• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ירוקי אמר:
לדעתי השינויים העיקרים שצריכים להתבצע במבנה וחוקי הליגות המקצועניות הם:
[dropshadow=blue]ליגת העל:[/dropshadow]
א.הגדלת מספר הזרים ללא יותר מ11 זרים בסגל הקבוצה.

ב.ביטול הזרים בליגת הנוער.

ג.אישור למיסוד קבוצות הבת באופן רשמי לכל דבר ועניין ולא דרך השתלטות עויינת על עפולה ודומותיה.

ד.הקטנת הליגה ל12 קבוצות ויורדת ישירה אחת והיורדת השנייה תיקבע במשחקי מבחן מול השנייה בלאומית

ה.הליגה תשוחק במבנה של שני סיבובים ולאחר מכן פיצול לשני בתים: בית אליפות בן 8 קבוצות שישוחק בו סיבוב אחד וארבעת הקבוצות שנותרו ישחקו עוד שני סיבובים בבית הירידה שבו יתבצע קיזוז לאחר המחזור האחרון בעונת המשחקים ולא מיד אחרי סיום הליגה הסדירה.

[dropshadow=blue]ליגה לאומית[/dropshadow] :

א.הגדלת מספר הזרים ל8 זרים שמתוכם יהיה ניתן לרשום 7 בטופס המשחק ולא יותר מ6 מעל גיל 23.

ב.הרחבת הליגה ל18 קבוצות לצד שני סיבובי ליגה קלאסיים והגדלת מספר היורדות ל4 יורדות ישירות לליגה א' ויעלו במקומן 2 מכל מחוז.

ג.קבוצות הבת של הקבוצות מליגת העל ישחקו באופן קבוע בליגה הלאומית

ד.ביטול הזרים בליגת הנוער
הגדלת מספר זרים בליגה הראשונה יכול להיות שימושי אבל צריך גם שם להכניס כלי פיקוח שלא יביאו לפה סתם זרים ב50 אלף דולר וידרדרו את הרמה של הליגה.

לא מתלהב מהגדלת מספרים הזרים בלאומית, בטח לא הרבה מעל גיל 23, מה הטעם בזה?

KevinDurant אמר:
ירוקי אמר:
לדעתי השינויים העיקרים שצריכים להתבצע במבנה וחוקי הליגות המקצועניות הם:
[dropshadow=blue]ליגת העל:[/dropshadow]
א.הגדלת מספר הזרים ללא יותר מ11 זרים בסגל הקבוצה.

ב.ביטול הזרים בליגת הנוער.

ג.אישור למיסוד קבוצות הבת באופן רשמי לכל דבר ועניין ולא דרך השתלטות עויינת על עפולה ודומותיה.

ד.הקטנת הליגה ל12 קבוצות ויורדת ישירה אחת והיורדת השנייה תיקבע במשחקי מבחן מול השנייה בלאומית

ה.הליגה תשוחק במבנה של שני סיבובים ולאחר מכן פיצול לשני בתים: בית אליפות בן 8 קבוצות שישוחק בו סיבוב אחד וארבעת הקבוצות שנותרו ישחקו עוד שני סיבובים בבית הירידה שבו יתבצע קיזוז לאחר המחזור האחרון בעונת המשחקים ולא מיד אחרי סיום הליגה הסדירה.

[dropshadow=blue]ליגה לאומית[/dropshadow] :

א.הגדלת מספר הזרים ל8 זרים שמתוכם יהיה ניתן לרשום 7 בטופס המשחק ולא יותר מ6 מעל גיל 23.

ב.הרחבת הליגה ל18 קבוצות לצד שני סיבובי ליגה קלאסיים והגדלת מספר היורדות ל4 יורדות ישירות לליגה א' ויעלו במקומן 2 מכל מחוז.

ג.קבוצות הבת של הקבוצות מליגת העל ישחקו באופן קבוע בליגה הלאומית

ד.ביטול הזרים בליגת הנוער
הגדלת מספר זרים בליגה הראשונה יכול להיות שימושי אבל צריך גם שם להכניס כלי פיקוח שלא יביאו לפה סתם זרים ב50 אלף דולר וידרדרו את הרמה של הליגה.

לא מתלהב מהגדלת מספרים הזרים בלאומית, בטח לא הרבה מעל גיל 23, מה הטעם בזה?

אני גם בעד רגולציה כלשהי בתנאי הכניסה של זרים,אפשר ללכת לפי השיטה ההולנדית שבה זר מחוץ לאיחוד חייב להרוויח מעל סכום מסויים כדי שיקבל אשרה או פשוט להשוות את תנאי המיסוי על מנת לצמצם הבאת כל מיני "בנג'מין קוקו" למינהם.

בעניין הליגה הלאומית,חשוב לי שגם הרמה שלה תשתפר על מנת שהשחקנים שלנו יתמודדו מול יריבים טובים יותר מאשר הנוכחיים וגם לתת להם שקט יחסי כי הלאומית היא ליגה בעלת חשיפה אפסית לעומת ליגת העל(כמובן שלמיוחדים אפשר לקצר את המסלול של עפולה》ליגת על》מכבי).

הצהבת לא רואים בעיניים
רוצים להחזיר גם את דסה, את פרץ ובטח גם את כהן
לא אתפלא אם בסופו של דבר התקציב שלהם יהיה פי 3 משלנו ולא פי 2

דסה יחתום שם, לא יודע לגבי פרץ וכהן. היה ברור שזה לא ייגמר באיביץ' וזועבי

כנראה יש שם האטה במכירת מנויים.
הזיה ששהם עוד מעזים להגיד שאנחנו משקשקים מהם כשהם אלה שקונים כל דבר שזז

הם רוצים לחזור לשלוט בכל מחיר, זה לא פחד, זה שאפתנות. כל הכבוד להם

ככה זה כשיש לך תקציב אינסופי. לנו אין תקציב אינסופי.

אם כבר מביך ה"כל הכבוד להם" וה"גלוך וכנעאן, פחד אלוהים" וכל השקשוקי ביצים שהולכים פה.
אף אחד לא בוכה על התקציב שלהם, חשוב לציין את ההבדלים כדי שיבינו איזה מביך זה שהם הפסידו 5 אליפויות מה7 האחרונות.

בהחלט כל הכבוד, למה לא? כששחר משקיע סכומי עתק על שחקנים, ומפרגנים לו, אתה גם אומר שזה מביך לפרגן לו?

Apoc אמר:
הצהבת לא רואים בעיניים
רוצים להחזיר גם את דסה, את פרץ ובטח גם את כהן
לא אתפלא אם בסופו של דבר התקציב שלהם יהיה פי 3 משלנו ולא פי 2

דסה לא ישחק שם , יכולים לרצות עד מחר .
פרץ וכהן שיחזרו, לקחנו להם אליפות גם כשהם שיחקו שם .
2 אוברייטדים שחשבו שיככבו באירופה ובפועל, נראה לי שהאיטלקים עד עכשיו מקללים אותם על הפלופים שדחפו להם .
אם יחזרו אחרי עונה אחת בכלל יהיה מביך עבורם .

זה מביך לרשום פחד אלוהים וכל הכבוד וכל הדברים האלה של הבכי והמירמור, כן. מאוד.
אם אתה רוצה לפרגן לשחר תפרגן לו, אני לא רואה איזו השקעה מטורפת ששווה פירגון הוא עשה פה לא הקיץ ולא קיץ שעבר. ההוצאות שלנו הן לא חורגות מהמצופה ממועדון שמכניס כל כך הרבה כסף.

רונן22 אמר:
הם רוצים לחזור לשלוט בכל מחיר, זה לא פחד, זה שאפתנות. כל הכבוד להם

זה אובססיה ומראה על חוסר כיוון באמת ברכש.. העיקר לקנות את מה שנוצץ, מה שיש לו דופק

אגב, יכול להיות שחלק יגחכו אבל התוצאות של המשחקי אימון שלהם נראה לי קצת הכניסו אותם לפאניקה .
ממש דור פרץ זה מה שחסר להם יש להם איזה 11 שחקני קישור .
ניהול לא משהו של יצחקי בלשון המעטה .

מכבי פ"ת קיבלה חתיכת זרנוק, לא תראה שקל מהמעבר של מנור סולומון

מסע הרכש של הצהובים כבר נהיה מביך ברמה שכל דבר שהוא לא אליפות, העפלה משלב בתים בקונפרנס וגביע יהיה כישלון חרוץ הם בונים שם סגל עם כמה שחקנים עם משכורות מעל למיליון יורו בעונה ומנסים להביא כל דבר שזז גם בעמדות שהם עמוסים בהן. זה כבר לא מסע חימוש זה קנדי מילארדר בטילט על זה שבכר לקח לו 2 אליפויות על הראש

למה יש לי תחושה שיובאנוביץ וזהבי לא יכולים לשחק ביחד?

אני הייתי מנסה להחתים את דור פרץ
אז נכון שהוא לא הצליח באיטליה והוא לא שחקן ברמה בין-לאומית אבל בתפקיד שלו הוא מאוד יעזור לנו.
אם זה יטריף את גולדהאר זה יהיה בונוס.

מצד שני יכול להיות שהוא יהיה גיס חמישי כאן. כמו עטר, ידין וכו'

Adi81 אמר:
אני הייתי מנסה להחתים את דור פרץ
אז נכון שהוא לא הצליח באיטליה והוא לא שחקן ברמה בין-לאומית אבל בתפקיד שלו הוא מאוד יעזור לנו.
אם זה יטריף את גולדהאר זה יהיה בונוס.

מצד שני יכול להיות שהוא יהיה גיס חמישי כאן. כמו עטר, ידין וכו'
למה שהוא יחתום אצלך? גדל בצהבת, מזוהה איתם והם יציעו לו 300 אלף יותר מההצעה הכי גבוהה שתהיה מוכן להציע לו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה