ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:Liberman אמר:ימח שימם
פרץ זהבי דסה יונתן
יש להם 5 שחקני נבחרת בהרכב :
זהבי, דסה, ביטון, גלזר ופרץ
מטורף .
אני לא בטוח אבל שאמצע של פרץ וגלזר יותר טוב מאמצע של מוחמד ופאני או מוחמד ולביא .
מרגיש לי אותה רמה .
זה לא שגלזר ופרץ הם איזה קשרי על ברמה אירופאית .
RakMaccabi31 אמר:אני היחיד שחושב שהדחה תפגע בהם? בטח בסיבוב הזה (אריס יכולה להפוך)
Kozmo אמר:RakMaccabi31 אמר:אני היחיד שחושב שהדחה תפגע בהם? בטח בסיבוב הזה (אריס יכולה להפוך)
איך תפגע בהם, באמת שואל?
לתחושתי מלבד פגיעה מוראלית בקרב האוהדים שלהם וקצת צחוקים עליהם ברשתות החברתיות זה לא יפגע בכלל.
זה שהם ירוויחו (או לא) עוד 20 מיליון ממענקים זה לא יהיה גיים צ'יינג'ר מבחינת הבאת שחקנים. תקציב הרכש שגולדהאר ישקיע על הבאה של דסה, פרץ וכהן לא יושפע מעלייה לקורנפלקס. הם יבואו כך או כך (בהנחה והם באמת מוותרים על החלום האירופי כפי שמסתמן מהתקשורת הבוקר).
אני חושב שזה שהם לא יהיו במפעל אירופי דווקא יעזור להם בהשוואה אלינו ולב"ש.
קבוצות ישראליות לא בנויות לשחק גם באירופה וגם לרוץ לאליפות(יש חריגים, אבל זאת הנורמה). עונה שעברה כמעט חירבנו לעצמנו בפלייאוף כי היינו עם הלשון בחוץ. לפני שנתיים מכבי ת"א קרסו בפלייאוף. ונכון לנקודת זמן זו, אני לא מזהה שמשהו השתנה אצלנו מהבחינה הזו, כלומר איכות הסגל שלנו טובה יותר ביחס לאשתקד, לדעתי היא עולה גם על של מכבי ת"א (עם פרץ ודסה) אבל הסגל לא עמוק מספיק ואנחנו נתקשה מאוד בליגה עד שנסיים את אירופה בנובמבר, בזמן שמכבי ת"א די יטיילו (בטח ובטח עם ההגרלה הנוחה שקיבלו במחזורים הראשונים).
Judokan אמר:קודם שמישהו מהשחקנים האלה יחתום אצלם.
אני לא מתרשם מכתבות "עומד לסגור" שמתוזמרות ב3 אתרים במקביל. זה סוג הכתבות שמועדון מוציא לכתבי חצר שלו כדי ללחוץ על שחקנים לחתום.
אם דסה ופרץ לא חתמו עד עכשיו, למה שסיטואציה שבה הקבוצה בסבירות לא קטנה עומדת לעוף מאירופה בלי שלב בתים תמשוך אותם? בייחוד שיש עוד זמן עד לסוף החלון האירופי
איזה קסם לקוסם. אמר תוציא כסף ומיץ פטל הוציאברק.י אמר:בגדול, כי מה שמניע אותם בעסקה זה הכסף (שגדל מהצעה להצעה וכבר עומד על 600 אלף לעונה) ולא ההישגים. אם המטרה שלהם הייתה לצמוח ככדורגלנים הם היו ממשיכים לנסות את מזלם בחו״ל, גם אם בשכר נמוך יותר.
lemmacantor אמר:למה צריך את יצחקי?
ברק.י אמר:Judokan אמר:קודם שמישהו מהשחקנים האלה יחתום אצלם.
אני לא מתרשם מכתבות "עומד לסגור" שמתוזמרות ב3 אתרים במקביל. זה סוג הכתבות שמועדון מוציא לכתבי חצר שלו כדי ללחוץ על שחקנים לחתום.
אם דסה ופרץ לא חתמו עד עכשיו, למה שסיטואציה שבה הקבוצה בסבירות לא קטנה עומדת לעוף מאירופה בלי שלב בתים תמשוך אותם? בייחוד שיש עוד זמן עד לסוף החלון האירופי
בגדול, כי מה שמניע אותם בעסקה זה הכסף (שגדל מהצעה להצעה וכבר עומד על 600 אלף לעונה) ולא ההישגים. אם המטרה שלהם הייתה לצמוח ככדורגלנים הם היו ממשיכים לנסות את מזלם בחו״ל, גם אם בשכר נמוך יותר.
רצה להתקדם ולהרוויח יותר כסף.lemmacantor אמר:לדעתי לפרץ יש גג הצעה מחימקי הרוסית. מדובר בלגיונר מזעזע.
לגבי דסה, לא מבין למה לא נשאר בויטסה.
Judokan אמר:ברק.י אמר:Judokan אמר:קודם שמישהו מהשחקנים האלה יחתום אצלם.
בגדול, כי מה שמניע אותם בעסקה זה הכסף (שגדל מהצעה להצעה וכבר עומד על 600 אלף לעונה) ולא ההישגים. אם המטרה שלהם הייתה לצמוח ככדורגלנים הם היו ממשיכים לנסות את מזלם בחו״ל, גם אם בשכר נמוך יותר.
אז לכיוון ההפוך - אם זה נכון, למה דסה ופרץ לא חתמו שם לפני חודש גם כן בהצעות כספיות מאוד גבוהות? לדסה הציעו לפני 3 שבועות 550 אלף יורו לפי מה שדווח. 50 אלף יורו זה מה שהעביר אותו את הרף? לא נשמע לי אמין.
אני חושב שגם דסה וגם פרץ מחפשים למצות את האופציה האירופית לפני. ולכן הם מושכים לכיוון סוף חלון לדעתי וגם כדי לראות לאן הצהבת יגיעו באירופה
מכבי ת''א הציעה לו פי 2 ממה שהיה לו בויטסה, זה השיקול שלו.lemmacantor אמר:הוא לא שווה קבוצה טובה מויטסה. ללכת למכבי ת"א זה ללכת אחורה ובעצם בלי סיבה לסיים קריירה אירופית שהתפתחה לא רע בסטנדרט ישראלי.