• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 4: רוטציה בדרבי של יענק'לה

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איך מאור לוי שחקן כדורגל? שואל באמת. בלי לרוץ אני עושה יותר פעילויות חיוביות ממנו.
צ׳יבוטה זה חתיכת אכזבה, שום פעולה מוצלחת מאז שהוא הגיע אלינו.
אליהו זה גם לא לרמה שלנו, אולי איזה קבוצת תחתית.

איפה הסוכנת של צ'יבוטה. מביאה לי את העצבים זאת. אוהדת של הקבוצה אמרתם? שתעיף מפה את השחקן הזה ושתביא תחלופה נורמלית, לא עשינו כלום בינואר שוב אין מחליף לדולב ואצילי

איפה כל הכוכבים שגמרו את דין? ניקי שחקן עבר, לא ראוי לסגל. מאור? הוא מעולם לא היה ראוי.גאון שלא יוצא להשאלה, כי יגמור בליגה ב.

Jerry אמר:
איפה הסוכנת של צ'יבוטה. מביאה לי את העצבים זאת. אוהדת של הקבוצה אמרתם? שתעיף מפה את השחקן הזה ושתביא תחלופה נורמלית, לא עשינו כלום בינואר שוב אין מחליף לדולב ואצילי

היא הסוכנת גם של עלי

יש לנו משהו כמו 12/13 שחקנים טובים בסגל. כל דבר מעבר הוא בינוני במקרה הטוב. העומק שלנו מחפיר אבל בסדר לא צריכים קשר כי ג׳אבר חוזר עוד חצי שנה

Shocking4U אמר:
יש לנו משהו כמו 12/13 שחקנים טובים בסגל. כל דבר מעבר הוא בינוני במקרה הטוב. העומק שלנו מחפיר אבל בסדר לא צריכים קשר כי ג׳אבר חוזר עוד חצי שנה

אולי יעזור לנו להלחם על אירופה בינואר

כמעאן וקארצב חייבים להיות פה, אין מה לדבר בכלל .
מה הוא עושה עם הכסף האפס העלוב הזה ?
אנחנו בעונה של צ׳מפיונס ואין לנו ספסל .
אין מחליף לאף קשר בחלק הקדמי, לא לאצילי, לא לדולב ולא לשרי.
100 מיליון שקל קיבל, איפה הכסף יא אפס ?

הייתי שם את ארד במקום סק, זה לא היום שלו, שלא יאבד לנו יותר מדי ביטחון. וכמובן כל החילופים בהתקפה

קל להיטפל למאור לוי, אבל במשחק הזה הוא לפחות מנסה לעשות משהו.
נטע לביא לעומתו - נראה כאילו הוא בברית מילה של הבן ולא במשחק. פשוט מזעזע.
בישל את הגול של נס ציונה עם הרחקה מטומטמת, לא מסוגל להוציא כדור אחד ליריב.

אבל לפני הכול המחצית הזו על הראש של בכר. הוא שידר זלזול והתנשאות עם ההרכב הזה, לא פלא שהקבוצה עולה לשחק בהליכה ובתחושה שהכל בכיס.
תסתכלו על הפריסה שלנו על המגרש. 4 מאחורה, 5 בקרבת הרחבה של נסציונה. שום דבר באמצע. פלא שאי אפשר לפתח כלום

Jerry אמר:
הייתי שם את ארד במקום סק, זה לא היום שלו, שלא יאבד לנו יותר מדי ביטחון. וכמובן כל החילופים בהתקפה

בבנפיקה היה נראה טוב, לדעתי גם הוא הגיע בגישה מזלזלת היום כמו רוב הקבוצה .
אני עדיין לא ממהר להסיק לגביו מסקנות, גם עם דילן אני מחכה .

המציאות זה שבתכלס הסגל לא באמת מאפשר לעשות רוטציות. אנחנו בפועל מוותרים כל משחק על מחצית ומקווים שבמחצית השנייה המחליפים יצילו אותנו מעצמנו. יש לנו שחקנים מחליפים חלשים עם גישה מזעזעת ומזלזלת

Judokan אמר:
קל להיטפל למאור לוי, אבל במשחק הזה הוא לפחות מנסה לעשות משהו.
נטע לביא לעומתו - נראה כאילו הוא בברית מילה של הבן ולא במשחק. פשוט מזעזע.
בישל את הגול של נס ציונה עם הרחקה מטומטמת, לא מסוגל להוציא כדור אחד ליריב.

אבל לפני הכול המחצית הזו על הראש של בכר. הוא שידר זלזול והתנשאות עם ההרכב הזה, לא פלא שהקבוצה עולה לשחק בהליכה ובתחושה שהכל בכיס.
תסתכלו על הפריסה שלנו על המגרש. 4 מאחורה, 5 בקרבת הרחבה של נסציונה. שום דבר באמצע. פלא שאי אפשר לפתח כלום
בחייאת ראבק מאור לוי לא שחקן כדורגל.
אם הוא יוצא להשאלה תוך שנתיים הוא מדביק מדבקות על תפוחים.

מי שראה קצת את הפועל ירושלים יודע שגוני נאור זה שחקן אינטליגנט הרבה יותר מרוב השחקנים אמצע שלנו. כקשר 5 זה בסדר גמור, בטוח יותר ממאור לוי

חזרה
למעלה