Apoc אמר:
ירוק זה אני אמר:
אתה לוקח בחשבון שאני מסכים עם אלברמן, וזה לא נכון.
אני חושב שהתפקיד של המועדון ושל מנהל מקצועי זה להעמיד לשחקנים ולמאמן את התנאים הטובים ביותר, ואין בכלל ספק שזה לא קרה.
אני פשוט אומר שגם בתאים שיש, עם כל הכישלון של אלברמן הקיץ, אנחנו יכולים לקחת אליפות וזו לא תהיה הפתעה.
וזה עם הסתכלות גם על עצמנו וגם על היריבות. אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה תלוי בשני הדברים.
הלוואי שהיינו במצב של להסתכל רק על עצמנו, כי אז כנראה היינו שליטים בלעדיים בליגה כמו באיירן בגרמניה.
להסתכל על עצמך זה הדבר הנכון לעשות עבור כל מועדון, לא רק עבור מי שהוא הבאיירן מינכן או היאנג בויז של הליגה שלו.
כל מועדון צריך לשאוף להיות הגרסה הטובה ביותר של עצמו, וברגע שאתה פוזל הצידה אתה גם עושה יותר טעויות מהסיבות שהזכרתי.
ואני לא אומר שאתה בהכרח בדעה של אלברמן, אני מדבר על זה שלדעתי הקונספציה לפיה אפשר לקחת אליפות עם מאמן כמו דגו זה הסיבה שאנחנו נמצאים פה עכשיו ומסכמים את העונה הזאת אחרי שני מחזורים בליגה. זו אם כל הסיבות לקריסת המערכות המוחלטת שקרתה פה ולהשמדת הערך אולי הגדולה בהיסטוריה.
מה שכתבת בפסקה הראשונה זה בדיוק מה שאני כתבתי רק במילים שונות.
הדבר היחיד שאנחנו לא מסכימים זה האם אנחנו יכולים לקחת אליפות בתנאים הנוכחים, וזה רק הזמן יגיד.
לדעתי בליגה חלשה כמו שלנו, אין סיבה שלא, גם עם מאמן כמו דגו(זה לא אומר שלא היינו צריכים לפתוח את העונה עם מאמן אחר, או לפחות להחליף אותו ברגע שרואים את הרמה). מקצועית נטו.
אני לא חושב שנסיים מתחת למקום 2.