• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מה הסיבה שהקשר השבדי שמועמד לבית''ר שיחק בעונה האחרונה 4 דקות בלבד, פציעה?

חחח
לדסה הצעה מהליגה הספרדית ועוד הצעה מה MLS , וזה עוד לא הכל לדעתי יש לו עוד הצעות מליגות בכירות .
אם הוא משחק העונה בת"א אז אני עציץ .

חח הצעות מספרד. פיפייי. הוא ונמני חולבים את מכבי ת''א במו''מ.

אגב שימו לב מי חתום על הכתבה, חח מוטי פשכצקי. כתב החצר מספר 1 בכדורגל הישראלי, וידוע גם ככתב חצר של דסה ונמני.
לכו תראו איזה ציונים הוא נותן לדסה בספורט 5 על היכולת שלו במשחקי הנבחרת

בגלל כתבות כאלה אני משוכנע שדסה יחתום בתל אביב.

רונן22 אמר:
מה הסיבה שהקשר השבדי שמועמד לבית''ר שיחק בעונה האחרונה 4 דקות בלבד, פציעה?

ספין קומבינטורי זו הסיבה.

רונן22 אמר:
אגב שימו לב מי חתום על הכתבה, חח מוטי פשכצקי. כתב החצר מספר 1 בכדורגל הישראלי, וידוע גם ככתב חצר של דסה ונמני.
לכו תראו איזה ציונים הוא נותן לדסה בספורט 5 על היכולת שלו במשחקי הנבחרת

בגלל כתבות כאלה אני משוכנע שדסה יחתום בתל אביב.

בטח, דסה ממש צריך להמציא לעצמו הצעות כדי לחלוב את הצהבת. מת על הקונספירציות המופלאות האלה.

כאילו שאם הוא היה אומר להם אתמול "חצי מיליון יורו לעונה ואני חותם" הוא לא היה מקבל את זה במקום.
אז ממש יעזור לו להמציא הצעה על מיליון דולר ל3 שנים מהmls שזה פחות ממה שהצהבת מציעים לו.

דסה הוא מגן נבחרת, אחרי כמה שנים שהוא מגן תוקף פותח איכותי בקבוצה שהיא לרוב קבוצת צמרת (טופ 4-5) בליגה אירופית שסה"כ נחשבת לטובה, דרג שני.
הגיוני מאוד שיהיו לו הצעות, אבל סביר להניח שהצהבת יכולים לשלם יותר מרוב ההצעות האלה

הצעות יש לכולם, גם למאור לוי ורמי גרשון יש הצעות. הצעות מליגות בכירות אין לו ולא יהיו לו.

תל אביב הציעו לו 550 אלף יורו. הוא מקשקש על הצעות גבוהות ממקומות אחרים כדי לחלוב עוד קצת ממכבי תל אביב, הוא יודע שהם יעלו את ההצעה. שיטה ידועה.. לא קונספירציות ולא נעליים

למה שדסה יגיע לגרמנים?
לא מבין את ההיגיון ...

מילא דור פרץ יש היגיון בחזרה שלו , דסה?

Hatzili22 אמר:
למה שדסה יגיע לגרמנים?
לא מבין את ההיגיון ...

מילא דור פרץ יש היגיון בחזרה שלו , דסה?

שניהם לא צריכים לחזור לפה, רק מראה על הלוזריות של חלק מהשחקנים הישראלים, במקום לנסות כמה שיותר באירופה מעדיפים לחזור לאיזור הנוחות המעפן שנקרא ליגת העל

איזה פסל אנושי הקארצב הזה, בנוי כמו אל רומי

דניאל פרץ השחקן הכי טוב על המגרש משתי הקבוצות דווקא. פוטנציאל גדול.
רק דיברתי והשמטה גדולה שלו.

כובע קש אמר:
קוובאס הכי טוב על המרגש בינתיים
שחקנים כאלה הם המחלה הכי גדולה, תמיד יש להם מוטיבציה בקיץ/כשמתחלף מאמן/איפה שאפשר לגנוב דעת, לפרטים פנה לרמאים של יונייטד וארסנל בתקופה של וונגר

Jerry אמר:
כובע קש אמר:
קוובאס הכי טוב על המרגש בינתיים
שחקנים כאלה הם המחלה הכי גדולה, תמיד יש להם מוטיבציה בקיץ/כשמתחלף מאמן/איפה שאפשר לגנוב דעת, לפרטים פנה לרמאים של יונייטד וארסנל בתקופה של וונגר

לגמרי, זה השחקנים שתמיד הכי מפחידים אותי כשהם אצלנו

נתניה משחקים מצויין ובקצב מהיר מאוד ביחס לשלב הזה של העונה.

אם הם ידעו לשמור על קצב כזה 60-65 דקות במשחק, ולא יפלו מול הקטנות, הם יכולים לעשות עונה יפה מאוד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה