• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
Liberman אמר:
איזה טמבלים מכבי תא, התנהלות זוועה.
מוכרים את החלוץ הכי טוב בליגה בגלל שהביאו את זהבי לעשות פה פנסיה.
הלוואי שיעזוב.

באופן כללי הבנייה שלהם הזויה.
כבר הייתה להם שלישייה התקפית מעולה לקדם (פריצה, יובנוביץ' וגלוך), יחד עם גויאגון שחזר מעונה מצוינת. אז הם בלגנו לעצמם את הכל עם זהבי שמכריח אותם לוותר על פריצה, דורך על הרגליים לגלוך והופך אותו לשחקן ספסל ומונע מהם את האפשרות לשחק עם קיצוניים אז כל הזין לגויאגון.

בול

אגב - פריצה כנראה יעזוב את מכבי תל אביב. האידיוטים הביאו את זהבי בגיל 35, אחרי פציעה ובשכר עתק, בשביל לשחרר (מאמין שפריצה לא רוצה להישאר כמחליף) אחלה שחקן בגיל 27. התנהלות גרועה בעיניי.

עריכה: העתקתי את התגובה שלי מדיון אחר כי ליברמן הפנה את תשומת ליבי. עכשיו אני רואה שכבר כתבתם את אותם הדברים.

בקיצור - זו פשוט התנהלות של עגלקטיקוס.

אליאור אמר:
אגב - פריצה כנראה יעזוב את מכבי תל אביב. האידיוטים הביאו את זהבי בגיל 35, אחרי פציעה ובשכר עתק, בשביל לשחרר (מאמין שפריצה לא רוצה להישאר כמחליף) אחלה שחקן בגיל 27. התנהלות גרועה בעיניי.

עריכה: העתקתי את התגובה שלי מדיון אחר כי ליברמן הפנה את תשומת ליבי. עכשיו אני רואה שכבר כתבתם את אותם הדברים.

בקיצור - זו פשוט התנהלות של עגלקטיקוס.

לגמרי.
שילוב של יכולת כלכלית עם מנהל מקצועי סופר כושל כמו ברק יצחקי

המזל הגדול שלנו זה שיצחקו המנהל המקצועי שלהם הוא פשוט לימן וזה גדול עליו.
אם אלברמן היה המנהל המקצועי שם הם פותחים עלינו פער עצום.

ג'וסאה סה הבלם שהיה מושאל אליהם שנה שעברה מלודוגורץ נמכר לריו אבה מהליגה הפורטוגלית תמורת 200 אלף יורו.

הוא היה כל כך חלש אצלם שנה שעברה שלא היו מוכנים להשקיע עליו סכום כזה ולרכוש אותו לפני חודשיים?

MHFC4EVER אמר:
ג'וסאה סה הבלם שהיה מושאל אליהם שנה שעברה מלודוגורץ נמכר לריו אבה מהליגה הפורטוגלית תמורת 200 אלף יורו.

הוא היה כל כך חלש אצלם שנה שעברה שלא היו מוכנים להשקיע עליו סכום כזה ולרכוש אותו לפני חודשיים?
כן.

מקווה שהפציעה הצפויה של זהבי תגיע יום אחרי סגירת חלון ההעברות, ולא לפני

דווקא סה לא היה גרוע פשוט מאוד פציע. לדעתי אם לא הפציעות יש מצב שהם היו ממשים עליו. אותי מעצבן שהם עוד יקבלו בסוף יותר כסף על פריצה מאשר שאנחנו קיבלנו על פלאניץ

סטיפה פריצה חלוץ בן 27, פלאניץ' בלם בן 31.

זה מאוד הגיוני. על חלוצים תמיד ישלמו יותר

זורק המשענות באמת בא לשחק בסכנין

פעולה יפה של טאלב
נראה כמו טאלב הישן והטוב

רפואה לא יסיים שם את העונה, אבל הוא לא אשם הניסנובים מפרקים אותם .

לא סובל מספיק
חוץ מזה זה הקהל של הפועל ת"א, הם מזוכיסטים והכי מבסוטים בעולם כשיש להם על מה לבכות

כנעאן שוב פצוע באשדוד? יש סיבה שלא היה בסגל?

הוא וג'אבר מתחרים על מי הקשר שגדל במכבי חיפה ונפצע הכי הרבה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה