולי זה לא הרעיון הכי טוב להכניס את חזיזה שסוחב פציעה ועמוס? או ג׳אבר? אלא להכניס דווקא את שואו ושוראנוב מוקדם יותר.

סיכום:
ניצחון חשוב מאוד מאוד מאוד במגרש שאנחנו תמיד מסריחים בו את הדשא ולא מצליחים לפתח משחק (גם בפעמים שניצחנו ונתנו שם 4) על זה מגיע שאפו.

נקודות חיוביות:
-חלאילי פשוט שחקן מעל הליגה בפיזיות, ועם יותר ניסיון יהיה מהשחקנים הכי טובים בליגה. כוכב.
- 15 דקות טובות במחצית הראשונה שפתאום נראנו קבוצה ברמה אחרת
- עלי אדיר בנוהל
- כניסה טובה של שואו, נראה שחקן שאוהב לקבל את הכדור כל הזמן עם פס נקי. לא שופט אותו לטובה או לרעה כמובן אבל אני שמח מאיך שנכנס ופתאום היינו נראים פיזים באמצע
- לוחצים מעולה. כשנעשה את זה עם פיירו, שואו וחזיזה זה יראה אינטנסיבי מאוד

שלילה:
- מערך. די. פשוט די. מערך שהחמיא לנו אולי 5 פעמים ב4 שנים האחרונות ואני לא מגזים.
- סבע, דין, ליאור. 0 אינטנסיביות, 100 אחוז רכרוכיות.
את ליאור אני לא מאשים כי הוא כבר לא שם פיזית, הוא לא צריך לשחק שם וצריך לקבל כמות דקות מאוד מסויימות בסיטואציות מאוד ספציפיות, חבל עליו שככה ממאיסים אותו עלינו, לא חכם בכלל.
סבע מעצבן ויהיר, שיפסיק להתלונן. יחד עם זאת אני בטוח שעוד נראה ממנו המון ככל שהעונה תתקדם ובכל זאת סיים עם גול.
אני אישית משוחד לרעה עם דין, שחקן שלי הוא קשה לצפיה. אדיש, רך ונראה מנותק. ככה אתה נראה שאתה מקבל צ'אנס על חשבון פיירו?
- ניהול משחק בינוני מינוס. חילופים היו בסדר גמור בעיני, אי שינוי המערך היה מאוחר ב45 דקות וחלאילי לא היה צריך לצאת. טעון שיפור
- מרגיש שהקבוצה צריכה פגרה אחרי מחזור 1

על אף הכל, מבסוט מאוד מהניצחון

The real Tsepo אמר:
- מרגיש שהקבוצה צריכה פגרה אחרי מחזור 1

היום היה כבר המשחק ה11 שלך (10 אם מורידים את השוקו מול מפ"ת) תוך פחות מחודשיים עם סגל שהשתנה לא מעט ונסגר מאוחר (להבדיל משנה שעברה) וצוות מקצועי חדש וכן, אחרי שקיבלת "פצצה" לראש עם ההדחה מהצ'מפיונס.

רק מזזכיר שגם בעונה קודמת ניצחנו את נתניה אחרי מהפך שהגיע רק בדקות הסיום, וגנבנו נצחון בדוחא 1-0 עם השמטה אומללה של השוער.

מהבחינה הזאת אני לא מודאג כמו זה שהסגל קצר.

Shocking4U אמר:
רפאלוב אומר שדגו ביקש מהם סטייל בכר להוכיח ששלושתם (סבע, הוא ושרי) יכולים לשחק ביחד. לדעתי הם די הוכיחו את ההפך

מביך אם זה נכון

מה שלי מפריע הכי זה שאנחנו משחקים דקות ארוכות הנעת כדור איטית וסתמית לרוחב בחצי שלנו ושקצב המשחק שלנו הרבה יותר איטי משנה שעברה.

הנקודות חשובות אבל היכולת מדאיגה מאוד להמשך

רשמים שלי:
הרכות באמצע נמשכת, עלי לבד במשחק שלם במשחק המי יודע כמה ברצף.

די כבר כבר לשילוב הזה רפאלוב, שרי, סבע….זה לא אגדות מכבי חיפה נגד ברצלונה, בכלל רפאלוב לא בקצב ובאינטנסיביות וחצי קבוצה נראית עייפה ונטולת כושר גופני

כשחליילי/חזיזה בחוץ או לא משחקים או לא במיטבם אנחנו תקועים

כל שלושת הנקודות האלו מייצגות בעייני את חוסר האיזון בקבוצה שבאות לידי ביטוי באמצע פרוץ במעברים נגדנו ומשחק לרוחב בהתקפה, וזה בלי שהזכרנו את המחליף של קורנו והעומד בין הקורות.

בכל זאת, היו 20 דקות שממחישות את הפוטנציאל והמחץ שיש לקבוצה כשהיא משחקת טוב ומשתמשת נכון בכלים (תנועה וחילופי מקום באמצע והפעלה של האגפים). יותר מהכל ניצחנו קבוצה שיהא מנחוס רציני במשחק הראשון של העונה, ניצחון סופר חשוב.

מסקנות מתבקשות:
עלי לא יוכל למשוך ככה לאורך זמן, חייבים להכניס את שואו לכושר ולקוות שהוא בינגו + לוודא שעם ג׳אבר יש רוטציה יחסית שוויונית בין השלושה. זועק לשמיים החוסר בעוד שחקן רוטציה איכותי. זאת העמדה שעליה תקום או תיפול העונה מבחינתי

חייבים אבל חייבים להכשיר מתוך הסגל הקיים עוד שחקן כנף שיקבל דקות משמעותיות ברצף כמחליף לחזיזה וחליילי, שיחליטו אם זה שיבלי או סוף וילכו איתו, בלי שחקן כנף טבעי עם ביטחון בכל רגע נתון על המגרש, נמצא את עצמנו מניעים לרוחב בלי הכרה או נתפלל למהלך של יכולת אישית של סבע/ שרי

רפאלוב…זוכר לו חסד נעורים, אבל זה כרגע לא זה ועדיף שיעלה מהספסל או שיפתח במשחקים ששרי זקוק למנוחה

צריכים לשחק 4-3-3
כמה שזה לא נעים לספסל שחקנים

קורנו דניאל סק שון
מוחמד שרי סבע
חליאלי חזיזה
פיירו

שרי אמצע ימין סבע אמצע שמאל
ככה הייתי עולה מול רוב קבוצות הליגה
ונותן לפיירו להוכיח את עצמו בליגה העונה

Liberman אמר:
צריכים לשחק 4-3-3
כמה שזה לא נעים לספסל שחקנים