ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה נכון לגבי כל שחקן בכיר שיצא משם (דסה, יונתן כהן, דור פרץ וכו׳).Judokan אמר:דור פרץ ריאלי לפה כמו שזהבי ריאלי לפה.
בהצעות שוות הוא יחתוך אצלם, ואין לנו יכולת (או טעם) להציע יותר. אבל אני לא רואה אותו בשום סרט חוזר לארץ. גם לא את דסה.
Apoc אמר:מכבי פ"ת קיבלה חתיכת זרנוק, לא תראה שקל מהמעבר של מנור סולומון
Ramos אמר:דסה אחרי עונת שיא, למה שיחזור לפה?
פרץ עדיין יכול לקבל הצעות מבלגיה, אוסטריה וכו'. נראה לי שיעדיף למצות את האופציות בחו"ל.
Hatzili22 אמר:Ramos אמר:דסה אחרי עונת שיא, למה שיחזור לפה?
פרץ עדיין יכול לקבל הצעות מבלגיה, אוסטריה וכו'. נראה לי שיעדיף למצות את האופציות בחו"ל.
מבחינתם שניהם מאוד מטומטם לחזור
דזה בשיא הכושר שלו , פרץ רק התחיל , אם כבר יצאת תנסה
KevinDurant אמר:יונתן כהן ופרץ הם רכיכות שאחרי עונה בחו''ל חוזרים עם הזנב בין הרגליים כי הלך קצת פחות טוב.
מדהים כמה רונן צדק בעניין כשאמר ששחקני הבית של מכבי ת''א הם אוברייטדים גדולים ולא שווים כלום מחוץ לליגה.
איפה כהן ופרץ ואיפה כיאל, חמד, וייסמן, רפאלוב. אפילו טאלב עשה קריירה אירופית יותר מרשימה מהם.
העיקר שאופי לא קונים במכולת ואופי "מכביסטי"
KevinDurant אמר:יונתן כהן ופרץ הם רכיכות שאחרי עונה בחו''ל חוזרים עם הזנב בין הרגליים כי הלך קצת פחות טוב.
מדהים כמה רונן צדק בעניין כשאמר ששחקני הבית של מכבי ת''א הם אוברייטדים גדולים ולא שווים כלום מחוץ לליגה.
איפה כהן ופרץ ואיפה כיאל, חמד, וייסמן, רפאלוב. אפילו טאלב עשה קריירה אירופית יותר מרשימה מהם.
העיקר שאופי לא קונים במכולת ואופי "מכביסטי"
Judokan אמר:שמע, אם קבוצה בסריה ב חשבה שהגיוני לשים עליו 2.4 מיליון יורו, כנראה שהוא לא הכי הזוי בסיפור
Judokan אמר:שמע, אם קבוצה בסריה ב חשבה שהגיוני לשים עליו 2.4 מיליון יורו, כנראה שהוא לא הכי הזוי בסיפור
Judokan אמר:כהן לא יחזור לארץ כי פיזה לא תשחרר אותו. באמת נראה לכם שאחרי ששילמו עליו את הסכום ששילמו, הם פשוט יתנו לו ללכת בחינם אחרי עונה אחת? יש לו חוזה לעוד 3 עונות.
הם ידרשו לפחות מיליון וחצי יורו