• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת 1:0, מח' 5: מה בכר מכין למשחק VS. מה זיו אריה מעשן לראיון אחרי המשחק

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
SaTla אמר:
Nirgreen אמר:
עלי מוחמד לא התאמן היום.

השופר מביך אמר כל השבוע שיהיה כשיר ויפתח ופתאום לא מתאמן.
נשמר למשחק מול הגרמנים(נקווה שיהיה כשיר)
העיקר היה בספסל בליגת האלופות
מביך

למה מביך?
למה לשים שחקן על הספסל אם הוא לא מסוגל לשחק? מה מנסים לשדר פה ולמי?
תפסיקו לחשוב שיש קונספירציות בכל הזדמנות, בסה"כ הוא לא היה ב100% כשירות נגד פסז, ועכשיו מעדיפים לא לסכן אותו ועל הדרך להציג לנבחרת שלו שהוא לא כשיר ב100% בכדי שלא יזומן במקרה ויוכל להמשיך לנוח.

ביום שבת הבאה נכנסים עוד פעם לטרפת משחקים ואין שום סיבה להחמיר לו את הפציעה.

Kozmo אמר:
SaTla אמר:
Nirgreen אמר:
עלי מוחמד לא התאמן היום.

השופר מביך אמר כל השבוע שיהיה כשיר ויפתח ופתאום לא מתאמן.
נשמר למשחק מול הגרמנים(נקווה שיהיה כשיר)
העיקר היה בספסל בליגת האלופות
מביך

למה מביך?
למה לשים שחקן על הספסל אם הוא לא מסוגל לשחק? מה מנסים לשדר פה ולמי?
תפסיקו לחשוב שיש קונספירציות בכל הזדמנות, בסה"כ הוא לא היה ב100% כשירות נגד פסז, ועכשיו מעדיפים לא לסכן אותו ועל הדרך להציג לנבחרת שלו שהוא לא כשיר ב100% בכדי שלא יזומן במקרה ויוכל להמשיך לנוח.

ביום שבת הבאה נכנסים עוד פעם לטרפת משחקים ואין שום סיבה להחמיר לו את הפציעה.

שחקן לא כשיר שלא מתחמם אפילו לא צריך להיות על הספסל.

ראיתי בספורט5 שמשפתי בתמונת ההרכב, מספיק עם השטות הזאת. לא צריך רוטציה בעמדת השוער וכבר חטפנו גול על הראש שלו מול נס ציונה. ג׳וש זה השוער והוא זה שצריך לשחק

גוש
קורנו דילן סק אליהו
נטע פאני
חזיזה שרי אצילי
פיירו

עולה הכי חזק שאפשר, נותן לגולדברג לנוח כי הוא ככל הנראה הולך לפתוח ולשחק 90 דקות בנבחרת וגם לסונגדרן נותן לנוח

כובע קש אמר:
גוש
קורנו דילן סק אליהו
נטע פאני
חזיזה שרי אצילי
פיירו

עולה הכי חזק שאפשר, נותן לגולדברג לנוח כי הוא ככל הנראה הולך לפתוח ולשחק 90 דקות בנבחרת וגם לסונגדרן נותן לנוח
אם סונדגרן כשיר אז פותח איתו. גולדברג גם. מבחינתי זה אחד המשחקים הכי חשובים שיהיו בתקופה הקרובה גם אחרי הפגרה ומוקש רציני וצריך את ההרכב הכי חזק

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
גוש
קורנו דילן סק אליהו
נטע פאני
חזיזה שרי אצילי
פיירו

אם סונדגרן כשיר אז פותח איתו. גולדברג גם. מבחינתי זה אחד המשחקים הכי חשובים שיהיו בתקופה הקרובה גם אחרי הפגרה ומוקש רציני וצריך את ההרכב הכי חזק

מי אתה מוריד לספסל?
את שרי או פיירו?

הייתי גם הולך על הרכב כזה, אולי מתלבט בין
קורנו לדניאל בהתאם למי שיש להפועל ירושלים בצדדים

לבוא בכל הכוח, הפועל ירושלים זו קבוצה שמתחילה לעצבן אותי ברמות הם מקשים בטירוף .
לבוא ולנצח היום בלי לגרור את המשחק לדקות האחרונות .

פיירו ושני המגנים זה הכלים שלא היו לנו בעונה שעברה ויש עכשיו
הם צריכים להכריע את ההתמודדויות האלה שהיו קשות עונה שעברה ולקחו לנו נקודות

לפי השופר ההרכב שפתח מול פסז יפתח גם היום.

חשוב להכריע את המשחק עד המחצית.

eidoil32 אמר:
Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
גוש
קורנו דילן סק אליהו
נטע פאני
חזיזה שרי אצילי
פיירו

מי אתה מוריד לספסל?
את שרי או פיירו?

הייתי גם הולך על הרכב כזה, אולי מתלבט בין
קורנו לדניאל בהתאם למי שיש להפועל ירושלים בצדדים
ג׳וש
קורנו גולדברג דילן סונדגרן
נטע פאני שרי
חזיזה פיירו אצילי

אף
אחד לא צריך לרדת לספסל. לעלות עם ההרכב הכי חזק שאפשר ולחפש להכריע את המשחק מוקדם.

ג'וש
דילאן סק סונדגרן
קורנו פאני שרי לביא חזיזה
פיירו אצילי

הייתי עולה עם סק לפני קורנו /דניאל
כי צריך להכניס אותו לקצב..
גם לתיאום עם דילן

eidoil32 אמר:
גם לתיאום עם דילן

זה משחק שאתה צריך בו באמת מגנים

עשיתם מהם יובנטוס, סכנין חוץ היה יותר קשה וניצחנו למרות הרכב הזיה, אחרי שהצלחנו לעבור את טרנר ונתניה אז אין שום דבר שיכול למנוע מאיתנו 15/15 לפני המשחק מול גרמניה. פוש אחרון לפני הפגרה

אתה אומר את זה כאילו בסכנין ניצחת בכדורגל. ניצחת בפוקס עם איזה מזל בנייח, אתה לא יכול לבנות על זה שוב.

eidoil32 אמר:
גם לתיאום עם דילן
לא צריך שלושה בלמים במשחק הזה. סק ודילן יכולים להשתמש בפגרת נבחרות כדי לפתח תיאום ולשם שינוי בפגרת נבחרות אשכרה יהיה אימונים ולא רק אימוני שחרור כמו שיש כבר איזה חודש. כרגע הצמד בלמים הכי טוב שלנו זה דילן ושון והם אלה שצריכים לקבל את הקרדיט

Smurk אמר:
אתה אומר את זה כאילו בסכנין ניצחת בכדורגל. ניצחת בפוקס עם איזה מזל בנייח, אתה לא יכול לבנות על זה שוב.
מודה שאני לא זוכר כלום מהמשחק המסריח הזה אבל זה לא שסכנין ישבו עלינו או משהו כזה. יש לנו כלים להסתגר או להפעיל מכבש על ירושלים. יש להם הגנה חלשה וקישור אחורי בינוני, ההתקפה לא רעה אבל אני סומך על השחקנים שיעשו את העבודה לאורך 90 דקות. זה משחק שצריך לעבור, העונה אין את הפריבלגיה לאבד נקודות במשחקים כאלו לקראת המרתון שאמור להיות מול הגרמנים

חזרה
למעלה