• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0 מחזור 3 - בני למלם Vs מסאיי דגו

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הרכב לא חכם. בעיקר נראה שמורכב על ניסיון לרצות את כל הכוכבים וספיציפית רפאלוב. אם נהיה תקועים אין יותר מדי מה לעלות מהספסל

איפה כל המשתמשים שכתבו פה שאנחנו עמוסים בכנפיים? אם רפאלוב מועדף בצד שמאל על שיבלי, סוף וחג'ג' אנחנו אולי עמוסים בשחקנים בכנפיים אבל לא בשחקנים איכותיים.

מה הם מגביהים על בליינד לרחבה וכדורים ארוכים כשיש להם 3 קשרי 10 על המגרש

כל מה שמסאי יודע לעשות זה לעלות עם השחקנים הכי "כוכבים" ולהעתיק את השיטה של קשר אחורי אחד או שלושה בלמים מבכר. עד עכשיו אפס רעיונות יצירתיים למעט המשחק בבית מול הברטיסלבים והתפקוד של סבע, אבל צריך לציין שגם הם קבוצה חלשה ועפו אחר כך מול קבוצה נידחת באירופית אם אני לא טועה, ומקום 6 כרגע בליגה הסלובקית.

לא נעים לי לכתוב כל מה שאני חושב בפורום. אולי זה מהכעס או התסכול של הקיץ האחרון, אבל כבר בשנה שעברה ראינו שצריך רענון בקבוצה הזו ושיש עייפות. אז לא רק שעזבו שחקנים, אין פה שחקן חיזוק אחד בהרכב הזה למעט חלאיילי וגם הוא התגלה בפוקס אחרי ההופעות בנבחרות בקיץ.
יש מצב שהדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו זה שבכר ודגו יכשלו שניהם כדי שבטווח הרחוק יותר יהיה פה טוב יותר.

אין שום טקטיקה למשחק, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ושינסו להבקיע כמו ברחוב

היינו צריכים במשחק כזה לעלות עם עוד שחקן כנף מהיר כמו שיבלי ולא עם רפאלוב שרק יחפש להיכנס לאמצע

ככה נראה קיץ כושל שבו חוסכים על כל חוליה אפשרית בסגל ובצוות המקצועי. אין הפתעות.

מתי בפעם האחרונה איימנו לשער מקרן?
באמת שאני לא זוכר

איזה קרנות אומללות גם. יש פה פשלות ברמת הקונפיגורציה.

SaTla אמר:
מתי בפעם האחרונה איימנו לשער מקרן?
באמת שאני לא זוכר

אתה רציני לא זוכר?
יענו משחק אחרון. וגם הבקענו.

חזרה
למעלה