• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יש עוד מישהו פה שחושב שאם אנחנו לא פותחים נגדם עם ההרכב החזק שלנו אנחנו נאבד נקודות ?
הם קבוצה כזו מנחוסית גם בעונה שעברה הוציאו לנו את המיץ .
צריך לעלות נגדם בכל הכוח עם ההרכב החזק .

Apoc אמר:
חסר לבית"ר העלובים האלה שהם מפסידים
צריך גם אותם במומנטום טוב (לא שיוציאו משהו) וגם את הפועל ירושלים במומנטום רע
בינתיים נראה שהפועל ירושלים קבוצה סבבה ביחס לסחלה של חדרה/ריינה/נס ציונה/הפועל חיפה/ק"ש ושות'

למה צריך את בית"ר במומנטום טוב?

Daniel123 אמר:
יש עוד מישהו פה שחושב שאם אנחנו לא פותחים נגדם עם ההרכב החזק שלנו אנחנו נאבד נקודות ?
הם קבוצה כזו מנחוסית גם בעונה שעברה הוציאו לנו את המיץ .
צריך לעלות נגדם בכל הכוח עם ההרכב החזק .
הם השנה קבוצה לגמרי סבבה. הם עוד לא הפסידו בליגה והם כבר הראו שנה שעברה שהם יודעים לעשות לנו צרות והיינו צריכים גם להפסיד להם שנה שעברה בבית מבחינה ריאלית. צריך לעלות עם הרכב הכי חזק למשחק הזה כי במילא יש אחריו פגרת נבחרת

Apoc אמר:
חסר לבית"ר העלובים האלה שהם מפסידים
צריך גם אותם במומנטום טוב (לא שיוציאו משהו) וגם את הפועל ירושלים במומנטום רע
בינתיים נראה שהפועל ירושלים קבוצה סבבה ביחס לסחלה של חדרה/ריינה/נס ציונה/הפועל חיפה/ק"ש ושות'
חוץ מתיקו של בונקר מביך עם רוני לוי בביתר הפעם האחרונה שהם ניצחו את הצהבת קלאודימיר עוד שיחק שם…

המשחק הזה מעניין בעיקר בגלל גוני נאור.
בינתיים לא רע בכלל אבל די איטי.

כמו שההגנה של בית״ר נראת נגד פאקינג הפועל ירושלים, בהחלט יש סיכוי לתוצאה היסטורית בשבוע הבא .

קטמון באמת קבוצה סבבה למרות שהם מאוד נאיביים. אם לא נבוא מרוכזים מולם זה יגמר בתיקו. הם ספגו רק 2 שערים העונה ועוד לא הפסידו בליגה.

Shocking4U אמר:
קטמון באמת קבוצה סבבה למרות שהם מאוד נאיביים. אם לא נבוא מרוכזים מולם זה יגמר בתיקו. הם ספגו רק 2 שערים העונה ועוד לא הפסידו בליגה.

זה שהם עוד לא הפסידו בליגה זה טוב, מתישהו יצטרכו להפסיד ואין כמו לפגוש את מכבי חיפה בשביל זה .
מה עוד שבכר ירצה לשמור על הפער לקראת משחק העונה מאמין שגם השחקנים .

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:

זה שהם עוד לא הפסידו בליגה זה טוב, מתישהו יצטרכו להפסיד ואין כמו לפגוש את מכבי חיפה בשביל זה .
מה עוד שבכר ירצה לשמור על הפער לקראת משחק העונה מאמין שגם השחקנים .
כמו שאמרתי טוב מאוד שיש אחרי זה פגרה וצריך לעלות עם ההרכב הכי חזק במשחק הזה

נאור כמעט לא יוצא עם הכדור קדימה. משחק יחסית מאוד נמוך כמעט מתופקד כבלם שלישי

Daniel123 אמר:
כמו שההגנה של בית״ר נראת נגד פאקינג הפועל ירושלים, בהחלט יש סיכוי לתוצאה היסטורית בשבוע הבא .

הפועל ירושלים הזו נתנה לאשדוד 3 בראש.
אותה אשדוד שהצהבת עדיין מחפשים איפה השער שלה ממוקם

זרגרי זה החתול של שרודינגר. הוא שייך לנו ולא שייך לנו בו זמנית.
אבל וואלה יש לו אחלה משחק. בין הבודדים שמתפקדים בביתר, בטח כשלוקחים בחשבון שהוא בן 19 ויש לו הרבה לאן להתקדם.

מזכיר לי קצת את נטע מבחינת סגנון באותו גיל

Judokan אמר:
אבל וואלה יש לו אחלה משחק. בין הבודדים שמתפקדים בביתר, בטח כשלוקחים בחשבון שהוא בן 19 ויש לו הרבה לאן להתקדם.

מסכים, הוא הרבה יותר מורגש מגוני נאור. יש שם פוטנציאל

Judokan אמר:

אף מסירה שלו לא לכתובת וגם מאבד המון כדורים באמצע .
שחקן בינוני להחריד מקווה שלא יגיע לפה בטעות .
אין בו כלום, גם לא בגוני מאור.

Judokan אמר:

אני לא מחזיק ממנו בכלל ולדעתי הוא גם לא במשחק טוב. מאבד הרבה כדורים ולא מוסר מדוייק. הפועל ירושלים במשחק טוב אבל גוני נאור לא בולט בכלל בינתיים

Judokan אמר:
Daniel123 אמר:

הפועל ירושלים הזו נתנה לאשדוד 3 בראש.
אותה אשדוד שהצהבת עדיין מחפשים איפה השער שלה ממוקם

אשדוד בחוץ זה תמיד משחק קשה גם אנחנו נתקשה שם .
מחזור קודם גם נס ציונה היתה צריכה לשים לבית״ר שלישייה כבר במחצית, בית״ר ממש גרועים .

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

אני לא מחזיק ממנו בכלל ולדעתי הוא גם לא במשחק טוב. מאבד הרבה כדורים ולא מוסר מדוייק. הפועל ירושלים במשחק טוב אבל גוני נאור לא בולט בכלל בינתיים

הוא השחקן הכי טוב בבית"ר במחצית בתכלס.
היחיד בבית"ר שהצליח להוציא מסירות קדימה במרכז השדה, והיחיד שם שבא לקבל כדור באמצע ולהניע קדימה.
יש לו לאן להשתפר באיכות המסירה, אבל בסדר - בשביל זה הוא בן 19.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה