Judokan אמר:
זו ממש לא הודעה מביכה. די עם התבוסתניות הזו שאתם מפגינים פה.
ההחתמות שלהם הם סימפטום בולט לעבודה גרועה ומנהל מקצועי חסר מושג. הוא לא מחתים שחקנים שצריך אלא הולך רק על המוכר והידוע.
יונתן כהן, זהבי ויובנוביץ' זו שלישייה שמנוגדת לכל צורת המשחק של איביץ'. שלישייה עם תרומה הגנתית נמוכה שמצפה שהקבוצה תבנה בשבילה. לא סתם איביץ' ספסל את כהן מלא פעמיים בשנתיים שלו פה בדיוק על זה.
יש להם שחקן של פעם בדור כמו גלוך, אז הם מפוצצים את הסגל בשחקנים יקרים שיצפו למלא דקות משחק ויבואו על חשבונו. או שהם אמחזיקים בערך 11 קשרים בסגל.
ככה לא בונים קבוצה, ככה מתנהלת קבוצה בלחץ היסטרי שנואשת איכשהו לתפוס.
ולגבי איביץ' - בינתיים זה בעיקר יחצ. הוא לקח אליפויות בליגה בשנתיים אולי הכי חלשות שהיו פה מאז האליפות הראשונה של אלישע לוי. זה לא שהוא גבר על קבוצות טובות של בכר, אלא על קבוצה שדי קרסה אחרי שלוש אליפויות.
אז תסלח לי אם אני לא מתלהב.
בינתיים הוא הספיק להיבעט מווטפורד, ומרוב שהוא מאמן כזה מוצלח במשך שנה וחצי שום קבוצה רצינית לא הסתכלה לכיוונו.
זה ממש לא תבוסתנות זה ריאליות ואובייקטיביות.
איביץ׳ מאמן הגנתי מצויין וכן רואים טביעת אצבע של מאמן. שוב כמו שאמרתי לדעתי במאצ׳אפים מול ברק הוא מוביל. אי אפשר לזלזל כמו שאני חושב שברק מאמן ענק ובאירופה יהיה לו קשה ככה גם לאיביץ׳
מכבי תל אביב עם עומק ואיכות ואי אפשר להתעלם מזה.
ברגע שגולדהאר פותח את הכיס אין לנו באמת את היכולת להתמודד איתו ושחר כבר הוכיח בעבר שבעלים אחר פותח את הכיס הוא לוקח צעד אחורה.
לכן השנה הזאת עוד אנחנו טובים ועם סגל איכותי אבל שנה הבאה לדעתי ניהיה בבעיה,בטח אם נעשה קמפיין אירופאי מוצלח(הלוואי) ויימכרו שחקנים.
הדבר המעודד היחיד זה שאיביץ׳ לא סופר את גלוך שבעיניי זה פשע אם זה היה אצלנו הייתי מאוד מבואס ששחקן כזה לא משחק.
הם עדיין לא סיימו לבנות את הקבוצה ומסתמן שאם הם לא יעברו הם יטיילו לאליפות