• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דווקא הטיעונים נגד הקטנה/בעד הגדלת הליגה אומרים שיהיה יותר "בטן" לליגה ואז מאמנים לא יבואו להסתגר ולנסות לגנוב 1-0 קטן.

Smile אמר:
דווקא הטיעונים נגד הקטנה/בעד הגדלת הליגה אומרים שיהיה יותר "בטן" לליגה ואז מאמנים לא יבואו להסתגר ולנסות לגנוב 1-0 קטן.

זה מראה לך מה הטיעונים האלה שווים
אז נהיה מקום 1 בתיקו בכל העולם ולא רק באירופה

Smurk אמר:
הסרדינים כנראה יהיו בפליאוף להציק לנו

בית"ר תהיה, אז נשאר מקום ל1
כרגע דווקא נראה שזה יהיה אשדוד

שער של אורי דהן (מישהו דיבר על משחק הראש שלו?)
מהבישול ה8000 של שועה בליגה העונה

בעיטר מפרקת את ריינה
מה שאברמוב עשה שם בכמה חודשים בודדים זה מדהים

בשיא האובייקטיביות, הוא חייב להסתער על ההצעה הזאת. זה המקום המושלם עבורו

זאת רק הכתבה ה106 על גלוך בשבוע האחרון
לא הייתי מתרגש עד שאין משהו קונקרטי

Apoc אמר:
זה מהשופר שלהם. לפי הדיווח גם זה די קונקרטי והם מוכנים עם הצעה של 7 מיליון וחוזה מכובד עבור גלוך. זה גם סכום ע
הוגן עבור מכבי ת"א. הם צריכים לאשר

Smurk אמר:
Apoc אמר:
זה מהשופר שלהם. לפי הדיווח גם זה די קונקרטי והם מוכנים עם הצעה של 7 מיליון וחוזה מכובד עבור גלוך. זה גם סכום ע
הוגן עבור מכבי ת"א. הם צריכים לאשר

בוא נראה שזה מתכנס לדיבור על זה שהוא לוחץ לעזוב וכאלה כמו שהיה עם לביא ישר שפורסמה ההצעה של פלפל אוסקה

נראה שגלוך בדרך הבטוחה לזלצבורג, נשארו פרטים קטנים בין המועדונים, ברוך שפטרנו ושיהיה לילד בהצלחה ביעד הבא. הוא באמת שחקן מטורף
טוב שזה קורה לקראת סוף החלון שלגרמנים לא יהיה זמן לבזבז את הכסף

אם הם משווים את סעיף השחרור שלו אין למכבי תל אביב סיי פה בכלל. אגב זלצבורג זאת אופציה מושלמת, גם מקפצה וגם ליגה מצחיקה בלי הגנות

זה מאוד קונקרטי, הוא יעזוב בימים הקרובים, זה או בשיקטאש או אודינזה או זלצבורג, הקבוצות חמות עליו מאוד ואין דרך לברוח מזה כשיש סעיף שחרור

לא הייתי מחובר ביומיים האחרונים. מה זה הדיבור על זלצבורג מישהו יכול להשלים לי את הפערים?

כרמליסט ירוק אמר:
אם הם משווים את סעיף השחרור שלו אין למכבי תל אביב סיי פה בכלל. אגב זלצבורג זאת אופציה מושלמת, גם מקפצה וגם ליגה מצחיקה בלי הגנות

מה הסעיף שלו?

Jerry אמר:
זה מאוד קונקרטי, הוא יעזוב בימים הקרובים, זה או בשיקטאש או אודינזה או זלצבורג, הקבוצות חמות עליו מאוד ואין דרך לברוח מזה כשיש סעיף שחרור

צודק, עכשיו ראיתי שהולכים להשוות בעצם את סעיף השחרור בחוזה שלו
שכחתי בכלל שיש לו סעיף שחרור של 7 מיליון יורו בחוזה כמו במנג'ר שאני תמיד מביא אותו מת"א ב7 מיליון יורו
לא הורידו את זה בחידוש החוזה שחתם לאחרונה?

בכל מקרה אתם צודקים, אין להם סיי בעניין וגלוך גם אמור להסכים ונשמע שזה הולך לקרות
משחק אחרון שלו נגדנו כנראה, נקווה שלביא יפציץ יותר ממנו

כרמליסט ירוק אמר:
אם גלוך באמת הולך לזלצבורג בינואר, מוכן לשים את הבית שלי שחמודי יגיע למכבי תל אביב

יש להם את גויאגון הם לא צריכים אותו.
וגם אם כן, הוא לא ברמה של גלוך.
חוץ מזה, אני לעולם לא אצליח להבין שחקנים ערבים שהולכים לשחק שם, הקהל שלהם גזעני לא פחות מהקהל של בית״ר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה