• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זה שהפועל ירושלים מקום 4 בליגה הזאת, מעיד הרבה על מה שקורה בליגה מחוץ ל3 הגדולות.
קבוצה של ירידת ליגה שהיו להם כמה הבלחות. מניח שיסיימו את העונה באזור הקרבות על הירידה.

האיביץ׳ הזה בלתי נסבל, זה לא מאמן זה רס״ר.
שמח שגם ברק וגם ברדה נתנו לו בראש.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
גולסה עדיין אחלה של שחקן וכאופציה מהספסל זה אחלה של דבר. מזכיר לכם שלנו יש כלום ושום דבר על הספסל כרגע בקישור.

אגב לוקאסן של הצהבת נראה בלם סבבה

היית אומר את זה גם על מאור לוי אם הוא היה משחק בצהוב. אין שחקן בעולם שלא היית רוצה מהם, תשאל את עצמך למה זה.
לא מסכים איתך. יש הרבה שחקנים מהם שלא הייתי לוקח. גולסה לדעתי שחקן רוטציה לגיטימי שהיה יכול לתרום פה מהספסל ומדי פעם בהרכב כשרוצים לתת מנוחה לחלק מהשחקנים.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
גולסה עדיין אחלה של שחקן וכאופציה מהספסל זה אחלה של דבר. מזכיר לכם שלנו יש כלום ושום דבר על הספסל כרגע בקישור.

אגב לוקאסן של הצהבת נראה בלם סבבה

היית אומר את זה גם על מאור לוי אם הוא היה משחק בצהוב. אין שחקן בעולם שלא היית רוצה מהם, תשאל את עצמך למה זה.
לא מסכים איתך. יש הרבה שחקנים מהם שלא הייתי לוקח. גולסה לדעתי שחקן רוטציה לגיטימי שהיה יכול לתרום פה מהספסל ומדי פעם בהרכב כשרוצים לתת מנוחה לחלק מהשחקנים.

איך אם הוא לא כשיר לכדורגל? גאבר כשיר כמוהו ויותר טוב ממנו כשלא פצוע. דיי ברור שאם מאור לוי היה צהוב היית מת עליו, להיות צהוב זה הדבר שאתה הכי מחזיק ממנו בשחקן.

אחרי פעמיים שירק לנו על המועדון בפרצוף לא הייתי מחזיר את גועלסה יתהפך העולם

נראה לי זאת דוגמא לשחקן ישראלי שיכול לתרום לא לגולסה בעצמו

תמיר גלזר פותח היום בהרכב של הסרדינים. הימורים על שער עצמי/ כיסוי לקוי במצב נייח?

הפועל חיפה בלי התקפה ובלי הגנה .
מהמר על ניצחון של 3/4:0 לת״א.
אין לכם מה לצפות חבל על הזמן שלכם.

רוני לוי היצור הנאלח. מולנו בא להעלות הרכב שמטרתו לרצוח את המשחק. נגדם מחזיר את כל הזרים הכושלים וישחק פתוח.

הצהבת בהרכב שמפקיר את קישור האמצע (עם ריקן וגולסה בלבד), מאמן עם טיפה שכל היה עולה עם שלושה באמצע ולוחץ חזק. אז רוני לוי מעלה את ממן וקניוק...

Judokan אמר:
רוני לוי היצור הנאלח. מולנו בא להעלות הרכב שמטרתו לרצוח את המשחק. נגדם מחזיר את כל הזרים הכושלים וישחק פתוח.

הצהבת בהרכב שמפקיר את קישור האמצע (עם ריקן וגולסה בלבד), מאמן עם טיפה שכל היה עולה עם שלושה באמצע ולוחץ חזק. אז רוני לוי מעלה את ממן וקניוק...
העלה את תמיר גלזר לתת את העצמי

הפועל חיפה באו בדיחה היום. תוך חמש דקות הצהבת כבר יכלו לשים 2. פותחים רגליים כהרגלם

לדעתי שער חוקי והחלטה גבולית מאוד

בכל מקרה הפועל חיפה באו היום לקבל 5. פתאום היה דחוף לרוני לוי להחליף את טויטו בשטיגלץ

NOSFERATU ZODD אמר:
יד זה לא נבדל?

לא. רק איברים שחוקי להבקיע איתם נחשבים.

ושוב.. אני לא אוהב שמותחים קווים על מילימטר ומחפשים בוהן של שחקן.
אפילו שבמקרה הזה זה גול של הצהבת

הפועל חיפה באו כמו כוסיות, מועדון קטן ועלוב נקווה שיקבלו 5אם כבר הם מפסידים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה