KevinDurant
נשיא המועדון
זה לא משנה מה הוא שואף, מי שמחליט זה ג'קי.Smurk אמר:אמר ששואף לצאת לחול הרגע
אם המחיר יישאר 2.5 מיליון יורו צפונה הוא לא יגיע לקבוצה בארץ
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה לא משנה מה הוא שואף, מי שמחליט זה ג'קי.Smurk אמר:אמר ששואף לצאת לחול הרגע
Shocking4U אמר:הלוואי שקטמון בסוף לא יעשו פלייאוף עליון. לא רוצה לשחק נגדם פעמיים שוב
Shocking4U אמר:הלוואי שקטמון בסוף לא יעשו פלייאוף עליון. לא רוצה לשחק נגדם פעמיים שוב
סכנין זה מאסט. חותם גם על אשדוד. רק לא הפועל חיפה וקטמון.Apoc אמר:Shocking4U אמר:הלוואי שקטמון בסוף לא יעשו פלייאוף עליון. לא רוצה לשחק נגדם פעמיים שוב
מקווה לבית"ר, נתניה והפועל ת"א בפלייאוף אבל אין סיכוי. נסתפק בבית"ר נתניה וסכנין.
נכון לכן אני חותם על קבוצה כמו אשדוד שממררת את החיים גם לצהבת ולב״ש מאשר קטמון שרק לנו תמיד עושים חיים קשים והפועל חיפה שהם אסון ספורטיבי במצב שבו מכבי חיפה במאבק על האליפותSmurk אמר:אשדוד קשה לכולן באותה מידה. היא מגרש סיוט. עוד שבועיים אנחנו שם
Kozmo אמר:הדלפות צהובות עסיסיות על הבוקר, נייס
אם הסרדינים יצליחו להשתחל בטעות לפלייאוף העליון סביר להניח שלא במעמד שיכול להביא אותם לאירופה + העפנו אותם לאלף אלפי עזאזל מהגביע = ההישג הכי טוב שלהם יהיה לדפוק לנו את האליפותShocking4U אמר:נכון לכן אני חותם על קבוצה כמו אשדוד שממררת את החיים גם לצהבת ולב״ש מאשר קטמון שרק לנו תמיד עושים חיים קשים והפועל חיפה שהם אסון ספורטיבי במצב שבו מכבי חיפה במאבק על האליפותSmurk אמר:אשדוד קשה לכולן באותה מידה. היא מגרש סיוט. עוד שבועיים אנחנו שם
greenguy אמר:אף אחד לא יכול לדפוק לנו את האליפות חוץ מעצמנו. צריך לחזור לשחק את הכדורגל שלנו ויהיה בסדר.
MH13 TILL I DIE אמר:אם הסרדינים יצליחו להשתחל בטעות לפלייאוף העליון סביר להניח שלא במעמד שיכול להביא אותם לאירופה + העפנו אותם לאלף אלפי עזאזל מהגביע = ההישג הכי טוב שלהם יהיה לדפוק לנו את האליפותShocking4U אמר:נכון לכן אני חותם על קבוצה כמו אשדוד שממררת את החיים גם לצהבת ולב״ש מאשר קטמון שרק לנו תמיד עושים חיים קשים והפועל חיפה שהם אסון ספורטיבי במצב שבו מכבי חיפה במאבק על האליפותSmurk אמר:אשדוד קשה לכולן באותה מידה. היא מגרש סיוט. עוד שבועיים אנחנו שם
Shocking4U אמר:דויד קופרמן מאשדוד זה שחקן מאוד מעניין. מגן שמאלי יהודי, הוא כבר עם 4 בישולים (יותר מקורנו) ויודע להרים בנגיעה תוך כדי תנועה. מאוד טכני ועם בעיטה טובה (אתמול בעט חופשית אדירה נגד הסרדינים) ודי סולידי בהגנה. לדעתי יכול להיות אופציה נהדרת כמגן שמאלי מחליף ישראלי במקום סאן מנחם.