• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 8: בין טורינו לחדרה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מובן לי לחלוטין. סגל קצר מדי ומבחינה מנטלית הקבוצה סופרמרוכזת בקמפיין אירופי ולחלוטין לא בליגה. משחק מול צהבת הייתי מחשיב כמשחק אירופי לכל דבר.
נתניה היה יוצא דופן. בכל יתר המשחקים לא היינו באמת מרוכזים כמו שצריך או לעיתים עלינו עם כל מיני הטרלות הזויות בהרכב.

Daniel123 אמר:
מה שנשאר עד הפגרה :
ק"ש חוץ
אשדוד בית
בית"ר חוץ
דרבי חוץ
הפועל ת"א בית

ק"ש אין מצב שאנחנו מנצחים במגרש הנאחס הזה תיקו יהיה הישג תכינו את עצמכם שלא תצפו ליותר מידי .
אשדוד זו קבוצה שבאה לשחק כדורגל, מצד שני אחרי פריז בטח השחקנים שוב לא יצליחו להוריד את עצמם מהאולימפוס וגם פה אני צופה סכנה לאיבוד נקודות .
בית"ר חוץ מאמין שננצח .
דרבי כמובן מוקש, יבואו לשבור לנו את הרגלים עם גלזר הקצב המנוול ובטח יהיו עד אז עם מאמן חדש .
הפועל בבית מאמין שננצח הולך לנו טוב נגדם .

עצוב לומר את זה אבל אם נגיע בפער של 4 נקודות מהמקום הראשון אפשר להגיד שמצבנו יהיה טוב .
מה לעשות, בגלל המגבלות שלנו צריך להסתכל גם על הצבירה של היריבות שלנו.
לצהבת יש נתניה-ב"ש-נס ציונה- קטמון-סרדינים.
ביכולת הנוכחית שלהם לדעתי לא יצברו יותר מ 3 נצחונות (ואני לארג), כך שגירוד נצחונות שלנו יביא אותנו למקום ראשון או לכל הפחות להשאר צמודים אליהם.

בתקווה שחזיזה ואולי גם ג'אבר יהיו כשירים אחרי פגרת המונדיאל ושחיזוק ינחת בתחילת החלון בינואר ולא איזה אלפונס ביום האחרון.

lemmacantor אמר:
מובן לי לחלוטין. סגל קצר מדי ומבחינה מנטלית הקבוצה סופרמרוכזת בקמפיין אירופי ולחלוטין לא בליגה. משחק מול צהבת הייתי מחשיב כמשחק אירופי לכל דבר.
נתניה היה יוצא דופן. בכל יתר המשחקים לא היינו באמת מרוכזים כמו שצריך או לעיתים עלינו עם כל מיני הטרלות הזויות בהרכב.

אני יודע שהיום היו לנו את כל התנאים לתת 4/5 בראש עם ההרכב החזק בבית, אחרי 6 ימי מנוחה ובסוף יצאנו בנס עם 1:0 קטן .
מעניין איזה תירוץ הם יביאו ביום שבת נגד ק"ש או שבכר מראש יוותר ויפתח עם חצי הרכב .

נראה אבל צריך איכשהו לקחת נקודות ולא משנה איך עד המונדיאל. כדאי בלי מאור לוי על המגרש.

dyarok אמר:
Daniel123 אמר:
מה שנשאר עד הפגרה :
ק"ש חוץ
אשדוד בית
בית"ר חוץ
דרבי חוץ
הפועל ת"א בית

ק"ש אין מצב שאנחנו מנצחים במגרש הנאחס הזה תיקו יהיה הישג תכינו את עצמכם שלא תצפו ליותר מידי .
אשדוד זו קבוצה שבאה לשחק כדורגל, מצד שני אחרי פריז בטח השחקנים שוב לא יצליחו להוריד את עצמם מהאולימפוס וגם פה אני צופה סכנה לאיבוד נקודות .
בית"ר חוץ מאמין שננצח .
דרבי כמובן מוקש, יבואו לשבור לנו את הרגלים עם גלזר הקצב המנוול ובטח יהיו עד אז עם מאמן חדש .

עצוב לומר את זה אבל אם נגיע בפער של 4 נקודות מהמקום הראשון אפשר להגיד שמצבנו יהיה טוב .
ביכולת הנוכחית שלהם לדעתי לא יצברו יותר מ 3 נצחונות (ואני לארג), כך שגירוד נצחונות שלנו יביא אותנו למקום ראשון או לכל הפחות להשאר צמודים אליהם.

בתקווה שחזיזה ואולי גם ג'אבר יהיו כשירים אחרי פגרת המונדיאל ושחיזוק ינחת בתחילת החלון בינואר ולא איזה אלפונס ביום האחרון.

מכל מה שנשאר להם, מהמר שיאבדו נקודות רק בטרנר .
נתניה בירידה תלולה אולי לם יתפטר בכלל, כל השאר זה משחקים קלאסיים לאיביץ לשחק הגנתי ולגנוב את ה 1:0 .

Daniel123 אמר:
dyarok אמר:
Daniel123 אמר:
מה שנשאר עד הפגרה :
ק"ש חוץ
אשדוד בית
בית"ר חוץ
דרבי חוץ
הפועל ת"א בית

בית"ר חוץ מאמין שננצח .

מכל מה שנשאר להם, מהמר שיאבדו נקודות רק בטרנר .
נתניה בירידה תלולה אולי לם יתפטר בכלל, כל השאר זה משחקים קלאסיים לאיביץ לשחק הגנתי ולגנוב את ה 1:0 .
הניצחון הבטוח היחיד שלהם לדעתי זה נגד הסרדינים (בנוהל).
נתניה במצבה הנוכחי, נס ציונה וקטמון יוציאו להם את המיץ.
בטרנר אני מייחל לתיקו עם נפגעים רב מערכתיים.

dyarok אמר:
Daniel123 אמר:
מה שנשאר עד הפגרה :
ק"ש חוץ
אשדוד בית
בית"ר חוץ
דרבי חוץ
הפועל ת"א בית

בית"ר חוץ מאמין שננצח .

אתה לארג׳? למה מי שם יקח נקודות מהם? הפועל חיפה זה הבית זונות של הצהבת, הם רק רואים את הצבע צהוב וישר פותחים רגליים. נתניה זה קבוצה מזעזעת שתפסיד לכל קבוצה שעומדת מולה כרגע, ב״ש באמת פוטנציאל לאיבוד נקודות, נס ציונה זה יהיה תבוסה וקטמון ינצחו 2+. המשחק היחיד שיכול להיות בו אובדן נקודות של תיקו זה ב״ש וכל השאר הם מנצחים בקלות.

כרמליסט ירוק אמר:
בא לי לשבור את הפרצוף למי שזרק את הכדור הזה בפנדל שלהם. לא ייאמן איזה מטומטמים יושבים ביציעים שלנו

במזל הכדור נעצר שם מעל השער ולא הגיע למגרש.
זה יכל להיות פנדל חוזר קל

ביכולת הזאת אני לא רואה אותנו מנצחים את ק״ש בחוץ. זה בדיוק המגרש המגעיל בלי האנרגיות שאנחנו מתקשים בו

דווקא קש בחוץ אני חושב שננצח כי נבוא דרוכים למשחק, כל המשחקים שבאנו אליהם מרוכזים וסומנו כמוקשים ניצחנו צהבת,בש, נתניה(שחשבנו שהם קבוצת פלייאוף עליון לפחות).
הבעיה היא במשחקים שבאים בגישה של כמה ייגמר,ביתר למשל עם אוטובוס של אבוקסיס מפחיד אותי הרבה יותר.

Hulk אמר:
דווקא קש בחוץ אני חושב שננצח כי נבוא דרוכים למשחק, כל המשחקים שבאנו אליהם מרוכזים וסומנו כמוקשים ניצחנו צהבת,בש, נתניה(שחשבנו שהם קבוצת פלייאוף עליון לפחות).
הבעיה היא במשחקים שבאים בגישה של כמה ייגמר,ביתר למשל עם אוטובוס של אבוקסיס מפחיד אותי הרבה יותר.
קש שנה שעברה לא באנו מוכנים למשחק? ועדיין בסוף חטפנו שם הפסד מביך שקטע שרשרת של ניצחונות. אנחנו קבוצה שבנויה על מומנטומים. תגיע למגרש המגעיל הזה ו30 דקות לא ילך לך וגם כמעט תחטוף במתפרצות והמשחק לא ילך לכיוון טוב. חייבים שם גול מוקדם

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
קש שנה שעברה לא באנו מוכנים למשחק? ועדיין בסוף חטפנו שם הפסד מביך שקטע שרשרת של ניצחונות. אנחנו קבוצה שבנויה על מומנטומים. תגיע למגרש המגעיל הזה ו30 דקות לא ילך לך וגם כמעט תחטוף במתפרצות והמשחק לא ילך לכיוון טוב. חייבים שם גול מוקדם
קש באנו אחרי שנתנו 6 מול אשדוד והיינו בטוחים שנפרק גם אותם, זה שניצחנו בקושי את חדרה יבוא לטובתנו מול קש.
בכל משחק עדיף לתת גול מוקדם לא תמיד זה הולך, היום היה חוסר מזל כי אם אצילי מבקיע ולא פוגע במשקוף אנחנו מביסים את חדרה.

אנחנו לא ננצח שם, קורצקי יבוא לעשות בדיוק את מה שעשה אסף נימני ועוד במגרש מסריח כמו שלהם .
נראה שלשחקנים בכלל אין חשק לשחק במגרשים כאלה, גם הזרים נראה לי נכנסים להלם שרואים מגרשים כאלה וזה עוד לפני שהגענו לאשדוד .
ק"ש אגב קבוצה יותר טובה מחדרה לדעתי .

לא מבין את הבכי של על צורת משחק של חדרה. קודם כל איך היריבה משחקת זה עניינה.
מכבי חיפה מתקשה במשחקים מול קבוצות יוזמות שניסו בצורה מאורגנת ללחוץ עליה. היא לא מתקשה להגיע למצבים מול בונקרים. כאן השאלה, אם היא מרוכזת וחדה בשביל לנצל אותם. גם אתמול היה ככה.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=417552

לא רק מי שזרק את הכדור, גם משליכי החפצים הורחקו לצמיתות, כל הכבוד למועדון .

חייבים להתחיל לשפר את ההפרש שערים שלנו. לא יתכן שאנחנו כובשים פחות מהפועל ירושלים, באר שבע, הצהבת וסופגים כמו אשדוד. בדיוק על דברים כאלה אפשר להפסיד בסוף אליפויות. בגלל זה דברים כמו הבעיטה החופשית של סאן כל כך מפגרים כשיש לך הזדמנות לכבוש עוד

בשביל להשתפר בהפרש שערים צריך קודם להשתפר בכדורגל

כנראה שהשיפור יקרה אחרי הפגרה. עד אז נצטרך לגרד נצחונות.

חזרה
למעלה