• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smile אמר:
רונן22 אמר:
לא מביא את סייף להרכב, לא מביא את רוקאביצה להרכב, לא מביא את דוד להרכב, לא מביא את צ'יבוטה להרכב

אתה קולט שיש לך כבר לכל הפחות 3 שחקני התקפה שלא ראויים להיות שחקני הרכב במועדון בסדר גודל שלנו? הבינוניות תשתלט עלינו בסוף

ומה יש בגרמניה?
חוזז להרכב? קנדיל הרכב? ריקן הרכב? ביטון להרכב? חלאילה הרכב? בן חיים הרכב?
יש להם שם 4-5 שחקנים ששווים אצלינו הרכב - יובאנוביץ, פריצה, סאבוריט, זראלדש בעונות הטובות שלו ואולי אולי גלזר

אם אנחנו נחזק את העמדות הבעייתיות אצלינו משנה שעברה, שזה אומר מגן שמאל, מגן ימין, חלוץ, ומחליף לשרי אנחנו לא רואים אותם ממטר.
סונדגרן שחקן יותר טוב מג'ראלדש לטעמי

צ'יבוטה אולי לא מושלם אבל היה פותח גם במכבי ת''א וגם בב''ש או לכל הפחות שחקן רציני שם.

דוד שחקן הרכב בב''ש, במכבי ת''א לא והיה פה חלוץ כשלקחנו אליפות. מסכים שצריך שדרוג, אבל בטוח שחקן לגיטימי בקבוצה שרצה לאליפות

רוקאביצה היה שחקן משמעותי בב''ש בשנה שעברה ועזב יותר בגלל התאקלמות ודברים מחוץ לכדורגל מאשר מקצועית.

לסייף אין מקום בהרכב באף קבוצה, בקושי בסגל, אני מסכים שמדובר בפלסטר.

Kaka אמר:
יש להם ספסל חלש מלבד עמדות החלוץ (במידה וזהבי מגיע).
יש להם הרבה בעיות בסגל (והם מודעים לזה). יש להם עומק יחסית בקישור אבל לא שחקנים שהייתי מביא לפה להרכב.

קניקובסקי, ביטון, גולסה וגם גלוך לא שחקנים ששווים פה הרכב.

מה זה לא עובד ככה
זה עניין של השקפה
בעייני שחקן שלא מספיק טוב להרכב שלנו, לא מספיק טוב גם לספסל שלנו

Kaka אמר:
יש להם גם בעיה בעמדת הזרים.

ישחררו את ג'ראלדש וגררו קל
ישאירו את פארפה, סבוריט, גלוח ראש ופריצה
יביאו בלם ועוד שחקן כנף .
תהיה להם בעיה אולי בעמדת המגן הימני אבל אנחנו לקחנו אליפות בלי מגנים אז גם הם יכולים במיוחד עם התקפה כמו שלהם .

למה השקפה? אין מועדון שיש לו רק שחקנים שווים ביכולתם ובכל מועדון יש שחקנים שהם בגדר שחקני רוטציה או גיבוי.

שחקני ספסל במועדוני טופ לא צריכים אולי להיות ברמה של שחקני הרכב ראשון אבל הם צריכים להיות מספיק טובים גם להרכב הראשון

אם יש שחקן אחד שניים שלא מספיק טובים גם להרכב, זה עוד בסדר. כשיש 3-4 זה כבר בעיה

לא יודע מה זה "לא ברמה של שחקני הרכב ראשון אבל מספיק טובים להרכב הראשון"
רז מאיר הוא שחקן גיבוי פה וברור שלא מספיק טוב להיות שחקן הרכב במכבי חיפה.
להגיד שאני לא סומך עליו לתת כמה משחקים בעונה בהרכב כשמי שאמור להיות בהרכב לא כשיר או לא זמין מסיבות כאלה ואחרות?
אני דיי בסדר עם זה שהוא ישחק כמה משחקים בהרכב, כן. לא רואה בעיה עם זה.
לעומת זאת שחקנים שלא שווים סגל במכבי חיפה כמו רמי גרשון זה סיפור אחר.

Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
יש להם גם בעיה בעמדת הזרים.

ישחררו את ג'ראלדש וגררו קל
ישאירו את פארפה, סבוריט, גלוח ראש ופריצה
יביאו בלם ועוד שחקן כנף .
תהיה להם בעיה אולי בעמדת המגן הימני אבל אנחנו לקחנו אליפות בלי מגנים אז גם הם יכולים במיוחד עם התקפה כמו שלהם .

גראלדש נשאר. הם ביקשו מהסוכנים בארץ למצוא להם בלם זר וכנף שמאל זר.

בלם-זר סאבוריט ג'ראלדש יובאנוביץ' פריצה גויאגון זה כבר 6, איך גם כנף זר?

כי גויאגון עשה להם בעיות ולכן ביקשו למצוא כנף שמאל.

Apoc אמר:
להגיד שאני לא סומך עליו לתת כמה משחקים בעונה בהרכב כשמי שאמור להיות בהרכב לא כשיר או לא זמין מסיבות כאלה ואחרות?
דווקא רז מאיר הוא שחקן שאני חי אתו בשקט. הדוגמה שלו יותר מדברת על רמי גרשון וכאלה.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
דווקא רז מאיר הוא שחקן שאני חי אתו בשקט. הדוגמה שלו יותר מדברת על רמי גרשון וכאלה.

אז אמרתי, שחקנים שלא שווים סגל במכבי חיפה זה משהו אחר מלהגיד "לא שווה הרכב". רז מאיר בהחלט לא שווה הרכב במכבי חיפה.

Kaka אמר:

לפי מה שאני קראתי נתניה מאוד רצו שגויאגון ימשיך אבל ת"א החליטו להחזיר אותו מהשאלה .
הם גם מאוד רוצים את דסה וזו הסיבה שרצו לשחרר את ג'ראלדש .
לא יודע כבר מה הולך פה .
בכל מקרה שאנחנו נעשה את העבודה שלנו ואני אהיה רגוע .

Daniel123 אמר:
Kaka אמר:

לפי מה שאני קראתי נתניה מאוד רצו שגויאגון ימשיך אבל ת"א החליטו להחזיר אותו מהשאלה .
הם גם מאוד רוצים את דסה וזו הסיבה שרצו לשחרר את ג'ראלדש .
לא יודע כבר מה הולך פה .
בכל מקרה שאנחנו נעשה את העבודה שלנו ואני אהיה רגוע .
ברור שאם דסה היה חוזר אז גראלדש היה משוחרר אבל הוא סירב להצעה.

מיליון אירו עם מיסוי של ישראלי זה ים כסף לקבוצה בארץ. ביחד עם ה2 מיליון שהם שמו על יובאנוביץ והרכש שהם מתכננים להביא, הם בקלות יכולים שוב להסתבך בפייר פלי.

אני אישית חושב שהגעה של זהבי לא לא נוראה בכלל.
קודם כל, בגלל שזה לא אותו שחקן צעיר שהיה פה בקדנציה הקודמת, וגם כי הולכים להיות שם קרבות אגו בינו לבין איביץ במקרה של מחלוקות או דרישות מקצועיות של איביץ(כבר היה לאיביץ תאקלים עם שחקנים בכירים).
הם גם נכנסים לפלונטר לא פשוט עם 3 חלוצים בכירים.

והכי כיף יהיה לראות את הפיצוצים שיהיו שם במקרה שהפרוייקט הזה יכשל.

לא נשמע יותר על הפייר פליי לא בהקשר של קבוצות בעולם ולא בישראל, זה היה ניסוי כושל.

Apoc אמר:
לא נשמע יותר על הפייר פליי לא בהקשר של קבוצות בעולם ולא בישראל, זה היה ניסוי כושל.

זה עדיין בתוקף. אבל הבנתי שרוצים לשנות את השיטה כך שרק משכורות ייחשבו חלק מהפיירפליי ולא גם העברות.

Smile אמר:
Apoc אמר:

זה עדיין בתוקף. אבל הבנתי שרוצים לשנות את השיטה כך שרק משכורות ייחשבו חלק מהפיירפליי ולא גם העברות.

כבר לא בתוקף החל מעונת 2022/23 (זו שמתחילה עכשיו)
ההגדרה החדשה וההקלות בחוק אומרת שאין סיכוי ריאלי שנשמע על חריגות ועונשים ודברים כאלה

אם יחזקו את הקבוצה כמו שצריך (קני סייף, ינון אליהו - כל אלו לא מעניינים. לא מאמין שהם הוזכרו כל כך הרבה פעמים פה) - אז גם אם הצהובים יביאו את זהבי, שהוא רכש מעולה לכל דבר עבורם אגב, מה שאמור לקרות באופן טבעי זה שהליגה (או הצמרת לפחות) תתחזק ויהיה יותר עניין.

הבעיה שאצלנו נסיון העבר מלמד שכשיש הזדמנות לעלות מדרגה נוטים לחזור אחורה או לוותר מראש.

הלוואי והם יתחרו איתנו ראש בראש ושיהיה שתי קבוצות טובות ונזיין אותם במאץ אפ

אבל ההסטריה פה של האנשים מובנת, כי הורגלנו לתבוסתניות או אי רצון לעשות את הקפיצת מדרגה

אני מקווה מאוד שבאמת יעשו מה שצריך. עד עכשיו בכר די הצליח לשנות דברים לטובה וכל עוד הוא כאן אני אופטימי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה