ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:אם להסתכל על הרזומה של השחקן, קשה לי מאוד להאמין שזה נכון. באר שבע סירבו לשלם סכופ נמוך יותר על החלוץ הפולני שהיו מעוניינים בו, למה שישלמו פה מיליון?
מכיר אותו? מזכיר לי ברזומה ובפרצוף את פיטים עזמיApoc אמר:אם הוא היה מגיע לפה הייתם רוצחים את אלברמן
החלוץ הפולני בן 29 ובסופו של דבר גם שיחק באירופה (ואז לא יוכל לשחק עם ב''ש), סלמאני בן ב25Judokan אמר:אם להסתכל על הרזומה של השחקן, קשה לי מאוד להאמין שזה נכון. באר שבע סירבו לשלם סכופ נמוך יותר על החלוץ הפולני שהיו מעוניינים בו, למה שישלמו פה מיליון?
כן אני גם ראיתי שהקוסוברי נראה בירידה אבל צריך לבדוק גם למה, אני מניח שהם עושים את זה.Apoc אמר:עם זוולנסקי הפולני היו בעיות בכלל עם הבעלות של המועדון שנמצאת בכאוס ולא יכלו לחכות ולראות מה קורה איתו והתקדמו הלאה, זה לא קשור לסכומים.
את ירמייף אני לא יודע אם הם רצו, נשמע שהסוכן שלו פשוט עבד חזק הקיץ בליגה שלנו.
הקוסוברי הזה זה שחקן בירידה הדרגתית בקריירה כבר שנתיים, אני בורח מכאלה כמו פרפר מאש כל עוד זה תלוי בי.
עונה שעברה כבש רק ב6 משחקים כל העונה, העונה 2 שערים בסיבוב שלם בליגה.
ממה שקראתי דובר על עוד 9Apoc אמר:מניח שהכוונה לקשר התקפי ולא לעוד חלוץ כי יש להם את אנסה, חמד, הקוסוברי, יחזקאל, חטואל ושכטר ו7 חלוצים זה קצת מוגזם הייתי אומר.
בטח הקאדי הברזילאי הזה שנראה שחקן סופר מעניין.KevinDurant אמר:כן אני גם ראיתי שהקוסוברי נראה בירידה אבל צריך לבדוק גם למה, אני מניח שהם עושים את זה.Apoc אמר:עם זוולנסקי הפולני היו בעיות בכלל עם הבעלות של המועדון שנמצאת בכאוס ולא יכלו לחכות ולראות מה קורה איתו והתקדמו הלאה, זה לא קשור לסכומים.
הקוסוברי הזה זה שחקן בירידה הדרגתית בקריירה כבר שנתיים, אני בורח מכאלה כמו פרפר מאש כל עוד זה תלוי בי.
בלי קשר, עדיין אומרים שהם מחפשים שחקן התקפה זר נוסף, בלי קשר לסלמני
ממה ששמעתי גם הוא ירד מהפרק. (לא איזה מידע מבפנים, אני פשוט זוכר שקראתי איפשהו או ששמעתי את אחד הכתבים אומר שזה ירד מהפרק)NOSFERATU ZODD אמר:בטח הקאדי הברזילאי הזה שנראה שחקן סופר מעניין.KevinDurant אמר:כן אני גם ראיתי שהקוסוברי נראה בירידה אבל צריך לבדוק גם למה, אני מניח שהם עושים את זה.Apoc אמר:עם זוולנסקי הפולני היו בעיות בכלל עם הבעלות של המועדון שנמצאת בכאוס ולא יכלו לחכות ולראות מה קורה איתו והתקדמו הלאה, זה לא קשור לסכומים.
בלי קשר, עדיין אומרים שהם מחפשים שחקן התקפה זר נוסף, בלי קשר לסלמני
KevinDurant אמר:החלוץ הפולני בן 29 ובסופו של דבר גם שיחק באירופה (ואז לא יוכל לשחק עם ב''ש), סלמאני בן ב25Judokan אמר:אם להסתכל על הרזומה של השחקן, קשה לי מאוד להאמין שזה נכון. באר שבע סירבו לשלם סכופ נמוך יותר על החלוץ הפולני שהיו מעוניינים בו, למה שישלמו פה מיליון?
גם דיברו על הפולני שבערך הציעו עליו מיליון יורו והם סירבו
סנטה קולומה לא היה כזה מביך... שלב אחר כך הם הודחו ע"י סינדרלה טורקית מהליגה השנייהHatzili22 אמר:https://sports.walla.co.il/item/3519146
כתבה שלמה של תירוצים להפסד המביך
מתי אנחנו מוציאים כתבה לתרץ את נומה קאליו?
Hatzili22 אמר:https://sports.walla.co.il/item/3519146
כתבה שלמה של תירוצים להפסד המביך
מתי אנחנו מוציאים כתבה לתרץ את נומה קאליו?