• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 8: בין טורינו לחדרה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מי שלא שורק בוז למאור לוי לא מבין בכדורגל. לשרוק לו בוז עד שהוא ילך מפה

Shocking4U אמר:
מי שלא שורק בוז למאור לוי לא מבין בכדורגל. לשרוק לו בוז עד שהוא ילך מפה

גם למאור לוי וגם לבכר. מי שלא שורק בוז לבכר על זה שהוא משתף כל כך הרבה את מאור לוי ומאמין בו כל כך לא מבין כדורגל.

גם עכשיו היו למאור לוי מלא אפשרויות בהתקפה אחרי הפנדל, בחר באפשרות הגרועה ביותר וחירב את ההתקפה.

לוי וסאן זה שכפול של החילוף של לוי וסהר שנה שעברה נגד הפועל ירושלים, רק שהפעם בנס חזרנו עם ניצחון.

אני לא מגזים מאור לוי הרס לי את ההנאה מהמשחק. לא קפצתי אפילו בעצירה של הפנדל. די נמאס לי אני לא יכול יותר

יאללה שחדרה תרד כבר ליגה. איזה כדורגל מגעיל וביזיוני

מאור לוי-
3 פעולות קטסטרופליות ש(כמעט) מכרו לנו את המשחק-
המסירה במתפרצת
הפנדל המפגר
התקפה לפני אחרונה במקום לתת הצידה לציבוטה שחופשי חגמרי ומנסה להכניס כדור.

הבא שיגיד שהוא כישרון אני נותן לו לשחק איתו בשכונה באותה הקבוצה.

כועס מאוד שהסתבכנו פה. אנחנו לא מרוכזים בליגה וחבל. השילוב בין פיירו לדינדה לא עובד. פיירו אוכל את דינדה, שתקוע באגף ולא קרוב להאיטיאני. לפחות מישהו מחוץ למעגל 13-14 שחקנים עשה סוף סוף פעולה טובה.

על מאור לוי אין מילים. כבר חושד שזה לא מקצועי.

קבוצה שנותנת לסאן מנחם לבעוט חופשית כזאת שיש לה את אצילי ושרי על המגרש וקבוצה שמעלה את מאור לוי זאת לא קבוצה שמגיע לה לנצח מצטער.
איך בכר מאשר שסאן יבעט איך??

מקווה שזה איכשהו יגרום לבכר להבין שמאור לוי לא צריך לראות יותר דשא במכבי חיפה. בושה בושה בושה של שחקן אם בכלל אפשר לקרוא לו ככה. ב10 דקות על המגרש חירב 3 התקפות לגול וגרם לפנדל הזייה. הכי רע שהיה פה.
ותודה לג׳וש או לזלקה על הפנדל שנראה בדיוק כמו הקבוצה שלו, ביזיון לכדורגל.
לפחות 3 נקודות.

משחק קשה מאוד.
למרות הגול שלו לדעתי פיירו פשוט לא מתאים למשחקים כאלה וגורם לנו לשחק לא נכון.
אם דין היה פותח בחוד לבד לדעתי היה לנו קל יותר.

אי אפשר לשמוח אחרי ניצחון כזה .
הכי הגיוני בעולם יהיה לחשוב שאחרי פגרת המונדיאל הקבוצה תחזור עם כוחות מחודשים בתוספת כמה שחקני חיזוק, אבל מי אמר שזה לא יפגע בנו ? אנחנו יכולים לחזור מהפגרה קבוצה פחות טובה ולאבד את כל המומנטום של תחילת העונה .
לא יודע כבר מה לחשוב אני מודאג מאוד בעיקר מההחלטות ההזויות של בכר שמזיין אותנו בליגה חופשי .
אם עוד פעם אחת מאור לוי יקבל פה דקות משחק כל הקהל צריך לעזוב את האיצטדיון ולנסוע הביתה .
שחקן כזה חלש הרבה זמן לא ראיתי בקבוצה .

כרמליסט ירוק אמר:
אגב הפנדל שהוא עשה הרבה פחות גרוע מזה שהוא חירב התקפה של 4 על 1

זה הוא חירב? לא סאן?

חזרה
למעלה