שרי חלש בקטע פשוט בלתי סביר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:אתה באמת חושב שהיכולת היום פחות טובה מהיכולת שהצגנו מול הפועל ירושלים, באר שבע ומכבי תל אביב?Apoc אמר:אתה מבסוט מזה שאנחנו מתדרדרים ממשחק למשחק כל כך עד כדי כך שכרגע אנחנו אפילו נגד ריינה לא מצליחים להגיע למצב ומציגים משחק שפל בבית נגד נועלת טבלה.
איזה אולימפיאקוס? בקצב הזה של ההתדרדרות תגיד תודה אם נציג יכולת של תקופת גיא לוזון.
אם כן, אז אנחנו כנראה סתם מתווכחים.
אני לא חושב שהיכולת במחצית הראשונה היא משהו להיות מבסוט ממנה נקודה.
אני לא מבין אותך, אתה עושה לי פלאשבק לגיא לוזון שמדבר אחרי משחקים על סטטיסטיקות מעולם הכדורסל.
Daniel123 אמר:Jerry אמר:Apoc אמר:מילא לא לקחת אליפות, נראה שאנחנו בכלל שכחנו איך אמורים לשחק את המשחק הזה ופתאום שחקנים שהיו הכי טובים בליגה בפער כמו חזיזה-שרי-אצילי נראים כמו שחקני קט רגל שמחלטרים במקצוע שלא מסוגלים לתת פעולה אחת נורמלית של כדורגל מקצועני.
בכר צריך לעשות זעזוע ולספסל את אצילי ו שרי שניהם לא איתנו תקופה. כשהוא עשה את זה לשרי בעונה שעברה זה גרם לו להתפוצץ בפלייאוף
אני לא הייתי בעד להאריך לשרי את החוזה.
הולך לתפוס מקום של זר עד 2025 שיהיה לנו בהצלחה.
יתן בכל עונה 4-5 משחקים טובים וזהו.
זו היתה טעות, צריך לדעת לחתוך בזמן גם אם לא נעים ועם כל הערכה והאהבה הוא לא נעשה צעיר יותר.
ירוק זה אני אמר:Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:אתה באמת חושב שהיכולת היום פחות טובה מהיכולת שהצגנו מול הפועל ירושלים, באר שבע ומכבי תל אביב?
אני לא מבין אותך, אתה עושה לי פלאשבק לגיא לוזון שמדבר אחרי משחקים על סטטיסטיקות מעולם הכדורסל.
אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר?
לא נתתי שום נתןן סטטיסטי, ובטח לא אמרתי שאני מרוצה מהיכולת, אמרתי שאני מרוצה מהשיפור.
מפה, יש עוד לאן לשאוף, אבל זה קורה בשלבים.
אני ראיתי במחצית הראשונה לחצץ טוב שלנו, קצב משחק די גבוה, הנעת כדור וצירופי מסירות טובים.
בכול מה שנוגע להגעה למצבים ומחץ זה טעון שיפור.
לא הכול שחור ולבן.
מסכים. הקבוצה לחוצה וזה טבעי, אחרי הגול הראשון זה ישתחרר לנוירוק זה אני אמר:Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:אתה באמת חושב שהיכולת היום פחות טובה מהיכולת שהצגנו מול הפועל ירושלים, באר שבע ומכבי תל אביב?
לא נתתי שום נתןן סטטיסטי, ובטח לא אמרתי שאני מרוצה מהיכולת, אמרתי שאני מרוצה מהשיפור.
אני ראיתי במחצית הראשונה לחצץ טוב שלנו, קצב משחק די גבוה, הנעת כדור וצירופי מסירות טובים.
לא הכול שחור ולבן.
בירקי אמר:כמה שרי חלש
Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:Apoc אמר:אני לא חושב שהיכולת במחצית הראשונה היא משהו להיות מבסוט ממנה נקודה.
לא הכול שחור ולבן.
זה לא שיפור
אתה מתבלבל לחשוב שהחזקת כדור ושליטה נגד קבוצה הכי חלשה בליגה אצלך בבית שגם ככה משחקת בונקר מבחירה זה הישג ולכן אתה מניח שזה שיפור
זה לא, אם נמשיך להשתפר ככה אנחנו נרד עונה הבאה ליגה
ירוק זה אני אמר:Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר?
לא הכול שחור ולבן.
זה לא שיפור
אתה מתבלבל לחשוב שהחזקת כדור ושליטה נגד קבוצה הכי חלשה בליגה אצלך בבית שגם ככה משחקת בונקר מבחירה זה הישג ולכן אתה מניח שזה שיפור
זה לא סתם שליטה בכדור.
אבל עכשיו אנחנו סתם ממחזרים, נסכים שלא להסכים.
מרימים כדורים סתמיים לרחבה אז זורקים את החלוץ הגבוהJerry אמר:למה פיירו? מעדיף את צ'יבוטה
Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:Apoc אמר:זה לא שיפור
זה לא סתם שליטה בכדור.
אבל עכשיו אנחנו סתם ממחזרים, נסכים שלא להסכים.
אני חושב שאתה טועה, זה נראה כמו סתם שליטה בכדור.