• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 5: מה בכר מכין למשחק VS. מה זיו אריה מעשן לראיון אחרי המשחק

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אבו פאני נופל אחרי כל מגע קטן ומצפה לשריקה ומפסיק לשחק. אולי די עם זה כבר?

עם איך שהמשחק מתפתח תיקו יהיה נס. אנחנו כל כך רכים והאמצע שלנו לא קיים בכלל

חזיזה ב11 דקות מהגהנום, נראה כמו שחקן ליגה ג'

הוא חייב להעיף את חזיזה מעמדת המגן כנף בימין. הוא פשוט מחריד הגנתית וגם התקפית לא מצליח לייצר כלום. שיחזיר את דניאל להיות מגן ויעבור ל4-3-3 כבר

Apoc אמר:
חזיזה ב11 דקות מהגהנום, נראה כמו שחקן ליגה ג'
הוא במשחק בלהות. מחריב לנו כל התקפה ומפסיד כל מאבק בהגנה ועוברים אותו כמו כלום. הוא חייב להעביר אותו לשמאל כבר ולשים את דניאל מגן

וואו חזיזה באמת אין לי מילים על איך הוא נראה כרגע. איך הוא לא רואה את זה ועובר ל4-3-3 כבר???

חזיזה חלש בקטע אחר,נטע בגדר נעלם שוב מלווה שחקנים בלי שום אגרסיביות ופאני ליצן תפסיק ליפול ותתחיל לשחק

ואו מה זה חזיזה, נראה פחות מחובבן כרגע עם כל פעולה שהוא עושה זה רק נראה יותר גרוע

שיוריד אותו לספסל

כל הסיוטים שלי לגבי המשחק הזה מתגשמים. השחקנים באים לטייל מול קבוצה שאשכרה יודעת לשחק כדורגל

Shocking4U אמר:
כל הסיוטים שלי לגבי המשחק הזה מתגשמים. השחקנים באים לטייל מול קבוצה שאשכרה יודעת לשחק כדורגל

חכה הגול הצפוי עוד לא הגיע

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

זה גם יבוא. אין מצב שלא נהיה בפיגור במשחק הזה בשלב כלשהו

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

כמובן. הגישה פשוט ביזיון. איכס באמת גועל נפש

השקנים והצוות צריכים להבין שהשנה קבוצות יבואו לשחק מולנו באובר מוטיבציה אפילו יותר מהעונות האחרונות, כי השנה אנחנו גם קבוצת צמפיונס.

צריכים לדעת לבוא מוכנים לזה

חחחח כזה צפוי.
שער על שרי.
מאבד את הכדור ופשוט עומד ומסתכל

שרי פשוט מטומטם, אין לי מילה אחרת. לעשות שטויות כאלה עם הכדור למגרש, ואז עוד להיעמד ולעשות פרצוף לשופט

לשחקנים אין זין על המשחק הזה וככה זה גם נראה.

אגב אנחנו לא מסוגלים לסיים משחק בלי לספוג שער והאמצע שלנו פרוץ ברמות מביכות

חזרה
למעלה