Apoc
יו״ר הבורד
Shocking4U אמר:שוב אומר שיחליפו את העסקה על זרגרי באופציה נמוכה על שועה וניקולסקו
לא הגיוני ששועה יוחזר לפה, אתה מתעקש לדבר על משהו חסר סיכוי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:שוב אומר שיחליפו את העסקה על זרגרי באופציה נמוכה על שועה וניקולסקו
הוא לא חייב לחזור. אפשר גם לממש עליו את האופציה ואז למכור למקום אחר.Apoc אמר:Shocking4U אמר:שוב אומר שיחליפו את העסקה על זרגרי באופציה נמוכה על שועה וניקולסקו
לא הגיוני ששועה יוחזר לפה, אתה מתעקש לדבר על משהו חסר סיכוי
Smurk אמר:חושב שזה נושא שזה צריך לעבור לפורום הרגיל. זה חלק בלתי נפרד ממכבי חיפה
Liberman אמר:Smurk אמר:חושב שזה נושא שזה צריך לעבור לפורום הרגיל. זה חלק בלתי נפרד ממכבי חיפה
הועבר
וביתר שמתאבדים מולנו ועושים חיים קלים תמיד לצהבת שהם הקבוצה השנייה של רוב האוהדים שם. פלייאוף מזעזע מסתמן. אנחנו צריכים את אשדוד וסכנין.Smurk אמר:הפליאוף הנוכחי זה הפליאוף הכי גרוע עבורנו. קטמון שנגדנו הם ברצלונה 2011 ונגד הצהבת חוזרים להיות קטמון והסרדינים שהם 6 נקודות בטוחות לצהבת ויבואו רק כדי לחרב לנו. מקווה שזה ישתנה.
Shocking4U אמר:וביתר שמתאבדים מולנו ועושים חיים קלים תמיד לצהבת שהם הקבוצה השנייה של רוב האוהדים שם. פלייאוף מזעזע מסתמן. אנחנו צריכים את אשדוד וסכנין.Smurk אמר:הפליאוף הנוכחי זה הפליאוף הכי גרוע עבורנו. קטמון שנגדנו הם ברצלונה 2011 ונגד הצהבת חוזרים להיות קטמון והסרדינים שהם 6 נקודות בטוחות לצהבת ויבואו רק כדי לחרב לנו. מקווה שזה ישתנה.
סכנין מסורתית קבוצהdyarok אמר:Shocking4U אמר:וביתר שמתאבדים מולנו ועושים חיים קלים תמיד לצהבת שהם הקבוצה השנייה של רוב האוהדים שם. פלייאוף מזעזע מסתמן. אנחנו צריכים את אשדוד וסכנין.Smurk אמר:הפליאוף הנוכחי זה הפליאוף הכי גרוע עבורנו. קטמון שנגדנו הם ברצלונה 2011 ונגד הצהבת חוזרים להיות קטמון והסרדינים שהם 6 נקודות בטוחות לצהבת ויבואו רק כדי לחרב לנו. מקווה שזה ישתנה.
לא רוצה אשדוד וסכנין - מגרשים על הפנים.
חוצמזה בקצב הזה וביכולת הזאת סכנין מועמדים חזקים להאבק נגד הירידה עד הסוף
Apoc אמר:אני אגיד שוב שגיל כהן לדעתי זה הדבר הבא באשדוד, מעניין מתי יעלה 8 מיליון יורו לפי ג'קי
Shocking4U אמר:סכנין מסורתית קבוצהdyarok אמר:Shocking4U אמר:וביתר שמתאבדים מולנו ועושים חיים קלים תמיד לצהבת שהם הקבוצה השנייה של רוב האוהדים שם. פלייאוף מזעזע מסתמן. אנחנו צריכים את אשדוד וסכנין.
לא רוצה אשדוד וסכנין - מגרשים על הפנים.
חוצמזה בקצב הזה וביכולת הזאת סכנין מועמדים חזקים להאבק נגד הירידה עד הסוף
שעושה חיים קשים לצהובים. גם אשדוד.
הוא מזכיר לי מאוד עוד מישהו ואני לא מצליח להבין מיApoc אמר:בית"ר בדרך להחתים את פרי אהבתם של פייר קורנו ובוגדאן פלאניץ'
![]()
KevinDurant אמר:הוא מזכיר לי מאוד עוד מישהו ואני לא מצליח להבין מיApoc אמר:בית"ר בדרך להחתים את פרי אהבתם של פייר קורנו ובוגדאן פלאניץ'
![]()