שונא את הספורט המסריח הזה.
כמה עוד נשלם על ההפסד המפגר הזה מול ריינה. זה ברמה של הפסד שמכריע אליפות!
סעמק ערס
כמה עוד נשלם על ההפסד המפגר הזה מול ריינה. זה ברמה של הפסד שמכריע אליפות!
סעמק ערס
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:Shocking4U אמר:מדהים שהם עשו משחק יותר גרוע ממה שאנחנו עשינו מול ריינה מול יריבה יותר טובה ועדיין מצאו דרך לנצח 1-0 בזמן שאנחנו הפסדנו. כמה תחת אלוהים
גם אנחנו הוצאנו 3 נקודות העונה במשחק שהגיע לנו גג תיקו נגד סכנין בחוץ.
הבעיה שאנחנו הפסדנו לפאקינג ריינה והפועל ירושלים. זה ירדוף אותנו כל העונה ההפסדים המפגרים האלה בעונה שהיריבה לא אמורה כמעט לאבד נקודות.
נגד מי? היחידים שאני רואה אותם מאבדים נקודות נגדם זה אנחנו, סכנין, ב״ש ואשדוד בחוץ בהנחה שהם יהיו בפלייאוף.חזיזוש אמר:Apoc אמר:Shocking4U אמר:מדהים שהם עשו משחק יותר גרוע ממה שאנחנו עשינו מול ריינה מול יריבה יותר טובה ועדיין מצאו דרך לנצח 1-0 בזמן שאנחנו הפסדנו. כמה תחת אלוהים
גם אנחנו הוצאנו 3 נקודות העונה במשחק שהגיע לנו גג תיקו נגד סכנין בחוץ.
הבעיה שאנחנו הפסדנו לפאקינג ריינה והפועל ירושלים. זה ירדוף אותנו כל העונה ההפסדים המפגרים האלה בעונה שהיריבה לא אמורה כמעט לאבד נקודות.
בטח שהם יאבדו נקודות.
Shocking4U אמר:נגד מי? היחידים שאני רואה אותם מאבדים נקודות נגדם זה אנחנו, סכנין, ב״ש ואשדוד בחוץ בהנחה שהם יהיו בפלייאוף.חזיזוש אמר:Apoc אמר:גם אנחנו הוצאנו 3 נקודות העונה במשחק שהגיע לנו גג תיקו נגד סכנין בחוץ.
בטח שהם יאבדו נקודות.
בש הייתה הרבה פחות איכותית. לצהבת יש איכות בסגל הם פשוט לא נראים טוב. ההנחה היא שבשלב מסויים זה יתחברחזיזוש אמר:Shocking4U אמר:נגד מי? היחידים שאני רואה אותם מאבדים נקודות נגדם זה אנחנו, סכנין, ב״ש ואשדוד בחוץ בהנחה שהם יהיו בפלייאוף.חזיזוש אמר:בטח שהם יאבדו נקודות.
על סמך מה בדיוק? זה בדיוק כמו הנקודות של באר שבע בשנה שעברה בתחילת העונה. הם נראים אפילו יותר גרוע.
אלוהים לא נגע בהם והביא להם כוחות על, קבוצה שמשחקת ככה לא תנצח את כל המשחקים כי קוראים לה מכבי תל אביב. כל קבוצה יכולה לנצח אותם וסכנין לגמרי הייתה יכולה וצריכה לנצח אותם היום
NOSFERATU ZODD אמר:אגב סתם פרט מעניין.
כל הקבוצות הצפוניות הפסידו היום.
מקווה שזה לא סימן למחר.
lemmacantor אמר:NOSFERATU ZODD אמר:אגב סתם פרט מעניין.
כל הקבוצות הצפוניות הפסידו היום.
מקווה שזה לא סימן למחר.
למה מחר? המשחק מחרתיים.
Shocking4U אמר:בש הייתה הרבה פחות איכותית. לצהבת יש איכות בסגל הם פשוט לא נראים טוב. ההנחה היא שבשלב מסויים זה יתחברחזיזוש אמר:Shocking4U אמר:נגד מי? היחידים שאני רואה אותם מאבדים נקודות נגדם זה אנחנו, סכנין, ב״ש ואשדוד בחוץ בהנחה שהם יהיו בפלייאוף.
על סמך מה בדיוק? זה בדיוק כמו הנקודות של באר שבע בשנה שעברה בתחילת העונה. הם נראים אפילו יותר גרוע.
אלוהים לא נגע בהם והביא להם כוחות על, קבוצה שמשחקת ככה לא תנצח את כל המשחקים כי קוראים לה מכבי תל אביב. כל קבוצה יכולה לנצח אותם וסכנין לגמרי הייתה יכולה וצריכה לנצח אותם היום
Shocking4U אמר:בש הייתה הרבה פחות איכותית. לצהבת יש איכות בסגל הם פשוט לא נראים טוב. ההנחה היא שבשלב מסויים זה יתחברחזיזוש אמר:Shocking4U אמר:נגד מי? היחידים שאני רואה אותם מאבדים נקודות נגדם זה אנחנו, סכנין, ב״ש ואשדוד בחוץ בהנחה שהם יהיו בפלייאוף.