• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 20: קיבלו סטירה מהיריבה VS. קיבלו סטירה מהבעלים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

lemmacantor

פסל מחוץ לאיצטדיון
תאריך: 28/1
שעה: 15:00
איצטדיון: אבי רן ז"ל
שידור: ספורט 4

אחרי המפלה במשחק העונה, מכבי חיפה רוצה לחזור למסלול מול הקבוצה היחידה שעדיין לא הצליחה לנצח אותה העונה בליגה, בני ריינה. האורחת נמצאת במקום האחרון בטבלה עם 15 נקודות ותגיע עם הרכש החדש - אניסט אבל שהגיע מדודו גורש.
מכבי חיפה תחסר כמובן את ברק בכר ואבו פאני המורחקים. לביא טס ליפן, גוני נאור יכלל בסגל, חזיזה בספק. סונדגרן אמור לפתוח בהרכב. קורנו וג'אבר קרובים לחזרה. אולי גם ג'וש.

אשמח לראות את גוני פותח במשחק הקרוב.

כן, אני יודע שהוא יספיק לעשות רק 2 אימונים מלאים עם הקבוצה אבל הוא בכושר משחק ובמומנטום חיובי וזה אחלה משחק להכניס אותו לעניינים

חזיזה חלק מקורנו וגאבר, גם הוא בספסל בשבת הוא לקישוט

משפתי
סאן גולדברג דילן סונגרן
גוני
עלי שרי
דוד פיירו אצילי

משפתי
סונדגרן סק דילן סאן
מוחמד זערורה שרי
אצילי דוד צ׳יבוטה

כותרת טובה
לפי הסטטיסטיקה חמישית מהנקודות שלהם הגיעו מאיתנו.
רק מקווה שלא יקרה שוב.
עם איך שאנחנו נראים לאחרונה צריך להגיד תודה אם ננצח קבוצות ביטוח לאומי

טכנית גם אנחנו קיבלנו בחלון הזה סטירה מהבעלים [mention]lemmacantor[/mention]

לא רוצה לחשוב אפילו על אפשרות שלא ננצח. גם בכושר הנוכחי, בבית שלנו חייבים לנצח אותם.

מבחינתי לא מספיק לנצח. צריך לנצח ולשחק כדורגל נורמלי. אי אפשר להמשיך עם ה״הכי חשוב 3 נקודות והיכולת תגיע בהמשך״. מכבי חיפה צריכה לחזור לשחק כדורגל כמו שצריך.

Shocking4U אמר:
מבחינתי לא מספיק לנצח. צריך לנצח ולשחק כדורגל נורמלי. אי אפשר להמשיך עם ה״הכי חשוב 3 נקודות והיכולת תגיע בהמשך״. מכבי חיפה צריכה לחזור לשחק כדורגל כמו שצריך.

אני בכנות לא רואה אותנו מצליחים לשחק כדורגל ראוי כל עוד קורנו לא חוזר

Shocking4U אמר:

בשבת תבין כמה קשה מנטאלית אחריי שני… תבין שאם כן זה רק בשיניים

סבבה אז עוד ניצחון בשיניים עם יכולת חרא לא יספיק כדי לקחת אליפות בסןף העונה

KevinDurant אמר:
אשמח לראות את גוני פותח במשחק הקרוב.

כן, אני יודע שהוא יספיק לעשות רק 2 אימונים מלאים עם הקבוצה אבל הוא בכושר משחק ובמומנטום חיובי וזה אחלה משחק להכניס אותו לעניינים

הוא די חייב לפתוח.. נטע עזב ואבו פאני מורחק אין כל כך ברירה

אני חושב שהאופי של גוני ( יותר 6 שיכול לשחק גם בלם שלישי, כמו חוזה) יגרום לכך שניפרד ממערך 3 הבלמים. לא יורע אם מחר או בהמשך

בירקי אמר:
אני חושב שהאופי של גוני ( יותר 6 שיכול לשחק גם בלם שלישי, כמו חוזה) יגרום לכך שניפרד ממערך 3 הבלמים. לא יורע אם מחר או בהמשך

דווקא מתאים לבכר לשחק עם גוני כסוג של half back כזה שעמדת המוצא שלו בהגנה אבל משחק מעט גבוה יותר משני הבלמים האחרים כדי לעזור בהנעת הכדור.
כמו שעשה שנה וחצי עם הובאן בבאר שבע

Shocking4U אמר:

מסכים. אני לא מצפה שנפרק עכשיו 5-0 אבל לפחות שהיכולת תחזור

הוציאו את החשק מהמשחק
גועל נפש איזה התפרקות והתרפסות. אני מתבייש.

זרגרי ככל הנראה יהיה בסגל.
גאבר כבר שבועיים מתאמן מלא לא יודע למה הוא עוד לא בסגל או שומעים על זה בתקשורת..

greenguy אמר:
הוציאו את החשק מהמשחק
גועל נפש איזה התפרקות והתרפסות. אני מתבייש.

חלאס עם הבכיינות. התגובות האלו הן ההתרפסות היחידה.

חזרה
למעלה