• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
יש לנו 6 זרים. אי אפשר להביא אף זר שלא היה פוזל לפה וגם פעם שעברה שהעפלנו לא הביאו זרים כאלה. ואל תאכל את הספינים על זה שחסר עוד מסמך אחד עד שמוחמד מקבל אזרחות, אפילו הסוכנת שלו לא טוענת שזה קרוב. מוחמד לא יקבל אזרחות בקרוב, סונדגרן הרבה יותר ריאלי וגם את זה אני לא רואה קורה בחלון הזה. אפשר להביא רק ישראלים ושם השוק לא בדיוק נוצץ מדי

חד משמעית מוחמד יקבל אזרחות בקרוב .
עובדים על זה חזק מאוד ואם צריך גם שחר יתערב בסוף .
לדעתי עד סוף החודש הוא מקבל אזרחות .
אני לא מכיר דבר כזה. אני יודע שגם הסוכנת שלו רק לאחרונה אמרה שזה לא קרוב לזה אפילו. שחר יכול להתערב אבל בסוף למדינה אין שום אינטרס לאזרח אותו ואני מתקשה לראות את זה קורה בטח בזמן תקופת בחירות. גם אם זה יקרה לא ינסו להביא זר מטורף אלא כנראה בלם כמו סבטקוביץ

סוכנת? אני יודע שיש לו סוכן שקוראים לו אבי ציוני .
הוא אמר ברדיו שכל המסמכים הוגשו והם מחכים .
במועדון על זה כל הזמן ומנסים לזרז את משרד הפנים .

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:
חד משמעית מוחמד יקבל אזרחות בקרוב .
עובדים על זה חזק מאוד ואם צריך גם שחר יתערב בסוף .
לדעתי עד סוף החודש הוא מקבל אזרחות .
אני לא מכיר דבר כזה. אני יודע שגם הסוכנת שלו רק לאחרונה אמרה שזה לא קרוב לזה אפילו. שחר יכול להתערב אבל בסוף למדינה אין שום אינטרס לאזרח אותו ואני מתקשה לראות את זה קורה בטח בזמן תקופת בחירות. גם אם זה יקרה לא ינסו להביא זר מטורף אלא כנראה בלם כמו סבטקוביץ

סוכנת? אני יודע שיש לו סוכן שקוראים לו אבי ציוני .
הוא אמר ברדיו שכל המסמכים הוגשו והם מחכים .
במועדון על זה כל הזמן ומנסים לזרז את משרד הפנים .
יש את אחותו של אבי ציוני שהיא גם מייצגת אותו ביחד עם אבי ציוני והיא אוהדת שרופה שלנו. לא אמרתי שבמועדון לא על זה אבל הם מאוד מוגבלים ביכולת שלהם באמת להשפיע, בסוף זה נטו תלוי ברצון הטוב של משרד הפנים.

יוני הצורר שחקן טוב מאוד.

לגבי הסגל שלנו, בוא נדבר שניב דוגרי טוב?
בינתיים זרים אתה לא יכול להביא. כל מיני אזרוחים זה ספקולציות שבינתיים אלוהים יודע מה יהיה.

גם בהנחה שמוחמד מאוזרח אתה בבעיה - אין לך בלם מחליף ואין לך עומק באמצע.

לגבי ישראלים, לא רואה אותנו מביאים לא את אלחמיד ולא את כנעאן.

עכשיו בוא נמשיך לדבר

Liberman אמר:
יוני הצורר שחקן טוב מאוד.

לגבי הסגל שלנו, בוא נדבר שניב דוגרי טוב?
בינתיים זרים אתה לא יכול להביא. כל מיני אזרוחים זה ספקולציות שבינתיים אלוהים יודע מה יהיה.

גם בהנחה שמוחמד מאוזרח אתה בבעיה - אין לך בלם מחליף ואין לך עומק באמצע.

לגבי ישראלים, לא רואה אותנו מביאים לא את אלחמיד ולא את כנעאן.

עכשיו בוא נמשיך לדבר

בוא נחכה לסוף החלון ואז נהיה חכמים יותר :y

Apoc אמר:
דסה יהיה שם בוודאות.
זה היה שקוף שעם כל הכתבות כל שני וחמישי על מועדונים בארה"ב ואנגליה שרוצים את פרץ ודסה שזה משחקי סוכנים שרק מנהלים מו"מ עם מכבי ת"א דרך התקשורת במשך מספר חודשים.

למכבי ת"א אין מגבלה תקציבית. אין להם בעיה גם להחזיק 30 שחקנים עם שכר של 500 אלף אירו ומעלה כל אחד.
ברגע שחוקי הפייר פליי יצאו מהתמונה (החל מהעונה) אז בכלל.
הסכומים שהם נותנים זה פשוט מטורף. לתת 500-600 אלף יורו זה לא מובן מאליו.

יש להם עומק מטורף בקישור ואני בקלות רואה את איביץ' הולך על רוטציה של 4-5 שחקנים ושורף את כל השאר.

לא סתם אבא של גלוך לוחץ לעוף משם בגילו

למה עם סגל מפוצץ כזה הם לא יכולים להעלות צפיות ולעבור את ניס?
הרי הם כבר עברו את אריס שיותר טובה מאולימפיאקוס, אז מה זה כבר ניס בשבילים

קיימת סברה כזו בתקשורת וברשתות החברתיות שיש למכבי ת''א עומס בקישור שיוביל למרמור בחדר ההלבשה. לדעתי זה בולשיט. אין להם עומס חריג בקישור. לצערי יש להם עומס בריא בין אם יעשו או לא בתים בקונפרנס.
דן ביטון, ריקן, קובאס,גויגאן לאף אחד לא באמת אכפת אם הם ישבו ממורמרים בצד. מה גם שריקן הוא סוג של שחקן חדר הלבשה אצלם שנשאר שם רק מהסיבה הזו, כל דקה שהוא משחק זה סבבה מבחינתו והוא מעדיף את השיוך למועדון גדול והישגי עם קהל (וכמובן שכר טוב ומובטח) מאשר לטייל בכל מיני קבוצות קטנות בליגה.
קובאס לדעתי יעוף משם מהר מאוד בלי קשר למרמור כזה או אחר, הוא פשוט תופס להם מקום של זר על כלום, אפס תרומה. דן ביטון Who?
גם אם פארפה גויגאן יתבאס קצת אז זה לא משהו שיטלטל את חדר ההלבשה ואפילו לא יהיה מכה קלה בכנף. לא אתפלא אם הם שומרים אותו כקלף לטרייד (בדגש על אחד משחקני נתניה).

גלוך לדעתי ימצאו את הנוסחה בסוף והוא יעבור לאירופה ולא יהיה במכבי ת''א. לדעתי הוא היחידי שהשארות שלו לא בריאה למכבי ת''א (לא כי הוא לא שחקן טוב, אלא כי הרימו אותו לגבהים לא פרופורציונלים וכעת הוא ומקורביו מצפים שהוא ישחק כל משחק והרבה כיאה למעמד שנבנה לו בתקשורת).

גולסה גם ככה חצי עונה פצוע, אם יהיה להם מזל יהיה להם סנכרון והוא ישחק בתקופה שלפרץ ייקח לחזור לכושר משחק.
אחרי הניכוי של ה"לא רלוונטים" נשאר להם קישור של:
פרץ, גלזר, חצי גולסה, קניקובסקי, ואן אובריים. הם לדעתי יחלקו את מרבית הדקות העונה אצלם. השאר יקבלו רסיסי דקות. כן, זה בריא לצערי.

אם היה להם מערך סקאוט סביר הם כבר היו מעיפים את ג'ראלדש וקובאס ומביאים זרים נורמליים במקומם להגנה ואז הם היו קבוצה חזקה הרבה יותר.

Nirgreen אמר:
יש להם קישור יותר טוב משלנו לדעתכם?

זה לא עניין של יותר טוב, זה עניין של יותר עמוק.
אין להם אף שחקן שמתקרב לרמה של עלי.
נטע ופאני, אם ישחקו ברמה הגבוהה שלהם, גם לא רואים בעיניים אף אחד מהקישור של מכבי ת"א.
אבל הבעיה תהיה עם העומס, הפציעות. הקישור שלהם מלא בשחקנים בינוניים אבל הוא לא נגמר.. אצלנו פציעה אחת מוציאה את כל האיזון. וגם בלי פציעות, שחקנים יגיעו לפברואר עם הלשון בחוץ.

אני אשמע קצת סובייקטיבי ומשוחד אבל לדעתי אם ג'אבר לא פציע כל כך אז אני מעדיף גם אותו על כל אחד אחר בקישור שלהם, בנוסף לנטע פאני ומוחמד.
למעשה אני מעדיף גם את ג'אבר על פאני למרות שפאני היה הקשר הטוב ביותר בליגה עונה שעברה.

איפה קישור יותר טוב?
הקישור שלהם פרפר אותנו במשחקים שהשחקן היחיד הראוי מתחת להתקפה בסגל שלנו היה נטע

בחייכם, אנחנו שיחקנו עם סיינסבורי, מאבוקה, חבשי, פלקוצ'נקו וסאן (שהעונה הראויה היחידה שלו היתה ב-2021)
היום ריקן שחקן ספסל בקושי, גולסה וגלזר הרבה מעבר לשיא. והשני היה שובר שיא אדומים שנה שעברה אם לא הלובי שלהם בליגה ובתקשורת
ופרץ תמיד היה אוברייטד, אבל נגד הקישור בזמנו זה נתן את התוספת
וביטון? בכלל מיועד להיות בלם

gargy אמר:
Nirgreen אמר:

נטע ופאני, אם ישחקו ברמה הגבוהה שלהם, גם לא רואים בעיניים אף אחד מהקישור של מכבי ת"א.
אבל הבעיה תהיה עם העומס, הפציעות. הקישור שלהם מלא בשחקנים בינוניים אבל הוא לא נגמר.. אצלנו פציעה אחת מוציאה את כל האיזון. וגם בלי פציעות, שחקנים יגיעו לפברואר עם הלשון בחוץ.

מסכים עם מה שכתבת .
אבל בעניין העומס, בנובמבר יש מונדיאל ותהיה פגרה של חודש ככה שיהיה להם המון זמן לנוח .

למה בעצם לא להביא את כיאל לעומק בקישור האחורי
יש לו נסיון באירופה, ושנה שעברה היו לו משחקים ממש טובים במיוחד נגד הצהבת
והוא גם שחקן בית

א. מבוגר אז הפוזה תרד
ב. הוא נכנס לרוטציה לא כשחקן ראשון, לגיבוי לעונה
יציע ג. הוא הראה עונה שעברה יכולת טובה למרות הגיל
ד. בצהבת ייני/ריקן/זהבי כולם 33+. ייני כרגע הרכב, ריקן ספסל וזהבי מיועד להרכב

שלא לדבר על השחקנים המבוגרים שלנו

RakMaccabi31 אמר:
למה בעצם לא להביא את כיאל לעומק בקישור האחורי
יש לו נסיון באירופה, ושנה שעברה היו לו משחקים ממש טובים במיוחד נגד הצהבת
והוא גם שחקן בית

כיאל יכול ללמד יפה את אבו פאני על שביתות איטלקיות .

דיברתם על ואן אובריים פה. רועי שני אישר בטוויטר שהיה סגור אצלנו וסוכן חיצוני אמר לשחקן שהוא יכול להשיג לו חוזה כפול וזה מה קרה. אומרים שבכר ויתר עליו ואמר שזה לא שחקן של 400 אלף דולר לעונה.

GKagelmacher אמר:
דיברתם על ואן אובריים פה. רועי שני אישר בטוויטר שהיה סגור אצלנו וסוכן חיצוני אמר לשחקן שהוא יכול להשיג לו חוזה כפול וזה מה קרה. אומרים שבכר ויתר עליו ואמר שזה לא שחקן של 400 אלף דולר לעונה.

אשכרה? תעלה תשיחה עם רועי שני

גלוך לדעתי חייב לעזוב שם כי הוא לא ייראה מספיק דקות אצל איביץ', זה אולי יחשל אותו אבל לדעתי בגילו הוא חייב דקות משחק משמעותיות.

יש להם עומק אדיר בקישור אבל בסופו של דבר איביץ ילך לרוטציה העיקרית שלו של ה4-5 שחקנים שתהיה גלזר, אובריים, פרץ וקניקובסקי.

פארפה ישחק בעיקר בכנף, גולסה וריקן יסתמו חורים, גלוך יעזוב או יכנס גם לרוטציה בקישור ודן ביטון בטח לא יישאר שם בסופו של יום.

לדעתי המקום הכי טוב עבור גלוך בעונה הקרובה זו נתניה.

Daniel123 אמר:
gargy אמר:
Nirgreen אמר:

מסכים עם מה שכתבת .
אבל בעניין העומס, בנובמבר יש מונדיאל ותהיה פגרה של חודש ככה שיהיה להם המון זמן לנוח .

המנוחה בפגרה תעזור אבל לא בטוח שזה יספיק, תהיה צפיפות גדולה מאוד של משחקים לפני
המונדיאל (בגלל שלב הבתים באלופות/אירופית) וגם אחריו יהיה צפוף מאוד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה