• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ירוקי אמר:
לא מעניין,לקחנו אליפות 99% כי אנחנו נסיים במקום הראשון בסיום המחזור הקרוב ומי שסיימה במקום הראשון בעונה הסדירה תמיד לקחה את האליפות להוציא אותה עונה ארורה.
מצד שני אף קבוצה ישראלית שהעפילה לבתים של הצ'מפיונס לא זכתה באותה עונה באליפות...
כך או כך זאת תהיה עונה היסטורית, נקווה שעם ההיסטוריה הנכונה

כן 99 אחוז שאתה פער 4 מב"ש ויש עוד שני משחקים נגדם ונגד מכבי ת"א. די עם היהירות.

ירוקי אמר:
לא מעניין,לקחנו אליפות 99% כי אנחנו נסיים במקום הראשון בסיום המחזור הקרוב ומי שסיימה במקום הראשון בעונה הסדירה תמיד לקחה את האליפות להוציא אותה עונה ארורה.

חח מה זה השטויות האלה, סך הכל פער 4 אחי, יש לך 12 נקודות על הרצפה נגד הגמלים והגרמנים שלא נדבר על ירושלים ונתניה וכנראה י"א, הפער 4 הזה זניח

MH13 TILL I DIE אמר:
ירוקי אמר:
מצד שני אף קבוצה ישראלית שהעפילה לבתים של הצ'מפיונס לא זכתה באותה עונה באליפות...

מה שאתה ציינת זה 5 מקרים לאורך ההיסטוריה
מה שהוא ציין זה מעל 20 עונות בהן השיטה המשוחקת כיום הייתה נהוגה (שני סיבובים ואז פלייאוף ללא קיזוז נקודות של 6 קבוצות עם שני סיבובים של 5 משחקים כל אחד), מתוכן ב100% מהמקרים מי שסיימה ראשונה את הליגה הסדירה גם לקחה את האליפות

אני מאוד מקווה שלא נהיה הראשונים בהיסטוריה אחרי יותר מ20 עונות ששוברים את הכלל הזה.

Shocking4U אמר:
מכבי חיפה מועדון שאוהב לשבור שיאים
בעיקר בכל מה שקשור לקבוצות ישראליות בצ'מפיונס... (הראשונה בישראל, הראשונה ועד כה היחידה בישראל שמסיימת מעל מקום רביעי, הראשונה בישראל פעמיים, הראשונה ועד כה היחידה בישראל 3 פעמים, המשך יבוא...)

Apoc אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
ירוקי אמר:

מה שאתה ציינת זה 5 מקרים לאורך ההיסטוריה
מה שהוא ציין זה מעל 20 עונות בהן השיטה המשוחקת כיום הייתה נהוגה (שני סיבובים ואז פלייאוף ללא קיזוז נקודות של 6 קבוצות עם שני סיבובים של 5 משחקים כל אחד), מתוכן ב100% מהמקרים מי שסיימה ראשונה את הליגה הסדירה גם לקחה את האליפות

אני מאוד מקווה שלא נהיה הראשונים בהיסטוריה אחרי יותר מ20 עונות ששוברים את הכלל הזה.

איך הגעת ל-20 עונות? בשיטה הנוכחית משחקים רק מ-2013.
היו עוד עונות עם פלייאוף אבל לא של 14 קבוצות בליגה עם 10 מחזורי פלייאוף.

אין מה ללכת רחוק, צריך לנצח את המשחק בשני מול היריבה הכי נוחה שתהיה לנו עד סוף השנה, צריך לצבור נק' בכוח במשחקים שנותרו ולנצל את יתרון הביתיות שלנו בפלייאוף

KevinDurant אמר:
אין מה ללכת רחוק, צריך לנצח את המשחק בשני מול היריבה הכי נוחה שתהיה לנו עד סוף השנה, צריך לצבור נק' בכוח במשחקים שנותרו ולנצל את יתרון הביתיות שלנו בפלייאוף

סלייק

אני אומר לכם
קלוד לואיס מבני יהודה זה הדבר הגדול הבא
תופעה כזאת לא ראיתי בלאומית מאז עלי מוחמד לדעתי מבחינת פוטנציאל הוא כמה רמות גם מעל גויאגון
הלוואי ישימו עלי ואת היד

Jerry אמר:
אני אומר לכם
תופעה כזאת לא ראיתי בלאומית מאז עלי מוחמד לדעתי מבחינת פוטנציאל הוא כמה רמות גם מעל גויאגון
הלוואי ישימו עלי ואת היד
הוא גם ישראלי לא?

Smurk אמר:
Jerry אמר:
אני אומר לכם
הלוואי ישימו עלי ואת היד
הוא גם ישראלי לא?

לא
הישראלי זה סילבה קאני, ילד בן 19 מוכשר ופיזי אבל מפוזר, מזכיר את גנדה שהיה בהפועל ת"א וכמעט חתם פה
לדעתי בקיץ הוא ילך לנתניה/אשדוד, תפור עליהם

Jerry אמר:
אני אומר לכם
הלוואי ישימו עלי ואת היד

שחקן שחקן

Jerry אמר:
Smurk אמר:
Jerry אמר:
אני אומר לכם
הלוואי ישימו עלי ואת היד
הוא גם ישראלי לא?

לא
הישראלי זה סילבה קאני, ילד בן 19 מוכשר ופיזי אבל מפוזר, מזכיר את גנדה שהיה בהפועל ת"א וכמעט חתם פה
לדעתי בקיץ הוא ילך לנתניה/אשדוד, תפור עליהם
שלח הודעה לאלברמן באינסטגרם או משהו

KevinDurant אמר:

איזה יתרון ביתיות יש בפליאוף?
עם השאר אני מסכים.

MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:
מכבי חיפה מועדון שאוהב לשבור שיאים
בעיקר בכל מה שקשור לקבוצות ישראליות בצ'מפיונס... (הראשונה בישראל, הראשונה ועד כה היחידה בישראל שמסיימת מעל מקום רביעי, הראשונה בישראל פעמיים, הראשונה ועד כה היחידה בישראל 3 פעמים, המשך יבוא...)
סכלהחיים
גם הראשונה שלוקחת נקודות גם בשני קמפיינים שונים
*
אין תקווה על הקבוצה הזו, מאז פלייאוף הקיזוז לא הוציא מהם אפילו נקודה אחת

וואו כמה שהגרמנים פח, מה שכן בפלייאוף הם הולכים לפתוח רגליים לבאר שבע

RakMaccabi31 אמר:
וואו וואו מאז שפתחתי אנטואן מפרפר אותם

חחח הייתי על הרצפה בדריבל הזה, השחקן הכי איטי וגמלוני בליגה דופק להם דריבל של ניימאר על חצי מגרש, שמע זאת קבוצה גמורה

העיקר צחקו עלי פה שאמרתי שהגרמנים יעשו 4/9.
אם הם לא רוצים להתבזות בפלייאוף הם חייבים להעיף את טרטנה הביתה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה