• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 3: בונים על המנהרה VS. בונים על כדורגל

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לדדיה יש מצ' אפ טוב נגד חזיזה. מתקשה נגדו דולב

אם דילן יפתח סביר להניח שזה יהיה ב-3 בלמים ואותו הרכב כמו באירופה.
אני רק מקווה שזה לא ישחוק יותר מדי את מוחמד שסגר 90 דק' בסכנין וצריך אותו גם בשביל בנפיקה.

אני יכול להבין למה בכר רוצה את דילן במשחק הזה.
הנשק היחיד של באר שבע יהיה המצבים הנייחים, במיוחד אם חמד יפתח. ואחרי עזיבת פלאניץ, אין לנו שחקנים מספיק טובים במשחק הגובה(עד שסק ואולי סוף יכנסו לעניינים).
אנחנו לא יכולים לעלות במשחק הזה רק עם פיירו כשחקן גבוה.

בכל מקרה, אני מקווה שבכר יפתח בהרכב חזק וינסה להכריע אותו כבר במחצית. הפערים גדולים.

לביא לא ישחק באירופה ככה שדי ברור שהוא יפתח בהרכב.
אני בכלל לא בטוח שמוחמד לא יפתח איתו.

dyarok אמר:
בירקי אמר:
מלחמת עולם. יאללה מכבי מלחמה

מה מלחמה?
כמה שפחות מלחמה וכמה שיותר כדורגל.
חזיזה, אבו פאני, סאן, צרפתי - כל אלה מועדים לפורענות.
שישימו אטמי אזניים ויתעלמו מהפרובוקציות ומהשופט ורק לשחק -כמה שיותר מהר וכמה שיותר זמן משחק.
לגבי השופט - בתקווה שלא אתחרט, מבסוט שפריד שופט - משלושת הבכירים אני מעדיף אותו.
ריינשרייבר בואר - זה גם סבבה.
גרינפלד מרבה לטעות בליגה ויש עליו טונה פוזות.

אם אתה מדמיין שהמשחק יעבור רגוע ושליו…. או שלא ראית את המשחקים מולם בשנה וקצת האחרונות…. או שאתה חי באדישות כמו יענקלך שלא מחזק את האמצע.

greenguy אמר:
לדעתי מוחמד בספסל עולים עם אמצא של לביא ופאני

מתחנן לבכר שלא. זה יהיה כואב אם נפתח בבורדל כזה באמצע

בירקי אמר:
dyarok אמר:
בירקי אמר:
מלחמת עולם. יאללה מכבי מלחמה

מה מלחמה?
כמה שפחות מלחמה וכמה שיותר כדורגל.
חזיזה, אבו פאני, סאן, צרפתי - כל אלה מועדים לפורענות.
שישימו אטמי אזניים ויתעלמו מהפרובוקציות ומהשופט ורק לשחק -כמה שיותר מהר וכמה שיותר זמן משחק.
לגבי השופט - בתקווה שלא אתחרט, מבסוט שפריד שופט - משלושת הבכירים אני מעדיף אותו.
ריינשרייבר בואר - זה גם סבבה.
גרינפלד מרבה לטעות בליגה ויש עליו טונה פוזות.

אם אתה מדמיין שהמשחק יעבור רגוע ושליו…. או שלא ראית את המשחקים מולם בשנה וקצת האחרונות…. או שאתה חי באדישות כמו יענקלך שלא מחזק את האמצע.
לא זה ולא זה.
הרבה תלוי בתגובות שלנו.
אין שום צורך שחזיזה יתחיל לנופף בידיים על כל שריקה או יתפתל כאילו ירו בו אחרי כל נגיעה.
אם אתה חושב שהשחקנים שלנו תמימים ולא מוסיפים שמן למדורה אז כנראה שלא ראית משחקים שלנו בשנה וקצת האחרונות.
דווקא הצהבת נרגעו קצת בשנה שעברה עם פרובוקציות וריצות אמוק לשופט.

Apoc אמר:
דילאן יפתח נגד ב"ש לפי גולדשטיין
לא זוכר מתי פעם אחרונה ששחקן שרק חתם פותח במשחק ליגה שלנו תוך זמן כל כך קצר
(להוציא את סלליך נגד ב"ש בטרנר כמובן)

מראה לנו מה בכר חושב על ארד.
מבחינת הקבוצות עצמן - הגחמות של באר שבע וזה שניצחו אותנו באלוף האלופים זה נחמד, אבל אלה לא קבוצות באותה רמה בכלל. מכבי חיפה יכולה וצריכה לדרוס (טוב נו, גם 2-0 זה מספיק) את באר שבע גם בחוץ.

Judokan אמר:
אני מחכה מאוד לראות את ההרכב האירופאי שלנו משחק בליגה. טוב שאנחנו מגיעים למשחק מפתח בטרנר עם האפשרות להעלות את כל השחקנים הבכירים.

מקווה שבכר לא מתכנן הפתעות רוטציה, כי ראיתי איפשהו שכתבו שהוא שוקל לתת למוחמד מנוחה.

בסוף בכר יעשה לב"ש מה שלוזון עשה לו בזמנו, יקפיץ משום מקום את סוף פודגראנו להרכב 😅

לדעתי אם נטע לא טס לליסבון, מוחמד יהיה בספסל בשבת.
יפתח עם אבו פאני ונטע, ואז מחצית שנייה בטח יכניס את מוחמד במקום אבו פאני, כדי ששניהם יפתחו בשלישי.

מאמין שנטע יחליט בעקבות המשחק אם לטוס או לא. בטח יהיה עליו לחץ חיובי לבוא אם יתן משחק טוב

בכל מקרה למרות שבש טובה בנייחים. משחק האגפים אצלה הוא מאוד דומיננטי ושאלה גדולה איך נשחק עם המגנים התוקפים שלנו. במשחק של סונגרןV חטואל אני סומך על השבדי. אבל במידה וחטואל יגיע להזדמנויות בהתקפות מעבר, יכול להוות לנו בעיה

אם נגרר לפרובוקציות הזולות שלהם בהנהגת שכטר נפסיד את המשחק, מבחן מנטלי לשחקנים. במיוחד לחזיזה.

צריך לעלות עם ההרכב הכי חזק שלנו, ולנסות לגמור את זה כמו בניצחון האחרון שם.
מעניין אותי באופן אישי איך יעבוד פיירו מול הגנה נורמלית בליגה וגם מבחינה מנטלית לאחר אלוף האלופים. ב"ש גם קבוצה שונה מאז אותו משחק.

איזה עצוב זה שקבוצה שנחשבת לבכירה זמנית ומתחרה על תארים, כל החשש ממנה זה רק הפרובוקציות

eidoil32 אמר:
צריך לעלות עם ההרכב הכי חזק שלנו, ולנסות לגמור את זה כמו בניצחון האחרון שם.
מעניין אותי באופן אישי איך יעבוד פיירו מול הגנה נורמלית בליגה וגם מבחינה מנטלית לאחר אלוף האלופים. ב"ש גם קבוצה שונה מאז אותו משחק.

עם כל מה שעברנו מאז, פיירו לא זוכר מה זה אלוף האלופים או שקיימת קבוצה בשם באר שבע. לא מוטרד מזה.

אבל כן, בהחלט מעניין לראות את פיירו במשחק ליגה מול הגנה חזקה

ג'וש
קורנו שון בטובינסיקה סונדגרן חזיזה
אבו פאני לביא
שרי
אצילי פיירו

MHFC4EVER אמר:
ג'וש
אבו פאני לביא
שרי
אצילי פיירו

סביר להניח ההרכב הכי טוב שלנו כרגע פלוס מוחמד במקום אבו פאני.

Greenfromluxembourg אמר:
MHFC4EVER אמר:
ג'וש
אבו פאני לביא
שרי
אצילי פיירו

סביר להניח ההרכב הכי טוב שלנו כרגע פלוס מוחמד במקום אבו פאני.
מוחמד שיחק 90 דקות ביום שלישי והוא גם ככה בין השחקנים שמשחקים הכי הרבה דקות.
בהתחשב במה שמחכה לנו ביום שלישי הקרוב, אני הייתי נותן לו לפתוח על הספסל.

חזרה
למעלה