The real Tsepo אמר:מנסה להיזכר בפעולה חיובית אחת של מאור לוי העונה. לדעתי אין. מחדל של המועדון שהוא בסגל
* בקריירה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
The real Tsepo אמר:מנסה להיזכר בפעולה חיובית אחת של מאור לוי העונה. לדעתי אין. מחדל של המועדון שהוא בסגל
הוא כל כך כבד מה זה החרא הזה. נראה כאילו הוא בן 34 לא 24. איפה הפיטבול שהיה חי את המשחק כמו חולה, הוא כל הזמן תופס את הברכיים אולי זה קשורThe real Tsepo אמר:פאני מחדל מתחילת העונה. גישה נוראית
די עם גוני הזה זה ברמה של ינון אליהו. צריך לשאוף לשחקנים רציניים יותרApoc אמר:בפנטזיה שלי משחררים את מאור לוי בשביל כנעאן (בפנטזיה הוא גם כשיר לכדורגל כי זה פנטזיה בכל זאת) ומביאים גם את קארצב וגם את גוני לחזק את הקישור
Jerry אמר:די עם גוני הזה זה ברמה של ינון אליהו. צריך לשאוף לשחקנים רציניים יותרApoc אמר:בפנטזיה שלי משחררים את מאור לוי בשביל כנעאן (בפנטזיה הוא גם כשיר לכדורגל כי זה פנטזיה בכל זאת) ומביאים גם את קארצב וגם את גוני לחזק את הקישור
מאור לוי פחות טוב מרוב הקשרים בליגה הלאומיתJerry אמר:די עם גוני הזה זה ברמה של ינון אליהו. צריך לשאוף לשחקנים רציניים יותרApoc אמר:בפנטזיה שלי משחררים את מאור לוי בשביל כנעאן (בפנטזיה הוא גם כשיר לכדורגל כי זה פנטזיה בכל זאת) ומביאים גם את קארצב וגם את גוני לחזק את הקישור
SaTla אמר:נראה לי ציבוטה עם 100% איבודים